Προς το περιεχόμενο

.erif virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή πριν 2 μέρες κατέβααα ένα αρχείο και κολλήσα ιό δυνατο μου έχει καταστρέψει αρχεία σημαντικά το έχω κάνει φορματ ξέρει κανείς πως μπορώ να τα κάνω ανάκτηση προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά τίποτα τα αρχεία τελειώνουν σε.. erif άμα το έχει πάθει κάνεις η ξέρει απο ας με βοηθήσει λίγο θα το εκτιμούσα ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από aleksander
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ξεκίνα από εδώ για τα βασικά και μετά εδώ για να μην την πατήσεις ξανά.

Λέει πουθενά πως μπορώ να τα επαναφερω? 

Δημοσ.

Όχι, αλλά πρώτα κατακτάς το περπάτημα (προστασία από ransom) και μετά το τρέξιμο (αντιμετώπιση ransom).

Αν τα κάνεις ανάποδα θα είσαι συνέχεια "σακατεμένος". 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/7/2020 στις 2:06 ΜΜ, aleksander είπε

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή πριν 2 μέρες κατέβααα ένα αρχείο και κολλήσα ιό δυνατο μου έχει καταστρέψει αρχεία σημαντικά το έχω κάνει φορματ ξέρει κανείς πως μπορώ να τα κάνω ανάκτηση προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά τίποτα τα αρχεία τελειώνουν σε.. erif άμα το έχει πάθει κάνεις η ξέρει απο ας με βοηθήσει λίγο θα το εκτιμούσα ευχαριστώ πολύ.

Κοίτα να δεις που μπορεί να είσαι και τυχερός. Κάποια άρθρα που είδα λένε ότι τα αρχεία με κατάληξη .erif τα δημιουργεί το STOP / DJVU ransomware. Και η Emsisoft (από τις πιο αξιόπιστες στην καταπολέμηση του ransomware) έχει βγάλει decryptοr!

Καλή τύχη: https://www.emsisoft.com/ransomware-decryption-tools/stop-djvu

Μπορεί να είσαι τυχερός γιατί ο decryptor δουλεύει μόνο με συγκεκριμένα variants του ransomaware. Όχι όλα.

Και καλά μυαλά στο εξής. Backup των σημαντικών αρχείων σου. 

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δες εδώ

Πρόλαβες και το έκανες format, δυστυχώς, αλλά με την εφαρμογή Ontrack Easy Recovery  (χωρίς να κάνω διαφήμιση) θα επαναφέρεις τα αρχεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...