Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετάφραση google:

"Ενώ υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, αυτή η παραγγελία έχει οριστεί ως ανεκπλήρωτη, επειδή το απόθεμα τοποθεσίας (κέντρο εκπλήρωσης) δεν μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση αυτού του πελάτη και δεν υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι για λήψη αποθέματος σε διαφορετική τοποθεσία που μπορεί να είναι σε θέση να στείλει στον πελάτη".

Με απλά Ελληνικά: Ο συγκεκριμένος πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα και δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή τριγωνική αποστολή (= να σταλεί σε διαφορετική τοποθεσία και από εκεί να σταλεί στον πελάτη).

Είσαι σίγουρος ότι στην σελίδα του πωλητή αναφέρεται ότι κάνει αποστολή στην Ελλάδα ή μήπως όχι.

Δημοσ.
Στις 16/3/2021 στις 5:30 ΜΜ, afm είπε

Μετάφραση google:

"Ενώ υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, αυτή η παραγγελία έχει οριστεί ως ανεκπλήρωτη, επειδή το απόθεμα τοποθεσίας (κέντρο εκπλήρωσης) δεν μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση αυτού του πελάτη και δεν υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι για λήψη αποθέματος σε διαφορετική τοποθεσία που μπορεί να είναι σε θέση να στείλει στον πελάτη".

Με απλά Ελληνικά: Ο συγκεκριμένος πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα και δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή τριγωνική αποστολή (= να σταλεί σε διαφορετική τοποθεσία και από εκεί να σταλεί στον πελάτη).

Είσαι σίγουρος ότι στην σελίδα του πωλητή αναφέρεται ότι κάνει αποστολή στην Ελλάδα ή μήπως όχι.

Όχι δεν είναι έτσι.

Το προϊόν πουλιόταν από το amazon.co.uk. Πάντα αγοράζω μόνο από αυτά που πουλάει το ίδιο το amazon. Ήταν βέβαια το τελευταίο κομμάτι. Δεν ξέρω άλλες φορές μου έχουν πει ότι δεν είχε ενημερωθεί το site και έγραφε ότι υπήρχαν δύο διαθέσιμα και στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν (έτσι μου είχαν πει μια φορά αλλά τελικά βρήκαν και έστειλαν). Τώρα ας πούμε αν δεις στο amazon για αυτό το προϊόν που μιλάμε αναφέρει πως «συνήθως παραδίδεται σε 1 με δύο μήνες» και έχει πωλητή το amazon.co.uk. 

Η νέα ενημέρωση που μου έκανα για αυτό το θέμα είναι η παρακάτω:

«We have received an update from our internal team regarding your .................. saying that "Whilst there is stock available, this order is set to unfulfillable because the location (fulfilment center) holding stock cannot ship to this customer's address, and there are no open avenues to receive stock into a different location that may be able to send to the customer.".

I'd like to confirm that we have stock available in fulfilment center but currently we don't have a valid ship method or carrier available to ship this item from this fulfilment center to your address. This is the reason you have received this email update.

As soon as we have more information, we'll e-mail you with an update. If you find that it takes too long for your order to be fulfilled, you may cancel it at any time before it enters the dispatch process.»

Δεν ξέρω αν τελικά θα μου το στείλουν. Η παραγγελία είναι ακόμη καταχωρημένη. 

Απλά επειδή το ίδιο (δεν μου δίνει ημερομηνία αποστολής)  γίνεται και με μια νέα παραγγελία που έκανα αυτές της μέρες, δεν ξέρω μήπως στην πραγματικότητα υπάρχει θέμα με τον χρόνο αποστολής λόγω των τελωνίων και αντί να σου πουν ότι θα το στείλουν σε δύο μήνες αναφέρουν άσχετα πράγματα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά, το amazon.co.uk πρέπει να έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική αποστολής.

Τώρα για ότι προϊόν που κοστίζει πάνω από 20 λίρες (περίπου), αυτόματα μου βγάζει αποστολή σε 3-5 ημέρες και με υψηλό κόστος προφανώς. Για παραγγελία 50 λίρες αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά 25 ευρώ. Επιπλέον εμένα στην επιλογή να πληρώσεις με ευρώ ή με λίρες μου επιτρέπει να πληρώσω μόνο με ευρώ. 

Ακόμη δεν μου έχουν στείλει τα προϊόντα που ανέφερα στο παραπάνω post αν και έχουν διαθέσιμο stock. Ακόμη μου λένε πως δεν έχουν τρόπο να τα στείλουν αν και νομίζω πως μετά από αυτό (με τα υψηλά μεταφορικά) που είδα σήμερα, λογικά θα παίζει κάτι με αυτό. Ότι θέλουν ΄ξ πρέπει να τα στέλνουν μόνο με ups σε 3-5 ημέρες. Και τα δύο αυτά προϊόντα κάνουν περίπου 80 ευρώ το καθένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...