Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψαχνω κινητο μεχρι 450-500 ευρω. Κυριως day to day stuff, να εχει και καλη καμερα και να μην λαγκαρει.

To κινητο που εχω τωρα ειναι το lg g6.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Andy είπε

Καλησπέρα, ψαχνω κινητο μεχρι 450-500 ευρω. Κυριως day to day stuff, να εχει και καλη καμερα και να μην λαγκαρει.

OnePlus 7t 

OnePlus 8

Mate 30Pro

P30Pro

Δημοσ.

To lg g8s νομιζω μου αρεσει πιο πολυ απ ολα αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα σε νορμαλ τιμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το lg g8s πήρε λίγο την ανηφόρα. Έπαιζε στο 350++αρι κ άξιζε με τα χίλια από ότι διάβαζα.Το ζαχαρώνω κ εγώ.

Εγώ θα πρότεινα p30 από bestprice αν θες κάτι καλό κ πιο οικονομικό η το p30pro αν θες να εξαντλήσεις το μπάτζετ σου + κάτι ψιλά.

Επεξ/σία από ΜΙχαλιεςς
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Andy είπε

thx αλλα ολα αυτα ειναι πολυ πιο πανω απο την τιμη των 500.

Το OP8 με κουπόνι BGJPSJ7022 487€

https://www.banggood.com/OnePlus-8-5G-Global-Rom-6_55-inch-FHD+-90Hz-Fluid-Display-NFC-Android10-4300mAh-48MP-Triple-Rear-Camera-8GB-128GB-Snapdragon-865-Smartphone-p-1659665.html

Ιδια τιμή και στο eglobalcentral. Το 7Τ παίζει κανένα 50αφι λιγότερο αλλά δεν αξίζει.

Δημοσ.

αποψη μου εμενα προσωπικα , σταθερα ...σε αυτα τα λεφτα περιπου 500 ευρω πας με κλειστα ματια στο iphone SE 

...οπως οταν καποιος διαθετει περιπου χιλια παει στα <<μεγαλα iphone>> ...

τωρα βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Andy είπε

Δευτερα ανακοινωνεται το pixel 4a, καλυτερα περιμενε να το δεις γτ στα 350 ευρω που ακουγεται οτι θα κοστιζει, θα σε καλυψει πληρως

αν θες μια μικρη υπερβαση, θα προτεινα το oneplus 7t, ειναι κτηνος και δε συγκρινεται με κανενα στην ιδια τιμη

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Andy είπε

thx αλλα ολα αυτα ειναι πολυ πιο πανω απο την τιμη των 500.

Sorry, έκλεισα βιαστικά το ποστ μου- εννοούσα από Bangood 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δευτερα ανακοινωνεται το pixel 4a, καλυτερα περιμενε να το δεις γτ στα 350 ευρω που ακουγεται οτι θα κοστιζει, θα σε καλυψει πληρως

Η μπαταρια δεν ειναι παρα πολυ μικρη του pixel 4a (3080mAh)?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Η μπαταρια δεν ειναι παρα πολυ μικρη του pixel 4a (3080mAh)?

Τη Δευτερα θα πρεπει να περιμενεις να δεις τι μπαταρια θα εχει, αν και στα leaks λενε για τοσο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Τη Δευτερα θα πρεπει να περιμενεις να δεις τι μπαταρια θα εχει, αν και στα leaks λενε για τοσο. 

Ναι συμφωνα με τα leaks το ειπα.

Αν ομως εχει τοσο δεν ειναι παρα πολυ μικρη?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ναι συμφωνα με τα leaks το ειπα.

Αν ομως εχει τοσο δεν ειναι παρα πολυ μικρη?

Δεν νομιζω, με το chipset  που φοραει και την μικροτερη οθονη(ακουγεται για 5.8) νομιζω θα ειναι καλα. Να σου πω την αληθεια χρειαζομαι μια συσκευη αμεσα και περιμενω την ανακοινωση για να το δω και να το παρω. Νομιζω θα ειναι ενα παρα πολυ καλο midrange κινητο, με stock android και πολυ καλη καμερα, αλλα ας περιμενουνε τη Δευτερα να το δουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...