Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ενα ηλεκτρικο θαμνοκοπτικο, εχω βρει αυτο εδω: BLACK & DECKER ST5530 550W. Οι λογοι που το φλερταρω ειναι το ονομα,το τηλεσκοπικο κονταρι του και ο οδηγος που διαθετει.Το θελω για μετρια χρηση το πολυ μιας ωρας σε χορτο που δεν ξεπερνα τους 15 ποντους. Τι λετε; γνωμες;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σε δεσμεύει το ηλεκρικό, γιατί δεν πας σε βενζινοκίνητο;

Υπαρχει παροχη ρευματος. Ειναι ελαφρυ και βασικα δεν θελω να μπλεχτω με βενζινες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πήρα αυτό στα 89€.

Η ευκολία του ηλεκτρικού είναι προφανής: λιγότερα Κινούμενα μερη - - ->μικρότερη φθορά , πολύ μικρότερο βάρος - - > καμία σωματική επιβάρυνση 

Άλλαξα την κεφαλή με μια λίγο καλύτερη (20€) και έγινε πιο εύχρηστο ενώ δέχεται πλέον μεσινεζα εως 3mm (2.4mm από μαμά).

Δύναμη ικανοποιητική για λίγα έως μέτρια χόρτα (20-30εκ).

Η δυσχρηστια λόγω καλωδίου ειναι δεδομένη. Ως λύση εζω βρει: μπαλαντεζα 50m (καρούλι) + απλωμένο καλώδιο 20+10 μέτρα. Το απλώνεις απο πριν και κόβεις αντίστροφα. Διαφορετικά χρειάζεσαι 2ο ατομο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Προσωπικά πήρα αυτό στα 89€.

Η ευκολία του ηλεκτρικού είναι προφανής: λιγότερα Κινούμενα μερη - - ->μικρότερη φθορά , πολύ μικρότερο βάρος - - > καμία σωματική επιβάρυνση 

Άλλαξα την κεφαλή με μια λίγο καλύτερη (20€) και έγινε πιο εύχρηστο ενώ δέχεται πλέον μεσινεζα εως 3mm (2.4mm από μαμά).

Δύναμη ικανοποιητική για λίγα έως μέτρια χόρτα (20-30εκ).

Η δυσχρηστια λόγω καλωδίου ειναι δεδομένη. Ως λύση εζω βρει: μπαλαντεζα 50m (καρούλι) + απλωμένο καλώδιο 20+10 μέτρα. Το απλώνεις απο πριν και κόβεις αντίστροφα. Διαφορετικά χρειάζεσαι 2ο ατομο

1400w ε; αλήθεια και αυτο το κοίταξα, η κεφαλη γιατι δεν σου αρεσε; ναι και εγω για εως μετρια χορτα θελω εννοείται δεν θα κοψω καλαμιές :)

Δημοσ.

Τα ηλεκτρικα ειναι πιστευω για γκαζον το πολυ μη πω μπαταριας ειναι καλυτερα. Αν εχεις πυκνη βλαστηση μπλεκεται το καλώδιο και έχεις και άλλα θεματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Τα ηλεκτρικα ειναι πιστευω για γκαζον το πολυ μη πω μπαταριας ειναι καλυτερα. Αν εχεις πυκνη βλαστηση μπλεκεται το καλώδιο και έχεις και άλλα θεματα.

Οχι δεν ειναι πυκνη η βλαστιση ευτυχως, κανω αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πριν.Κοβω αντιστροφα και ετσι δεν υπαρχει κανενα θεμα.

https://www.skroutz.gr/s/8813504/Bax-B-205Spro.html 

για αυτο καμια γνωμη;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cheaptech είπε

1400w ε; αλήθεια και αυτο το κοίταξα, η κεφαλη γιατι δεν σου αρεσε; ναι και εγω για εως μετρια χορτα θελω εννοείται δεν θα κοψω καλαμιές :)

Η κεφαλή που πήρα είναι

1. λίγο πιο εύκολη στο άνοιξε - κλείσε

2. η τοποθέτηση της μεσινέζας είναι πιο εύκολη 

3. το πλαστικό είναι λίγο καλύτερο 

4. έχει εγκοπή για ελαφρά μεγαλύτερης διάμετρο μεσινεζα (3mm vs 2.4). 

Στην πράξη, το μηχάνημα γίνεται ευκολότερο στη χρήση. Με τη μεσινεζα των 2.6mm (δεν εύρισκα το 2.0mm που είχε απο τη μάνα του) είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στο κούρεμα ενω το μηχάνημα δουλεύει άνετα, χωρίς καθόλου κραδασμούς. 

Επίσης, να πω ότι είναι ελάχιστα κουραστικό επειδή έχει μηδενικό (σχεδόν) βάρος (εν συγκρίσει με τα 8-10 κιλά των καλών βενζινοκινητων). 

Επειδή θα έπαιρνα ένα Stihl των +900€ [FS 460 C-EM] για αποφυγή των κραδασμών λόγω ηλικίας (είμαι 50 πλέον), εκτίμησα πως τα <100€ αξίζει να τα δολιμασω προτού δώσω τα δεκαπλάσια.... Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται απόλυτα τίμιο και ήδη θεωρώ ότι έχει βγάλει τα λεφτά του. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ένα Kraft 3hp 62cc και μου έχει χαλάσει το κορδόνι της χειρομιζας 2 φορες σε 5 μέρες και μέχρι τότε το είχα 2 χρόνια και έπαιζε απροβληματιστα. Πήρα μια καινούργια όχι της Kraft αλλά της Vrisco τα ίδια...... Έχω ξενερώσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...