Προς το περιεχόμενο

Απεριόριστα data σε απεριόριστη ταχύτητα γίνεται; Με τα νέα προγράμματα της Cosmote, γίνεται!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα περίφημα “unlimited” προγράμματα έφτασαν και στη χώρα μας για να διώξουν μια για πάντα τον πονοκέφαλο των επιπρόσθετων αναπάντεχων χρεώσεων.

Το μεγαλύτερο άγχος των συνδρομητών κινητής άλλωστε, είναι μην τυχόν και ξεπεράσουν το όριο data που προβλέπει το συμβόλαιό τους αφού εν τοιαύτη περιπτώσει το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν ξεφεύγει.

“Τι να τα κάνω τόσα data”;

Διάσημα τελευταία λόγια… Όπως έχει αποδειχθεί, όσα data κι αν προβλέπει το πρόγραμμα του χρήστη, δε χρειάζονται παρά λίγοι μήνες μέχρι αυτό να καταλήξει να είναι οριακά επαρκές για τις ανάγκες του. Κακά τα ψέματα, ζούμε στην εποχή του streaming και της πληροφορίας. Οι μέρες που κλείναμε τα data στις συσκευές μας, περιμένοντας να βρεθούμε στην εμβέλεια κάποιου δωρεάν Wi-Fi αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η ζωή γύρω μας εξελίσσεται -σχεδόν τρέχει- με ταχύτατους ρυθμούς. Σε τελική ανάλυση ποιος θέλει να μένει πίσω;

Δείτε το και αλλιώς: ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνετε μηχανικά όταν βρεθείτε έστω και με μερικά δευτερόλεπτα ελεύθερου χρόνου; Ακριβώς… Θα πιάσετε το κινητό σας για να ρίξετε μια ματιά. Στο Twitter, το TikTok και τα αγαπημένα σας social media, τα site που παρακολουθείτε για την ενημέρωσή σας, τα group chat σας σε Messenger και WhatsApp, το Netflix, το email σας ενώ έρχονται και οι game streaming υπηρεσίες. Η ασυναίσθητη αυτή κίνηση είναι η πλέον χαρακτηριστική απόδειξη της ανάγκης που έχουμε να παραμείνουμε μέσα στα πράγματα, στην καρδιά των εξελίξεων, ενήμεροι για ό,τι μπορεί να συμβαίνει οπουδήποτε.

Ναι αλλά δεν μετράει μόνο ο όγκος

Σωστά. Σε ό,τι αφορά τα απεριόριστα data, ο όγκος είναι η μισή μόνο αλήθεια. Η άλλη μισή είναι η ταχύτητα πρόσβασης γιατί πολύ απλά, τι να τα κάνει κανείς τα άπλετα data όταν ξαφνικά καλείται να πλοηγηθεί στον κόσμο με φραγμούς; Το όριο της ταχύτητας στο σερφάρισμα στην ουσία ακυρώνει την ίδια την απεριόριστη φύση του προγράμματος (περιορισμός, απεριόριστο… το “πιάνετε”, έτσι;). Ακόμα χειρότερα, υποχρεώνει τον χρήστη να ζήσει μία σακατεμένη πολυεπίπεδη εμπειρία αφού πρακτικά ταχύτητες του τύπου 2 Mbps δεν του επιτρέπουν να κάνει τίποτα -από την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, μέχρι το streaming σε μία ανάλυση της προκοπής.

Μιλώντας με δεδομένα και μιας που αναφερθήκαμε στα 2 Mbps, η εν λόγω ταχύτητα μεταφράζεται σε όγκο data 900 MB/ώρα (αν “κατεβάζατε” δηλαδή διαρκώς επί μία ώρα, θα φτάνατε σε αυτό το νούμερο). Έτσι, στην πράξη ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μόλις 21 GB σε ένα ολόκληρο 24ωρο συνεχούς χρήσης, αριθμός που όπως και να το κάνουμε, δεν είναι ακριβώς “unlimited”. Η θέσπιση ορίων ταχύτητας στην πλοήγηση στο διαδίκτυο πολύ απλά δεν έχει κανένα νόημα -είναι λες και αποδέχεται κανείς ότι πρέπει να μείνει πίσω, κλείνοντας την πόρτα σε έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων που τρέχει με ολοένα αυξανόμενες ταχύτητες.

