Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου ήρθε αυτή η προσφορά για μετάβαση από cu φοιτητικό σε καρτοπρογραμμα. 

20200723_000532.jpg.d59f2c6cf21e84e25a8ce896d3e17cc4.jpg

Τι λέτε αξίζει; 

Επεξ/σία από Symbad
Δημοσ.

Που σου ήρθε αυτή η προσφορά; ειναι ηλεκτρονική προσφορά στο Vodafone app ή κάτι άλλο; ειναι πολύ καλή τιμή και το ξέρω εκ των έσω ότι η τιμή ειναι πολύ πιο κάτω από αυτό που έπρεπε 

Δημοσ.

Μήπως μετά τους 18 μήνες θα πάει στην αρχική τιμή χωρίς την έκπτωση στα 22,67, ενώ με το φοιτητικό θα παραμείνεις στην ίδια σταθερή τιμή, έστω και με λιγότερες καλύψεις;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Που σου ήρθε αυτή η προσφορά; ειναι ηλεκτρονική προσφορά στο Vodafone app ή κάτι άλλο; ειναι πολύ καλή τιμή και το ξέρω εκ των έσω ότι η τιμή ειναι πολύ πιο κάτω από αυτό που έπρεπε 

Ήρθε από την εφαρμογή cu. Και μένα καλή μου φάνηκε και επειδή και το σταθερό είναι voda, νομίζω ότι θα γίνει ακόμα μια μικρή έκπτωση συνδυαστικά αν δεν κάνω λάθος, γι' αυτό και το σκέφτομαι. 

Επίσης δεν ξέρω πόσο ακόμα θα με αφήσουν με το φοιτητικό, γιατί το έχω ήδη 5 χρόνια και δεν μπορώ να αποδείξω πλέον ότι είμαι φοιτητής. Αν βέβαια μου το ζητήσουν να το αποδείξω. 

39 λεπτά πριν, laz1 είπε

Μήπως μετά τους 18 μήνες θα πάει στην αρχική τιμή χωρίς την έκπτωση στα 22,67, ενώ με το φοιτητικό θα παραμείνεις στην ίδια σταθερή τιμή, έστω και με λιγότερες καλύψεις;

Σωστός, αλλά μετά από 18 μήνες, ενάμιση χρόνο, θα δω τι θα κάνω. Άλλωστε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές (myq, frog...) 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, laz1 είπε

Αν κάνει ανανέωση πριν τη λήξη κρατάει την τιμή συνήθως 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Αν κάνει ανανέωση πριν τη λήξη κρατάει την τιμή συνήθως 

Δεν το έχω δει αυτό πρόσφατα. Τα παλαιότερα χρόνια μπορεί. Τώρα πια, σου λένε αυτό είναι, αν θέλεις πάρε το με την καινούργια τιμή (για Wind μιλάω). Μακάρι να το κάνουν έτσι όπως λες.

Δημοσ.

Κοίτα εγώ είχα πετύχει καλές τιμές όταν μεταπήδησα από cosmote σε Vodafone  και όποτε ανανεωνα δεν άλλαζε εκτός αν άλλαζε τιμολογιακή πολιτική που απλά θα ανέβαινε 1 με 2 ευρώ αλλά ποτέ τραγική διαφορα

Δημοσ.

Η τιμή είναι πολύ καλή. Εμένα όταν με παίρνουν να αλλάξω από καρτοκινητό που δίνω 10€ μέσω app σε καρτοπρογραμμα, μου λένε 25€. Είναι παλιό καρτοκινητό και με χρεώνει 7,5€ με 300 λεπτά προς όλους 300 προς vodafone 20 sms 600 mb και 2,5€ στην κάρτα. Εδώ με τις 3πλασιες παροχές είναι στα 10,20 €. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...