ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω να πάρω ένα Xiaomi Redmi Note 8T (128GB) και ψάχνοντας σε skroutz και bestprice είμαι ανάμεσα σε δύο καταστήματα. netmobile.gr και savethequeen.gr Η τιμή είναι παρόμοια αλλά το netmobile το στέλνει σε 4-7 μέρες ενώ το savethequeen σε έως 30. Υπάρχει λόγος να αποφύγω κάποιο από τα δύο? Κάτι που ίσως θα πρέπει να ξέρω/προσέξω πριν παραγγείλω? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από ΡΙ ΑΠ
paolo.catti Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Παιδιά θέλω να πάρω ένα Xiaomi Redmi Note 8T (128GB) και ψάχνοντας σε skroutz και bestbuy είμαι ανάμεσα σε δύο καταστήματα. netmobile.gr και savethequeen.gr Η τιμή είναι παρόμοια αλλά το netmobile το στέλνει σε 4-7 μέρες ενώ το savethequeen σε έως 30. Υπάρχει λόγος να αποφύγω κάποιο από τα δύο? Κάτι που ίσως θα πρέπει να ξέρω/προσέξω πριν παραγγείλω? Ευχαριστώ. Αρχικά από τη στιγμή που το δίνει σε παράδοση 30 μέρες καλό θα ήταν να το αποφύγεις όσο αναφορά το Netmobile έχω παραγγείλει παρά πολλές φορές από αυτούς και τους εμπιστεύομαι πολύ.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/487977-κινητα-απο-skroutz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις