fastnickride Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα αγοράσω ένα κινητό μέσα στην βδομάδα και είμαι ανάμεσα σε huawei nova 5t και Xiaomi Red mi note 9 pro ή 8 pro! 200 με 250 ευρώ, κοιτάζω σε αυτά τα χρήματα! Προηγούμενο κινητό huawei p10 και είμαι ευχαριστημένος μπορώ να πω! Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ...
kp1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε έχω το nova 5t πολύ καλό κινητό σε βίντεο και ταχύτητα επεξεργαστή και σε selfie camera το θεωρώ το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.. Οπως και το Xiaomi redmi note 9 pro για όποιον θέλει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και παίρνει κάρτα sd σε αυτά κερδίζει μόνο.. Και μην ξεχνάς ότι το Huawei έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ το xiaomi αν το πάρεις από σκρουτζ μόνο 1 χρόνο. Τώρα αν μπορεί να πάρεις από bangood η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι xiaomi mi note 10 lite που έχει και amoled οθόνη. Ελπίζω να βοήθησα ότι θες πες μου Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από kp1
fastnickride Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Θεωρώ το Nova 5t έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή από 10lite! Επίσης ανεβαίνει σε τιμή το 10lite ! Από Ελλαδα θα πάρωκαι κοιτάζω Skroutz! Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά κινητό σε κινητό! Εγώ σε p10 ήμουνα και πάω σε ένα από αυτά τα 2! Απλά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος! Με το Nova είσαι απόλυτα ικανοποιημένος? Μπαταρία???
kp1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, fastnickride είπε Θεωρώ το Nova 5t έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή από 10lite! Επίσης ανεβαίνει σε τιμή το 10lite ! Από Ελλαδα θα πάρωκαι κοιτάζω Skroutz! Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά κινητό σε κινητό! Εγώ σε p10 ήμουνα και πάω σε ένα από αυτά τα 2! Απλά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος! Με το Nova είσαι απόλυτα ικανοποιημένος? Μπαταρία??? Φίλε από Αθήνα αν θες μόνο με ταβάνι τα 250€ θεωρώ το nova 5t έχει καλύτερο λειτουργικό ποιο smooth από το mui και καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη selfie camera, 2 χρόνια εγγύηση αντί για 1,καλύτερο επεξεργαστή βέβαια αν παιζεις παιχνιδια ζεσταίνεται λίγο . Αλλά '' χάνει'' σε μπαταρία και το note 9 pro έχει μεγαλύτερη οθονη και παίρνει sd. Από μπαταρία τα έχω όλα ανοιχτά παίζω και παιχνίδια στην μέρα και 12 το βράδυ έχω 25% από το πρωί στης 8.Αλλα δεν θα έχει θέμα σε μισή ώρα φορτίζει 50%. 1
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Nova 5t και απο εμενα. Το πηρα στον μικρο μου που παιζει παιχνιδια. Θα ελεγα οτι μου αρεσει περισσοτερο στην χρηση απο τα Xiaomi που εχει η υπολοιπη οικογενεια. Πολυ καλος επεξεργαστης και καλες καμερες. Τα υπολοιπα πχ βισμα 3,5, καρτα και λιγο μικρπτερη μπαταρια δεν με ενοχλουν. Παρεμπιπτωντως ειναι και πιο ελεφρυ και μαζεμενο στο χερι. Το δαχτυλικο στο πλαι το εχω ερωτευτει. Γρηγορο και απολυτα βολικο. Ισως κοντα στο τελειο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από SeNNinhA 1 1
fastnickride Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δεν παίζω παιχνίδια! Πιο πολύ σερφαρω, εφαρμογές πολυμέσων κ.α. Καμία φωτογραφία, βίντεο να τραβάω τα παιδιά! Το προηγούμενο κινητό p10 με 4 ram, 64 gb, πριν 3 χρόνια το πήρα και αυτό δώρο μου το έκαναν! Μου άρεσε το p30(με τα 370, ακριβό) αλλά είδα το Nova 5t και είναι πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά! Έψαχνα λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο κινητό! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με καλύψατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα