Προς το περιεχόμενο

Samsung s10 plus VS Xiaomi Mi 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το samsung s10 plus και είμαι εντελώς απογοητευμενος με τις φωτο. Θεωρώ ότι δεν είναι καλές. Σε βίντεο εντωμεταξυ μέσα σε ένα δωμάτιο με ικανοποιητικό φως τα pixels χορευουν παντού. Επίσης ακόμα και σε φωτο μέρα με πολύ ήλιο είναι ανίκανο να βγαλει φωτο σε κίνηση.  Αν το αντικείμενο κινείται ειναι χάλια. 

Εντωμεταξυ αν σε μια φώτο που τράβηξες κανεις ένα απλό ζοομ βλέπεις όλα τα χρώματα ενωμένα...

Το Huawei  p20 pro πιστεύω ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο. 

Σκέφτηκα να παω σε xiaomi mi 10 

Είναι καλή κίνηση λέτε?

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

Έχω το samsung s10 plus και είμαι εντελώς απογοητευμενος με τις φωτο. Θεωρώ ότι δεν είναι καλές. Σε βίντεο εντωμεταξυ μέσα σε ένα δωμάτιο με ικανοποιητικό φως τα pixels χορευουν παντού. Επίσης ακόμα και σε φωτο μέρα με πολύ ήλιο είναι ανίκανο να βγαλει φωτο σε κίνηση.  Αν το αντικείμενο κινείται ειναι χάλια. 

Εντωμεταξυ αν σε μια φώτο που τράβηξες κανεις ένα απλό ζοομ βλέπεις όλα τα χρώματα ενωμένα...

Το Huawei  p20 pro πιστεύω ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο. 

Σκέφτηκα να παω σε xiaomi mi 10 

Είναι καλή κίνηση λέτε?

Μην περιμενεις δραματικη βελτιωση απο κανενα κινητο.

Καλη φωτο σε κινηση δεν θα βγαλεις με κανενα κινητο και για πολυ καιρο ακομα. Εδω με καλες καμερες  και φακους και παλι ειναι οτι πιο δυσκολο και οτι πιο ακριβο για να το πετυχεις.

Γενικα τα κινητα λογω πολυ μικρου μεγεθους αισθητηρα εχουν περιορισμους και βελτιωνουν τεχνητα την εικονα τους. Τα Mp μην τα κοιτας. Σαφεστατα οσο πιο νεο και ακριβο κινητο τοσο πιο καλυτερος αισθητηρας καμερας και πιο δυνατος επεξεργαστης για την βελτιωση της εικονας σου. Οι φυσικοι περιορισμοι ομως παραμενουν.

Εαν πραγματικα σε ενδιαφερει το θεμα φωτογραφιας απλα επενδυσε στην αγορα μιας σωστης καμερας. Θα σου βγει εννοειται πιο φθηνα απο το να αγοραζεις ναυαρχιδες καθε λιγο και θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Το κινητο ειναι παντα κοντα μας αλλα ειναι για snapshots οχι για φωτο με απαιτησεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω τι λες. Έχω dslr Canon 77d .

Όμως θέλω να τραβάω με το κινητό τα πιτσιρίκια κτλ . Δεν εχω πάντα εύκολη  την dslr. 

Όμως αυτο που βλέπω στο samasung είναι άκρως τραγικό. Το.χειροτερο είναι οτι ένα ζοομ να κανεις σε μια φώτο που τράβηξες ειναι όλα ενωμένα. Όλα τα χρώματα. 

Στο p20 pro δεν ειχα τέτοια θέματα. 

Ακόμα και το iphone 7 τέτοια πράγματα δεν τα κάνει στις φώτο.  ΠΟΛΥ σπάνια βγαζει κουνημένη φωτο . 

Είναι λες και δεν δουλεύει καλά το κλείστρο. 

Επίσης από reviews και διαφορα αλλα που ειδα σε βίντεο είδα ότι το mi 10 δεν το κάνει αυτό. Θα δείξει.  

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ.

Καλωσηρθες στο κόσμο της Samsung! Μαζί με την Apple οι απόλυτα fail εταιρείες. Νομίζω εν τελη πως μόνο καλούς σκληρούς δίσκους βγάζει. Ακόμα και η tv που έχω μάπα είναι 😅😅😅😅

Μεταπηδήσε στο κινέζικο στρατόπεδο να βρεις την υγεία σου αδερφέ. 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Καλωσηρθες στο κόσμο της Samsung! Μαζί με την Apple οι απόλυτα fail εταιρείες. Νομίζω εν τελη πως μόνο καλούς σκληρούς δίσκους βγάζει. Ακόμα και η tv που έχω μάπα είναι 😅😅😅😅

Μεταπηδήσε στο κινέζικο στρατόπεδο να βρεις την υγεία σου αδερφέ. 

Τι άλλη βλακεία θα ακούσω;  Οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστες κινητών στον κόσμο και αυτοί με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς είναι fail εταιρείες και οι καλές εταιρίες είναι οι κινεζικες, που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να αντιγραψουν τους μεγάλους και να πουλάνε φτηνές συσκευές του κιλου σε φτωχομπινεδες! Τι πίνετε ρε σεις και δεν μας δίνετε; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mihalis19 είπε

Καταλαβαίνω τι λες. Έχω dslr Canon 77d .

Όμως θέλω να τραβάω με το κινητό τα πιτσιρίκια κτλ . Δεν εχω πάντα εύκολη  την dslr. 

