Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μου εφερε ενα εντουρο μηχανακι να το φτιαξουμε. Τι εννοω, αυτος ειχε βγαλει τεποζιτο κ καρπυρατερ, το αφησε το μηχανακι κατω απο ενα υποστεγο για 4-5 μηνες κ μου εφερε να τα ξανα βαλουμε. Παιρνω το καρμπ το καθαριζω κ ολα τα σχετικα, λιγο WD40 οπου χρειαζεται και το βαζουμε πανω,βαζουμε κ τεποζιτο,συνδεουμε ρουμπινετο με το καρμπ,ριχνουμε βενιζινη 2-3 μανιβελιες κ παιρνει αλλα ειναι μονιμα στις 5-6 χιλιαδες στροφες, ε λεω θα ναι το ρελαντι, ξεσφυγγω την βιδα αλλα τιποτα. Γρασαρω μετα την ντιζα της γκαζιερας μηπως τιποτα κολλουσε αλλα παλι το ιδιο. Τι μπορει ναναι; ευχαριστω εκ των προτερων. Να πω οτι το μηχανακι ειναι διχρονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Check εισαγωγές αέρα (μπορεί να είναι σκασμένα τα λάστιχα)

(Καρπυρατέρ εφόσον το καθαρίσατε, υποθέτω ότι ρυθμίσατε σωστά φλογέρα για την μίξη.)

Επίσης πολύ προσοχή στις δοκιμές γιατί 2χρονο, από κρύο, απευθείας 5~6.000 στροφές μετράς δευτερόλεπτα για να κολλήσει..

Επεξ/σία από P_Spiros
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ναι. Λογικά αυτό που μου δείχνεις η μία είναι εισαγωγή από το φίλτρο αέρα (συνήθως σκάει κάτω από την σέλα ένα κουτί) και η άλλη η χοάνη.

2. Μέσα στο καρμπιρατέρ υπάρχει μία βιδούλα και μέσα της βιδώνει άλλη βιδουλα. Και οι δύο είναι σωληνοειδείς.

Η "μέσα μέσα" αν την προσέξεις έχει μικρές τρύπες στον κορμό της. Αυτή είναι η φλογέρα και παίζει κάποιο ρόλο (δεν είμαι σίγουρος) στην μίξη αέρα - καυσίμου. Πρόσεχε μόνο αν λύσεις το σύστημα γιατί είναι ευπαθές και μπορεί η μία να σπάσει μέσα στην άλλη πολύ εύκολα (θα πρότεινα  δυναμόκλειδο αν είναι διαθέσιμο).

Επίσης, αν είναι με τελείως κλειστό το ρελαντι και συνεχίζει να λειτουργεί, μάλλον κάτι εκεί δεν πάει καλά, διότι θα έπρεπε να κοπεί η μίξη.

Επεξ/σία από P_Spiros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...