Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω τον θείο μου στην Γερμανία και επί της ευκαιρίας σκέφτομαι να φέρω ένα όχημα από εκεί αφού οι τιμές των μεταχειρισμένων απέχουν πολύ από της Ελλάδας, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως διαμορφώνονται οι φόροι για τον εκτελωνισμο του οχήματος, συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για ένα bmw 116i του 2006-2009

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Simos K είπε

Καλημέρα, έχω τον θείο μου στην Γερμανία και επί της ευκαιρίας σκέφτομαι να φέρω ένα όχημα από εκεί αφού οι τιμές των μεταχειρισμένων απέχουν πολύ από της Ελλάδας, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως διαμορφώνονται οι φόροι για τον εκτελωνισμο του οχήματος, συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για ένα bmw 116i του 2006-2009

Μύθος...... τα αυτοκίνητα αυτά έχουν διανύσει άπειρα χιλιόμετρα, εχουν φάει άπειρο αλάτι λόγω πάγου, Ενδεχόμενος να είναι από τρακάρισμα που η ασφαλιστική τα έβγαλε για πρέσα, και είναι ασύμφορη η χρήση τους για τους Γερμανούς......εάν παρατηρήσεις τους δρόμους (ήμουν στο Βερολίνο πριν 2 χρόνια) θα δεις και αυτοκίνητα 15ετιας λόγο χαμηλών χλμ και ελαφράς χρήσης..αναρωτήσου γιατί δεν αγοράζουν αυτοί ένα μεταχειρισμένο ποιο σύγχρονο από μάντρα ??? Τέλος με την ταξινόμηση στην Ελλάδα ενδεχόμενος να πληρώσεις και περισσότερα από να αγοράσεις το ίδιο στην Ελλάδα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...