Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Θέλω να απαντήσουν όσοι ξέρουν όντως πράγματα για αυτήν την σχολη)Η σχολή Μηχανικων Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στην Κοζάνη έχει επαγγελματική αποκατάσταση δηλαδή όταν πάρεις το πτυχίο υπάρχουν δουλειές και αν υπάρχουν είναι ικανοποιητικες;;Και τέλος σαν σχολή είναι δύσκολη ή τα μαθήματα πάνω στο αντικείμενο και τα Μαθηματικα είναι κατανοητά;;Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από GrNaou1998
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GrNaou1998 είπε

Θέλω να απαντήσουν όσοι ξέρουν όντως πράγματα για αυτήν την σχολη)Η σχολή Μηχανικων Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στην Κοζάνη έχει επαγγελματική αποκατάσταση δηλαδή όταν πάρεις το πτυχίο υπάρχουν δουλειές και αν υπάρχουν είναι ικανοποιητικες;;Και τέλος σαν σχολή είναι δύσκολη ή τα μαθήματα πάνω στο αντικείμενο και τα Μαθηματικα είναι κατανοητά;;Ευχαριστώ 

Καλησπέρα, είμαι 16 και θέλω να ακολουθήσω και εγώ αυτή την κατεύθυνση. Εμένα συγκεκριμένα με ενδιαφέρει σαν επάγγελμα ο βιομηχανικός σχεδιασμός αυτοκινήτων  ( car designer  ) και απ' ότι ξέρω όταν αποφοιτήσεις υπάρχει άμεση αποκατάσταση. Βέβαια κατά 99% θα βρεις δουλειά στο εξωτερικό και όχι εδώ. Εγώ για να πληροφορηθω έψαξα λίγο στο Facebook και βρήκα τον Αλέξανδρο Λιόκη ( car designer στην alfa romeo ). Αυτόν ρώτησα και μου έλυσε τις απορίες. Να ξέρεις όμως ότι είναι δύσκολη σχολή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...