Υπάρχουν πραγματικά “unlimited” προγράμματα στην ελληνική αγορά;

Με βάση τα παραπάνω, η επιλογή των Cosmote Gigamax Unlimited φαντάζει μονόδρομος. Δεν είναι, βλέπετε, μόνο τα απεριόριστα data αλλά ο συνδυασμός τους με την ταχύτητα, χωρίς όρια και φραγμούς. Με τα νέα προγράμματα της Cosmote, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τα data που θέλει και χρειάζεται για να κάνει κάθε του επιθυμία πραγματικότητα. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα του μήνα λοιπόν θα παίζετε online τίτλους χωρίς lag και με μηδενικό latency, θα απολαμβάνετε περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming σε υψηλή ανάλυση, θα μένετε συνδεδεμένοι με φίλους και συνεργάτες πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις και βέβαια θα πλοηγήστε στο internet χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η σχέση τιμής/απόδοσης των Cosmote Gigamax Unlimited είναι και αυτή που τα καθιστά μοναδικά αφού επί του παρόντος δεν υπάρχει άλλη σειρά προγραμμάτων  στην ελληνική αγορά που να προσφέρει απεριόριστα data, χωρίς όριο στην ταχύτητα και με τιμές που ξεκινούν από τα 55 ευρώ. Οι προτάσεις της Cosmote μάλιστα θα σας καλύψουν τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος αφού σε κατανάλωση roaming στην Ε.Ε. διαθέτουν πολιτική ορθής χρήσης με 35-45 GB/μήνα ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξει κανείς, όγκος που αρκεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών.

Με άλλα λόγια, αν βρίσκεστε εντός Ελλάδας τα νέα προγράμματα της Cosmote σας εξασφαλίζουν απεριόριστα data χωρίς όριο ταχύτητας. Ακόμα κι αν κατεβάσετε 100 GB, ακόμα κι αν φτάσετε τα 200 GB σε έναν μήνα, οι ταχύτητες που θα απολαμβάνετε θα είναι οι ίδιες χωρίς κανένα όριο. Αν βρεθείτε σε χώρα της Ε.Ε., τότε με πολιτική ορθής χρήσης που ξεκινά από τα 35 GB, δε θα νιώσετε σε καμία περίπτωση άγχος -για την ακρίβεια, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας, όπως θα κάνατε και εντός Ελλάδος! Σημειώστε ότι η χρήση χωρίς όρια στην ταχύτητα ισχύει τόσο για τα Gigamax Unlimited, όσο και για τα Gigamax προγράμματα.

“Ναι αλλά τι θα πληρώσω”;

Με τα Gigamax και Gigamax Unlimited η Cosmote έρχεται να διαλύσει μια για πάντα τον “μύθο” των ακριβών προγραμμάτων κινητής αφού οι προτάσεις της είναι για όλους -όλες τις ανάγκες και όλα τα πορτοφόλια. Συγκεκριμένα ξεκινούν από 25 ευρώ τον μήνα (2 GB, 300 λεπτά και 300 SMS προς άλλα δίκτυα), με το πρώτο Gigamax Unlimited πρόγραμμα (απεριόριστα data, 300 λεπτά και 300 SMS προς άλλα δίκτυα) να στοιχίζει 55 ευρώ. Η πρόταση που θα σας χαρίσει εκτός από απεριόριστα data, απεριόριστη ομιλία και 2.000 SMS προς όλα τα δίκτυα, κοστίζει 70 ευρώ τον μήνα.

Όλα τα προγράμματα Gigamax και Gigamax Unlimited, από το φθηνότερο ως το ακριβότερο, προσφέρουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς Cosmote, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο αφού πρόκειται για τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών κινητής της ελληνικής αγοράς. Επιπρόσθετα μπορούν να συνδυαστούν και με προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας στο πλαίσιο του Cosmote One με τους καταναλωτές να κερδίζουν έτσι είτε διπλάσια GB (στην περίπτωση των Gigamax), είτε έως 200 λεπτά ομιλίας προς όλους -συν 1.000 λεπτά κλήσεων προς τα υπόλοιπα μέλη του Cosmote One.

Η επικοινωνία δεν έχει όρια

Με τα smartphone να έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον να είναι σε θέση να μας προσφέρουν λειτουργίες που κάποτε θα περιμέναμε από ένα laptop, είναι κρίμα τα data να αποτελούν τροχοπέδη στα όνειρα και τις δυνατότητες των καταναλωτών. Τα νέα προγράμματα Gigamax Unlimited έρχονται να διασφαλίσουν πως θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον μαγικό κόσμο του internet χωρίς φραγμούς, data και ταχύτητας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

 • Haha 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • Απαντήσεις 135
 • Δημιουργία
 • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Η κοροϊδία δεν έχει όρια. Άκου 70 ευρώ το μήνα. 

Πριν διαβάσω το άρθρο έψαξα να βρω την τιμή. Τελικά δικαιώθηκα και δεν έχασα κανα 5λεπτο διαβάζοντας...

αχαχαχαχαχα τιμές άκου αχαχαχαχαχαχ 2000sms λεει, 70€ χαχαχαχαχ 25€ για 2gb αχαχαχαχαχαχα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ να κάνω μια ερώτηση.Τα δωρεάν sms που προσφέρουν πόσοι από εμάς τα χρειαζόμαστε πλέον,όταν υπάρχουν καμιά δεκαριά εφαρμογές(τις ξέρετε να μην τις αναφέρω)που κάνουν το ίδιο και τις χρησιμοποιούμε με  τα unlimited data που μας δίνουν?

 • Like 8
 • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μόνο 55-70 ευρώ; Βάλτε το 100 ευρώ μαζί με 7000 SMS, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: κανένας δεν πρόκειται να πληρώσει για τέτοιες εξωφρενικές τιμές, εκτός κι αν το έχει απόλυτη ανάγκη ή φορτώνει τα πάγια σε τίποτα εταιρικούς λογαριασμούς.

Επεξ/σία από nzeppos
 • Like 14
 • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και παλι δεν ειναι unlimited. Με την προσφορα φετος που εδιναν "unlimited" για 10 μερες στις 8 ειχα φτασει τα 3TB και μετα μου ηρθε μηνυμα οτι τελειωσαν. Οποτε ας πουν 3TB η να μην παραπληροφορουν τον κοσμο. 

 • Like 1
 • Thanks 2
 • Haha 13
 • Confused 7
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω καρτοκινητό με 1500 λεπτά, 2,6 Giga και 20 SMS κάθε εβδομάδα για 25 μέρες ΜΕ 12 ευρώ. Αυτά.

7 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Γιατί μόνο 55-70 ευρώ; Βάλτε το 100 ευρώ μαζί με 7000 SMS, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: κανένας δεν πρόκειται να πληρώσει για τέτοιες εξωφρενικές τιμές, εκτός κι αν το έχει απόλυτη ανάγκη ή φορτώνει τα πάγια σε τίποτα εταιρικούς λογαριασμούς.

Φίλε υπάρχουν γίδια, μη παίρνεις όρκο. Αν πας σε κανένα κεντρικό κατάστημα θα καταλάβεις τί λέω. Έχουν πωλητές που την πέφτουν σε συνταξιούχους να τους πείσουν ότι χρειάζονται τα unlimited και τους κλείνουν συμβόλαια. Το έχω δει με τα μάτια μου.

 • Like 20
 • Sad 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα του μήνα λοιπόν θα παίζετε online τίτλους χωρίς lag και με μηδενικό latency, θα απολαμβάνετε περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming σε υψηλή ανάλυση"

Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο να διαφημιζεις και να προωθεις το προιον σου και στο να διαδιδεις ψευτικα χαρακτηριστικα για να τσιμπησεις πελατες. Τετοιες ηλιθιες τακτικες να μην ειχαν οι ελληνικες εταιρειες κινητης και ισως ο κοσμος να τις επαιρνε στα σοβαρα. Pathetic....

 

 • Like 19
 • Thanks 8
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Uk τα unlimited συμβόλαια sim only τα βρίσκεις από 18 μέχρι μέγιστο 35 λίρες το μήνα. Και είναι unlimited/unlimited/unlimited (voice/sms/data).
Αν θες να την βγάλεις οικονομικά, με 8-10 παίρνεις το unlimited/unlimited/8GB.

Έχει δρόμο ακόμα η Ελλαδα να μπει στον ανταγωνισμό ...

 • Like 21
 • Thanks 4
 • Haha 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβό το πακέτο της κοσμοτε. Εγώ με τα ίδια λεφτά στην wind έχω τα εξής .. 

70€ δίνω στην WIND συνδυαστικό πακέτο και μου προσφέρει 

50Mbps σταθερό VDSL στο σπίτι

Απεριόριστα αστικά υπεραστικά +600 λεπτά προς κινητά απο το σταθερό μου

3000 λεπτά +3000 sms προς όλα τα δίκτυα από το κινητό μου 

Απεριόριστα γιγα στο κινητό (15 γιγα full ταχύτητα , και από εκεί με μετά ταχύτητα 2mbps) 

5GB roaming εξωτερικού .

 

 

 • Like 4
 • Sad 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.