Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TFN είπε

Ναι, δεν ήμουν και πολύ σαφής. Την θέλω για κούρεμα τριχών κεφαλής🙂

Σας ευχαριστώ όλους, με βοηθήσατε αρκετά. Προσανατολίζομαι για το kit της Wahl. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε και ο φίλος παραπάνω σχετικά με τις διαβαθμίσεις.

Αν δεν τις προσέχεις και δεν είσαι του καθαρίσματος κλπ. πάρε από αυτές που πλένονται με νερό και δεν θέλουν λάδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/7/2020 στις 5:46 ΜΜ, Salvation81 είπε

Δεν ανεβοκαταβαινει οταν η μηχανη ειναι σε λειτουργια.

Τη δοκίμασα την 7460, την πήρα δώρο στον αδερφό μου αλλά τελικά την χρησιμοποίησα πρώτος προκειμένου να αποφασίσω αν θέλω αυτήν ή την 5630. 

Μόνο στην πιο μικρή χτένα έχει ρύθμιση ανά 2 χιλιοστά, στις άλλες δύο χτένες είναι ανά 1 χιλιοστό. Και κόβει πάρα πολύ καλά, τη δοκίμασα στο μουσι ρυθμισμένη στο 1 χιλιοστό (σαν να ξυριστηκα με ξυράφι είμαι σχεδόν) με την πιο μικρή χτένα. Το θέμα μου όμως (και που μάλλον θα με κάνει να πάω τελικά στην 5630) είναι ότι και οι 3 χτενες της 7460 είναι για μαλλιά, δεν έχει κάποια για μούσι (η 5630 έχει μικρή χτένα για μούσι) και ακόμα και η πιο μικρή της δυσκολεύει παρά πολύ να ξυριστεις στο μουστάκι με τα μακριά δόντια της.

Θα πάρω αύριο στην philips να δω αν πουλάνε ξεχωριστά κάποια χτένα για μουσι και ταιριάζει στην 7460 και πόσο κάνει φυσικά.

Αν και λογικά δεν θα έχουν, γιατί πρόσεξα πως όποια χτένα της έβαζα, αυτόματα ήξερε το εύρος χιλιοστών για την χτένα αυτή....λογικά θα γίνεται αυτο μόνο για τις 3 δικές τις, όχι για κάποια από άλλο μοντέλο ξέρω γω.

Στις 24/7/2020 στις 5:46 ΜΜ, Salvation81 είπε

Δεν ανεβοκαταβαινει οταν η μηχανη ειναι σε λειτουργια.

Επεξ/σία από Alxnks
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wahl Color Pro 79300-1616

Ειχα αγορασει αυτο το μοντελο της Wahl στα 60€,δυστυχως μετα 7-8 μηνες ηπιας οικιακης χρησης,εσπασε ο διακοπτης on/off εσωτερικα και δεν εκανε σωστη επαφη,επομενως δεν ηταν λειτουργικη,ξεκινουσε και μετα απο ενα κουνημα σταματουσε,την ειχα επιλεξει γιατι ηταν επωνυμη και δεν ηθελα μια φθηνιαρικη κατασκευη,την ηθελα για κοντο κουρεμα απο 0,5m,οταν την εστειλα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα,Ζαζοπουλος ΑΕ,μου απαντησαν μετα απο μια εβδομαδα οτι οντως εχει χαλασει ο διακοπτης και πως η μηχανη εσωτερικα εχει πιασει σκουρια,καθως και η κεφαλη,μαλλον απο το καθαρισμα και τα πλυσιματα που εκανα,δεν ειχα καν προσεξει πως δεν ειναι αδιαβροχη,αλλα εν πασει περιπτωση την επλενα προσεκτικα μονο στην κεφαλη καθως δεν ηταν αποσπωμενη και μονο με το χτενακι δεν γινοταν καλο καθαρισμα.

Μου ζητησαν για επισκευη 23€ για νεα κεφαλη και αλλα 20€ για γενικη επισκευη,προφανως αρνηθηκα καθως δεν αξιζε.Κριμα,γιατι παροτι βαρια στο χερι,εκανε αυτο που ηθελα.

