Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το τελευταιο διαστημα οταν μπαινω στο youtube και βλεπω διαφορα βιντεο σε αρκετα δεν μπορω να αυξομειωσω την ενταση ηχου απο την επιλογη  που εχει διπλα στο play-stop. εχει δυο επιλογες ή το mute ή την μεγαλυτερη ενταση. το ενδιαμεσο το σταματησαν ή συμβαινει μονο στον δικο μου υπολογιστη αυτο?

ευχαριστω.

Δημοσ.

πρωτη φορα το ακουω εγω και βλεπω καθημερινα youtube. στειλε καποιο συγκεκριμενο βιντεο που το κανει να σιγουρευτουμε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

να εδω πχ. εμενα εκει στον ηχο μου βγαζει μονο σιγαση και μεγιστη ενταση οταν παταω πανω. το ενδιαμεσο της εντασης δεν μου το βγαζει πλεον.αν θελω να βαλω την ενταση ηχου στο μισο ας πουμε δεν υπαρχει οταν παταω με τον κερσορα πανω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εμενα το βγάζει και λειτουργει κανονικά

δεν καταλαβαινω τιποτα... να φταιει το λειτουργικο μου ή το pc? περιεργο θα μου φαινοταν αυτο...

Δημοσ.

Δοκιμασε με διαφορους browser πχ Chrome, Firefox, Edge και δες αν κανει παντου το ιδιο. Αν οχι καποιο addon μαλλον εχεις βαλει που πειραζει το youtube.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, asmilon είπε

Δοκιμασε με διαφορους browser πχ Chrome, Firefox, Edge και δες αν κανει παντου το ιδιο. Αν οχι καποιο addon μαλλον εχεις βαλει που πειραζει το youtube.

στο μοτζιλα δεν το κανει.μονο στο google chrome.αλλα στο google chrome δεν εχω βαλει κανενα add on.εκει που δουλευε κανονικα την επομενη ημερα μου το εμφανισε ξαφνικα χωρις να πειραξω τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...