Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να προσέξω κάτι για παραγγελία από Amazon UK και αν θα έχω κάποιο θέμα με τον τελωνείο

Το προϊόν είναι το εξής

https://www.amazon.co.uk/BlitzWolf-Smartwatch-Waterproof-Fitness-Pedometer-Black/dp/B082KBZRCG/ref=mp_s_a_1_7?dchild=1&keywords=blitzwolf&qid=1595343461&refinements=p_76%3A419158031&rnid=419157031&rps=1&sprefix=blitzwo&sr=8-7

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ribakos13 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να προσέξω κάτι για παραγγελία από Amazon UK και αν θα έχω κάποιο θέμα με τον τελωνείο

Το προϊόν είναι το εξής

https://www.amazon.co.uk/BlitzWolf-Smartwatch-Waterproof-Fitness-Pedometer-Black/dp/B082KBZRCG/ref=mp_s_a_1_7?dchild=1&keywords=blitzwolf&qid=1595343461&refinements=p_76%3A419158031&rnid=419157031&rps=1&sprefix=blitzwo&sr=8-7

Αν ο πωλητής στέλνει από ΗΒ ή ΕΕ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι μέχρι και 31/12/20.

Αν στέλνει από τρίτη χώρα τότε το τελωνείο είναι δεδομένο.

Αν ο πωλητής είναι το Αμαζον τότε στο τέλος της αγοράς θα σου υπολογίσει και τυχόν έξοδα εκτελωνισμού…

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Αν ο πωλητής στέλνει από ΗΒ ή ΕΕ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι μέχρι και 31/12/20.

Αν στέλνει από τρίτη χώρα τότε το τελωνείο είναι δεδομένο.

Αν ο πωλητής είναι το Αμαζον τότε στο τέλος της αγοράς θα σου υπολογίσει και τυχόν έξοδα εκτελωνισμού…

Αυτά είναι τα στοιχεία

Screenshot_20200721-194732783.jpg

Screenshot_20200721-194817640.jpg

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω ο πωλητής είναι Κινέζος... 

Πρέπει να μιλήσεις μαζί του για να σου πει από που θα στείλει το δέμα πχ ΗΒ-ΕΕ (μπωρει να έχει αποθήκη σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα) ή τρίτη χώρα... Και αν είναι από τρίτη χώρα θα είναι πχ με τριγωνική μέθοδο ή όχι...;;; 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι fulfilled by Amazon που σημαινει οτι στέλνεται από τις ευρωπαικές αποθήκες του Amazon οπότε δεν έχεις κανένα θεμα τελωνείου. Είναι ακριβώς το ίδιο με τον να ήταν πωλήτης το ίδιο το Amazon.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/8/2020 στις 7:46 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Πως μπορώ να το κάνω να δείχνει όλα τα προϊόντα σε ευρώ και όχι σε λίρες Αγγλίας?

Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να δούμε πόσο θα μας κοστίζει ένα προϊόν μαζί με τα έξοδα αποστολής πριν φτάσουμε την όποια αγορά μας 1 βήμα πριν το τελικό οκ?

Δυστυχώς όχι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, οι αγορές από Amazon UK, ξέρουμε αν έχουν tracking number και με ποια εταιρεία courier έρχονται Ελλάδα;

Δημοσ.

Καλημέρα. Ακόμα και με την απλή μέθοδο αποστολής συνήθως δίνουν tracking number. Τον τελευταίο καιρό παραγγελίες μου έχουν φύγει με i-parcel και στην Ελλάδα παραλαμβάνει η ermis parcels όπου και μπορείς να κάνεις track το δέμα σου μέχρι να το παραδώσουν με τη σειρά τους σε κάποιο τοπικό κούριερ. Εγώ που είμαι επαρχία συνήθως παραλαμβάνω από elta courier. 
Εχει να κάνει βέβαια και από που θα φύγει το δέμα. Άσχετα πχ αν αγόρασες από UK μπορεί να  φύγει από την αποθήκη στη Γερμανία όπου και πάλι μπορεί να σου δώσουν αριθμό για να έχεις μια ιδέα που βρίσκεται αλλά να παραδοθεί με απλό ταχυδρομείο.  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα από Amazon.uk; Έκανα αγορά 22 Δεκεμβρίου και ακόμα να την στείλουν. Τους ρώτησα και μου λένε οτι θα το παραλάβω μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, infini είπε

Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα από Amazon.uk; Έκανα αγορά 22 Δεκεμβρίου και ακόμα να την στείλουν. Τους ρώτησα και μου λένε οτι θα το παραλάβω μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Εκανα 17 με εκτιμωμενη εως αυριο και ακομα δεν την εχουν στειλει. Τον πινουν λογω της καταστασης μαλλον

Δημοσ.

Ίσως λίγο εκτός θέματος, αλλά θέλω να ρωτήσω :
Πλεον οι παραγγελιες απο amazon UK περνανε τελωνείο που πρεπει να πληρώσω εγώ ή καλύπτεται από το import fees deposit ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tapa21 είπε

Ίσως λίγο εκτός θέματος, αλλά θέλω να ρωτήσω :
Πλεον οι παραγγελιες απο amazon UK περνανε τελωνείο που πρεπει να πληρώσω εγώ ή καλύπτεται από το import fees deposit ?

Ο,τι φεύγει απο αγγλια πλεον περναει τελωνειο. Αν η πωληση ειναι απο το ίδιο το το αμαζον τα έξοδα καλύπτονται από το import fees deposit (όπως στο αμερικανικο)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 1:28 ΜΜ, Alphagamerz είπε

Ο,τι φεύγει απο αγγλια πλεον περναει τελωνειο. Αν η πωληση ειναι απο το ίδιο το το αμαζον τα έξοδα καλύπτονται από το import fees deposit (όπως στο αμερικανικο)

στα import fees deposit περιλαμβάνεται και ο ελληνικός ΦΠΑ, καλύπτουν δλδ και έξοδα εκτελωνισμού και τον ΦΠΑ; Αν η πωληση ειναι απο το ίδιο το το αμαζον η τιμή είναι τελική; κοιτάζω έναν υπολογιστή και η τιμή για Ελλάδα με import fees deposit+μεταφ βγαίνει σχεδόν ίδια με το αν το αγόραζα από Αγγλία. 

σόρυ για τις ίδιες ερωτήσεις απλά δεν θέλω να μου έρθει λυπητερή γιατί θέλω να πάρω κάτι ακριβό. 

Δημοσ.

εκανα 2 παραγγελιες 17 δεκεμβριου ως τωρα δεν εχει ερθει τιποτα,, ειναι σε κατασταση delayed at customs due to brexit issues

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν συμβαίνει κάτι με το Amazon.co.uk. Έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από 28/2 με αξία περίπου στα 100 ευρώ τα ποια πωλούνται από πωλητή amazon uk και δεν έχουν ξεκινήσει καν. Μήπως παίζει κανέναν ρόλο που επέλεξα πληρωμή σε pounds χωρίς να μου χρεώσουν την standard ισοτιμια (ή κάτι σαν ασφάλεια ισοτιμια που έχουν) και να επιλέξω σε euro? 

Δείτε το μήνυμα που μου ήρθε μετά από mail που τους έστειλα για ένα από τα προιοντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Αυτό το προϊόν πωλείται από πωλητή  amazon uk

Whilst there is stock available, this order is set to unfulfillable because the location (fulfilment center) holding stock cannot ship to this customer's address, and there are no open avenues to receive stock into a different location that may be able to send to the customer

Επεξ/σία από kava_bee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...