Τωρα πρεπει να επιλεξω μια αλλη μηχανη,εχω δει αυτες τις δυο,εχω διαβασει για τις panasonic καλες κριτικες γενικα και για καποια μοντελα της philips.

Panasonic Κουρευτική Μηχανή ER-GB80 

Philips Hair Clipper Series HC5630/15

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Slither είπε

Wahl Color Pro 79300-1616

Ειχα αγορασει αυτο το μοντελο της Wahl στα 60€,δυστυχως μετα 7-8 μηνες ηπιας οικιακης χρησης,εσπασε ο διακοπτης on/off εσωτερικα και δεν εκανε σωστη επαφη,επομενως δεν ηταν λειτουργικη,ξεκινουσε και μετα απο ενα κουνημα σταματουσε,την ειχα επιλεξει γιατι ηταν επωνυμη και δεν ηθελα μια φθηνιαρικη κατασκευη,την ηθελα για κοντο κουρεμα απο 0,5m,οταν την εστειλα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα,Ζαζοπουλος ΑΕ,μου απαντησαν μετα απο μια εβδομαδα οτι οντως εχει χαλασει ο διακοπτης και πως η μηχανη εσωτερικα εχει πιασει σκουρια,καθως και η κεφαλη,μαλλον απο το καθαρισμα και τα πλυσιματα που εκανα,δεν ειχα καν προσεξει πως δεν ειναι αδιαβροχη,αλλα εν πασει περιπτωση την επλενα προσεκτικα μονο στην κεφαλη καθως δεν ηταν αποσπωμενη και μονο με το χτενακι δεν γινοταν καλο καθαρισμα.

Μου ζητησαν για επισκευη 23€ για νεα κεφαλη και αλλα 20€ για γενικη επισκευη,προφανως αρνηθηκα καθως δεν αξιζε.Κριμα,γιατι παροτι βαρια στο χερι,εκανε αυτο που ηθελα.

Τωρα πρεπει να επιλεξω μια αλλη μηχανη,εχω δει αυτες τις δυο,εχω διαβασει για τις panasonic καλες κριτικες γενικα και για καποια μοντελα της philips.

Panasonic Κουρευτική Μηχανή ER-GB80 

Philips Hair Clipper Series HC5630/15

Διάβασες κάπου ότι πλένονται οι κουρευτικές μηχανές;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Διάβασες κάπου ότι πλένονται οι κουρευτικές μηχανές;

Ναι,καποια μοντελα ειναι αδιαβροχα και πλενονται,οπως η panasonic που εχω ποσταρει,Η Panasonic ER-GB80 διαθέτει 40 ρυθμίσεις μήκους, 3 διαφορετικές χτένες και να είναι 100% πλενόμενη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Slither είπε

Ναι,καποια μοντελα ειναι αδιαβροχα και πλενονται,οπως η panasonic που εχω ποσταρει,Η Panasonic ER-GB80 διαθέτει 40 ρυθμίσεις μήκους, 3 διαφορετικές χτένες και να είναι 100% πλενόμενη

Καποια μοντέλα ,όχι όλα,και σίγουρα όχι αυτά που ΔΕΝ εχουν μπαταρία.Αφου δεν πήρε φωτιά στα χέρια σου τυχερός  είσαι.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καποια μοντέλα ,όχι όλα,και σίγουρα όχι αυτά που ΔΕΝ εχουν μπαταρία.Αφου δεν πήρε φωτιά στα χέρια σου τυχερός  είσαι.

Mπορει να μην χρειαζομουν ποτε ξανα κουρεμα.🤣

Δημοσ.
Στις 28/10/2021 στις 9:24 ΜΜ, Slither είπε

Τελικώς,αγόρασα αυτή τη philips,σε προσφορά από το 5050.gr,στα 36€,είναι μπαταρίας αλλά λειτουργεί και με ρεύμα,με ενδιαφέρει το σβήσιμο και κοντό κούρεμα,οπότε με 0,5m με καλύπτει.

Διάβασα στο σύνολο καλές κριτικές,θα δείξει,τουλάχιστον αν βγει μάπα δεν θα χάσω 60€ όπως έγινε με την Wahl.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...