ManosGeorg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλησπερα εχω αυτο το case (SUPERCASE MARS SERIES MAR01A)και προσφατα μου εσπασε το πλαινο καπακι εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το αντικαταστήσω ? προσωρινα χρησιμοποιω ενα χαρτοκουτο για να διατηρείτε το airflow αλλα οπος φανταζεστε δεν ειναι ιδιετερα ομορφο...
radiohead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, ManosGeorg είπε Καλησπερα εχω αυτο το case (SUPERCASE MARS SERIES MAR01A)και προσφατα μου εσπασε το πλαινο καπακι εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το αντικαταστήσω ? προσωρινα χρησιμοποιω ενα χαρτοκουτο για να διατηρείτε το airflow αλλα οπος φανταζεστε δεν ειναι ιδιετερα ομορφο... Αν πιάνουν τα χέρια σου παίρνεις φυλλο πλεξι γκλας και το κόβεις αλλιώς πηγαινεις σε κατάστημα με ακρυλικά η με επιγραφές τους δίνεις διαστάσεις και στο κόβουν. Αν θες επίσης στείλε mail στο eshop και ρωτα αν υπάρχει ανταλλακτικό. Ίσως απευθείας να είναι και καλύτερα https://www.supercase.gr/
zx1234r Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 https://www.supercase.gr/ Είναι ελληνική εταιρία. Επικοινώνησε μαζί τους μήπως έχουν.
ManosGeorg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ εχω ηδη στειλει στο e shop απο που το αγωρασα και αμα δεν βγαλω ακρη θα στηελω στην super case Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από ManosGeorg
cabdik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ManosGeorg είπε Ευχαριστω πολυ εχω ηδη στειλει στο e shop απο που το αγωρασα και αμα δεν βγαλω ακρη θα στηελω στην super case επρεπε ηδη να εχεις στειλει ΚΑΙ στην εταιρεια. αυτη ειναι η κυριως υπευθυνη για την υποστηριξη σε ανταλλακτικα, και οχι ο καθε μεταπωλητης (εν προκειμενω... το e-shop...). κακως καθυστερεις......!!!! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από cabdik 1
zx1234r Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 50 λεπτά πριν, cabdik είπε κακως καθυστερεις Εντάξει δεν θα πάρει και φωτιά.
cabdik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, zx1234r είπε Εντάξει δεν θα πάρει και φωτιά. Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο... πως σου ηρθε αυτο......????? απλα λεω να μην χανει ΤΖΑΜΠΑ χρονο σε συνεννοησεις με το e-shop, αφου μπορει να επικοινωνησει απ ευθειας με την εταιρεια κατασκευης. 1
zx1234r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, cabdik είπε Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο... πως σου ηρθε αυτο......????? απλα λεω να μην χανει ΤΖΑΜΠΑ χρονο σε συνεννοησεις με το e-shop, αφου μπορει να επικοινωνησει απ ευθειας με την εταιρεια κατασκευης. Ναι σίγουρα θα βγάλει άκρη γρηγορότερα έτσι. 1
dalain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 οχι οτι εχει σημασια αλλα τα supercase δεν ειναι ελληνικα προιοντα.η supercase τα εισαγει κ τα διανεμει υπο την ονομασια της,θα τα βρειτε κ ως trendsonic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα