Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αυτο το case (SUPERCASE MARS SERIES MAR01A)και προσφατα μου εσπασε το πλαινο καπακι εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το αντικαταστήσω ?

προσωρινα χρησιμοποιω ενα χαρτοκουτο για να διατηρείτε το airflow αλλα οπος φανταζεστε δεν ειναι ιδιετερα ομορφο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManosGeorg είπε

Καλησπερα εχω αυτο το case (SUPERCASE MARS SERIES MAR01A)και προσφατα μου εσπασε το πλαινο καπακι εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το αντικαταστήσω ?

προσωρινα χρησιμοποιω ενα χαρτοκουτο για να διατηρείτε το airflow αλλα οπος φανταζεστε δεν ειναι ιδιετερα ομορφο...

Αν πιάνουν τα χέρια σου παίρνεις φυλλο πλεξι γκλας και το κόβεις αλλιώς πηγαινεις σε κατάστημα με ακρυλικά η με επιγραφές τους δίνεις διαστάσεις και στο κόβουν. Αν θες επίσης στείλε mail στο eshop και ρωτα αν υπάρχει ανταλλακτικό. 

Ίσως απευθείας να είναι και καλύτερα https://www.supercase.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολυ εχω ηδη στειλει στο e shop απο που το αγωρασα και αμα δεν βγαλω ακρη θα στηελω στην super case

Επεξ/σία από ManosGeorg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ManosGeorg είπε

Ευχαριστω πολυ εχω ηδη στειλει στο e shop απο που το αγωρασα και αμα δεν βγαλω ακρη θα στηελω στην super case

επρεπε ηδη να εχεις στειλει ΚΑΙ στην εταιρεια. αυτη ειναι η κυριως υπευθυνη για την υποστηριξη σε ανταλλακτικα, και οχι ο καθε μεταπωλητης (εν προκειμενω... το e-shop...).   

κακως καθυστερεις......!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, zx1234r είπε

Εντάξει δεν θα πάρει και φωτιά.

Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο...   πως σου ηρθε  αυτο......????? 

απλα λεω να μην χανει ΤΖΑΜΠΑ χρονο σε συνεννοησεις με το e-shop, αφου μπορει να επικοινωνησει απ ευθειας με την εταιρεια κατασκευης.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cabdik είπε

Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο...   πως σου ηρθε  αυτο......????? 

απλα λεω να μην χανει ΤΖΑΜΠΑ χρονο σε συνεννοησεις με το e-shop, αφου μπορει να επικοινωνησει απ ευθειας με την εταιρεια κατασκευης.

Ναι σίγουρα θα βγάλει άκρη γρηγορότερα έτσι.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οχι οτι εχει σημασια αλλα τα supercase δεν ειναι ελληνικα προιοντα.η supercase τα εισαγει κ τα διανεμει υπο την ονομασια της,θα τα βρειτε κ ως trendsonic

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...