Όμως αυτο που βλέπω στο samasung είναι άκρως τραγικό. Το.χειροτερο είναι οτι ένα ζοομ να κανεις σε μια φώτο που τράβηξες ειναι όλα ενωμένα. Όλα τα χρώματα. 

Στο p20 pro δεν ειχα τέτοια θέματα. 

Ακόμα και το iphone 7 τέτοια πράγματα δεν τα κάνει στις φώτο.  ΠΟΛΥ σπάνια βγαζει κουνημένη φωτο . 

Είναι λες και δεν δουλεύει καλά το κλείστρο. 

Επίσης από reviews και διαφορα αλλα που ειδα σε βίντεο είδα ότι το mi 10 δεν το κάνει αυτό. Θα δείξει.  

Η αληθεια ειναι οτι η Samsung εχει μεινει λιγο (ή και αρκετα) πισω απο την Sony στους αισθητηρες καμερας κινητων και θα ελεγα ότι ειναι σαφεστατα πίσω απο την Huawei στο λογισμικο επεξεργασιας φωτογραφιας.

Τα Huawei γενικα διαρινονται για το επιπεδο στην φωτογραφια τους.

Απο την αλλη θα το ξαναπω. Φωτογραφια σε κινηση με το κινητο δυσκολα θα τραβηξεις καλη. Η αληθεια ειναι οπως προειπα ότι και με φωτογραφικη θα δυσκολευτεις και πρεπει να ξερεις και πως θα το κανεις. Nikon 1 λεγοταν η επιλογή σου για κατι τετοια για καθημερινη φωτογραφηση αλλα την σταματησαν.

Τωρα αυτο που λες για τα χρωματα ενωμενα δεν το επιασα πολυ. Ισως εαν εβαζες μια ενδεικτικη φωτο εδω να βοηθουσε.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, koutsis είπε

Τι άλλη βλακεία θα ακούσω;  Οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστες κινητών στον κόσμο και αυτοί με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς είναι fail εταιρείες και οι καλές εταιρίες είναι οι κινεζικες, που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να αντιγραψουν τους μεγάλους και να πουλάνε φτηνές συσκευές του κιλου σε φτωχομπινεδες! Τι πίνετε ρε σεις και δεν μας δίνετε; 

No hope 😅😅😅😅😅

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό το πηρα. Θα βγάλω μια φωτο και στα 2 και θα την ανεβάσω 

Το φτωχομπινεδες το ξεπερνάω.

Προσωπικά προέρχομαι από iphone 3gs . Και μετα από αυτό τα πήρα σχεδόν όλα.  

Μέχρι το 8.  Μετά ανακάλυψα το p20 pro και κατάλαβα ποσο χαζός ήμουν τοσα χρονια. 

Οποτε samsung πέρασα. Apple πέρασα.

Κινέζο περασα και με κλειστά μάτια λεω Κινέζο. 

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις χειρότερες υπηρεσίες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτα. Απλά επειδή εχει το όνομα samsung η apple. Η επειδή εχει το ονομα diesel η δεν ξερω και εγω τι αλλο. 

Μην μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης δεν εχει νόημα.  Ας μείνουμε στο θέμα.  

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ.
21 ώρες πριν, koutsis είπε

οι κινεζικες, που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να αντιγραψουν τους μεγάλους και να πουλάνε φτηνές συσκευές του κιλου σε φτωχομπινεδες

Αν είναι κάποιος πλούσιος μπινες τι μάρκα  παίρνει ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Huawei χωρίς Google services!

P20 pro είπα. Οχι p40 pro. 

Η πρώτη μου επιλογή με κλειστα ματια ήταν το huawei. Όμως επειδή ακριβώς υπάρχει το ban πήγα σε xiaomi αν και θεωρώ ότι είναι κατώτερο. 

Εντωμεταξυ παρατηρω καλύτερη οθόνη στο samsung . Έτσι και αλλιως το λένε τα χαρακτηριστικά.  Αλλά στην κάμερα δεν παίζεται το mi10. Βγαζει τα χρωματα ένα κλικ πιο θερμά και εκει λιγο χαλάει το πως είναι πραγματικά το αντικείμενο αλλα στην ποιότητα της φωτο ειναι πολύ πολύ καλύτερο. 

Θα ανεβάσω δείγμα όπως ειπα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

P20 pro είπα. Οχι p40 pro. 

Η πρώτη μου επιλογή με κλειστα ματια ήταν το huawei. Όμως επειδή ακριβώς υπάρχει το ban πήγα σε xiaomi αν και θεωρώ ότι είναι κατώτερο. 

Εντωμεταξυ παρατηρω καλύτερη οθόνη στο samsung . Έτσι και αλλιως το λένε τα χαρακτηριστικά.  Αλλά στην κάμερα δεν παίζεται το mi10. Βγαζει τα χρωματα ένα κλικ πιο θερμά και εκει λιγο χαλάει το πως είναι πραγματικά το αντικείμενο αλλα στην ποιότητα της φωτο ειναι πολύ πολύ καλύτερο. 

Θα ανεβάσω δείγμα όπως ειπα 

Η Samsung έχει μακράν τις καλύτερες οθόνες. 

Η χαβαι καλύτερη κάμερα αλλά με τα φτωχόκινέζικα βάζεις gcam και διαμορφώνεις όπως θες τα πάντα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...