Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με word και αυτόματη διόρθωση


Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω το εξης προβλημα:Οταν γραφω ενα κειμενο στο word,η αυτοματη διορθωση δουλευει κανονικα.Δηλαδη οταν δεν εχει τονους ή οταν υπάρχουν ορθογραφικά λαθη ή ανυπαρκτη λέξη για το λεξικο, μου υπογραμιζει τις λεξεις αυτες με κοκκινο και μετα μολις παταω διορθωση κανω με τον κλασικο τροπο τη δουλεια μου.

ΟΜΩΣ,μου εδωσαν ενα κειμενο να διορθωσω (125 σελιδες) το οποιο ομως μολις το ανοιγω δεν μου βγαζει υπογραμισμενες λεξεις.

Ακομα και ενα υποθεσουμε οτι ειναι τα παντα σωστα,πηγαινω και σβηνω γραμματα για να ειναι λαθος και παλι δεν βγαζει υπογραμιση.

Ανοιγω λοιπον το word και αρχιζω και γραφω δικο μου κειμενο.Βλεπω οτι ο ορθογραφος δουλευει κανονικα και υπογραμιζει τις λεξεις.Κανω λοιπον copy μια γραμμη απο το κειμενο που δεν μου εβγαζε τις υπογραμισεις στο καινουργιο που μου τις βγαζει.Ε!ως εκει που εχω γραψει εγω τις βγαζει κανονικα και στη γραμμη που εκανα copy-paste δεν μου τις βγαζει.

Μα τι στο καλο συμβαινει?

 

Ελπιζω να βρεθει η λυση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ανοιξε το κειμενο με τις 125 σελιδες και πηγαινε tools-options-spelling and grammar και κοιτα μηπως ειναι κλικαρισμενο το "Hide spelling errors to this document". Αν ειναι ξεκλικαρισετο και πιστευω οτι θα λειτουργησει ο διορθωτης.

Δημοσ.

Δυστηχως αυτο το εχω δει και ειναι οκ.Η πλακα ειναι οτι τα footnotes(υποσημειωσεις)τις υπογραμιζει κανονικα :?

Δημοσ.

Αν υπάρχουν πολλά ορθογραφικά λάθη το Word αυτόματα δεν τα εμφανίζει. Αν κάνεις Tools --> Spelling and Grammar δεν σου εμφανίζει ένα ένα τα ορθογραφικά για να τα διορθώσεις; Επίσης επέλεξε όλο το κείμενο και πήγαινε Tools --> Language --> Set language --> Greek και φρόντισε να μην είναι επιλεγμένο το "Do not check spelling and grammar"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...