Προς το περιεχόμενο

WIRELESS ΔΙΚΤΥΟ

trad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να στήσω ένα wireless δίκτυο. Το δίκτυο θα απλώνεται εντός κτηρίου 2 ορόφων με 200 τμ ο όροφος.

Απο την όποια εμπειρία σας ποιά είναι η καλύτερη λύση (ποιά τεχνολογία)? Ποιά λύση κοστίζει φτινότερα, ποιά ακριβότερα, ποιά είναι η ταχύτερη, ποιά η πιο αργή και ποιά κατα τη γνώμη σας η καλύτερη?

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο αυτό που θές.

Βάλε ένα AP (Access Point) στο μέσο του κτιρίου, και ρύθμισε όλες τις κάρτες Wireless στα PC να συνδέονται με αυτό. Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι 200τμ καλύπτονται άνετα με ένα Access Point, και σου λέω να το βάλεις στο μέσο του κτιρίου, όχι μόνο για να έχει καλό σήμα σε όλες τις περιοχές του δικτύου, αλλά και για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες παρεμβολών ή και υποκλοπών από γειτονικά δίκτυα

Αν θές μια ιδέα από το τί παίζει και τι πρόκειται να κυκλοφορήσει, κοίτα εδώ: http://www.tomsnetworking.com/

Φυσικά συμφωνώ και με τον sisiha ότι το AWMN μπορεί να σε διαφωτίσει πλήρως.

Δημοσ.

To Tornado που έχω (242 και 211) εγώ δεν πιάνει μέσα στο σπίτι μου στα 7 μέτρα!! (πr2= 150 τμ)

Τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι δεν έχω υποκλοπές. LOL!!

Πριν αγοράσεις φίλε ψάξε το καλά, και ρώτα ανθρώπους που έχουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα που θες και δουλεύουν μ'αυτά. Μην ακούς κανέναν άλλο.

Δημοσ.

2 όροφοι=1 access point σε κάθε όροφο. για 200 τμ τους βάζεις από μια μικρή panel κεραιούλα και λογικά είσαι καλυμένος.

Μην περιμένεις το awmn να βοηθήσει σε στήσιμο "κλειστου"/ιδιωτικού δικτύου. Απλά μπορείς να διαβάσεις και να μάθεις 5 πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...