sinnaig Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 agorase mia fili mou ena modem esoteriko tornado apo to plaisio kai otan mpainei sto net meta apo liga lepta 2-5 to polu kleinei mono tou thn grammh kai den bgazei oute kan ena mhnuma lathoys! kserete kamia ruthmisi pou mporei na uparxei kai na einai lathos kai ginete auto? thanks:)
gv Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 me allo modem exei provlima ? an den exei na to paei piso kai na parei kapoio allo !!!
ata1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Να το πάει πισω. Αν μπορεί να πάρει άλλη μάρκα ας πάρει όσους ξέρω με αυτό το modem έχουν πρόβλημα. Ένα τέτοιο είχα και εγώ και δεν το άντεξα πάνω από μήνα
apokaliptis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Prepei logika na exei provlima i sigekrimeni mesa se 2 mines 2 pc pou pira apo plaisio me to sigekrimeno modem evgalan to idio prob , apla to pas kai sto allazoun..
sinnaig Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 telika to phge shmera sto plaisio, thn eipan na paei se misi ora na to elegksoun kai meta tis eipan oti eixe problhma...kai phre ena allo ....furika allh marka! thanks gia tis apantiseis sas:)
cronos Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Τα Tornado είναι μακράν τα χειρότερα modems στην ελληνική αγορά. Είχα αγοράσει και εγώ ένα τέτοιο πρίν κάτι χρόνια και αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μπορεί να μην έπεφτε η γραμμή ανά δύο λεπτά αλλά ανά μισή ώρα σίγουρα. Και οι ταχύτητες που έμπαινα δεν ήταν και οι μεγαλύτερες δυνατές. Μετά το άλλαξα με ένα US robotics και βρήκα την υγειά μου.
billpeppas Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Και ένας φίλος ( πιτσιρικάς ) του ξαδερφού μου είχε πάρει Tornado ( και γαμώ τα modem του είπα εξ' αρχής ) , έμπαινες Net , σε 3 λεπτά το πολύ ήσουν off-line. Που να το βάζαμε και σε γραμμή με θόρυβο...
a123xxsp Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 καλύτερα κάποιο zoom με προστασία και από κεραυνούς και καλή υποστήριξη, δίνεις κάτι παραπάνω αλλά είσαι ήσυχος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.