imr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Εχω χασει τη συσκευη epass και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ζητησαν 20 ευρω για επανεκδοση Ισχυει αυτο? Γνωριζει καποιος αν μπορω να βγαλω καινουργια (για να γλυτωσω την χρεωση για απωλεια) στο ιδιο ΑΦΜ αλλα διαφορετικο αυτοκινητο? Το o-pass της ολυμπιας οδου περναει απο αττικη? (εν συντομια θελω να γλυτωσω το 20ερω που ζητανε για επανεκδοση ) Ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, imr είπε Καλησπέρα, Εχω χασει τη συσκευη epass και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ζητησαν 20 ευρω για επανεκδοση Ισχυει αυτο? Γνωριζει καποιος αν μπορω να βγαλω καινουργια (για να γλυτωσω την χρεωση για απωλεια) στο ιδιο ΑΦΜ αλλα διαφορετικο αυτοκινητο? Το o-pass της ολυμπιας οδου περναει απο αττικη? (εν συντομια θελω να γλυτωσω το 20ερω που ζητανε για επανεκδοση ) Ευχαριστω Δεν θα στο ζητήσουν κάποια στιγμή πίσω;
imr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα στο ζητήσουν κάποια στιγμή πίσω; Την συσκευη? Γιατι να την ζητησουν?
TechnoState Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Πλάκα πλάκα τι παίζει με αυτά? Τώρα τελευταία μου έχει κάνει κάτι περίεργα... μέχρι κ σε σημείο να βάλω όπισθεν για να "πιάσει". Έχω φυσικά την πρώτη έκδοση, ολόκληρο τούβλο σχεδόν ίσως δέκα χρόνια συμπληρωμένα (δεν θυμάμαι καν απο πότε). Να δοκιμάσω τηλέφωνο μήπως παίξει αντικατάσταση η θέλουν πάλι εκ νέου εγγραφή κ φυσικά "χρέωση εγγύησης" κ καλά??? Το έχει δοκιμάσει κανένας σαν διαδικασία??
topaz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στις 5/8/2020 στις 12:55 ΠΜ, TechnoState είπε Πλάκα πλάκα τι παίζει με αυτά? Τώρα τελευταία μου έχει κάνει κάτι περίεργα... μέχρι κ σε σημείο να βάλω όπισθεν για να "πιάσει". Έχω φυσικά την πρώτη έκδοση, ολόκληρο τούβλο σχεδόν ίσως δέκα χρόνια συμπληρωμένα (δεν θυμάμαι καν απο πότε). Να δοκιμάσω τηλέφωνο μήπως παίξει αντικατάσταση η θέλουν πάλι εκ νέου εγγραφή κ φυσικά "χρέωση εγγύησης" κ καλά??? Το έχει δοκιμάσει κανένας σαν διαδικασία?? Πας σε σημείο εξυπηρέτησης και στο αλλαζουν δωρεάν. Δίνεις το παλιό, πέρνεις το καινούργιο και όλα καλα. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμενα που είχα epass 10 χρονών, τους το επέστρεψα γιατί πλέον δεν δούλευε και μου το αντικαταστήσαν αμέσως και χωρίς χρέωση. 1 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 4/8/2020 στις 4:52 ΜΜ, imr είπε Καλησπέρα, Εχω χασει τη συσκευη epass και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ζητησαν 20 ευρω για επανεκδοση Ισχυει αυτο? Γνωριζει καποιος αν μπορω να βγαλω καινουργια (για να γλυτωσω την χρεωση για απωλεια) στο ιδιο ΑΦΜ αλλα διαφορετικο αυτοκινητο? Το o-pass της ολυμπιας οδου περναει απο αττικη? (εν συντομια θελω να γλυτωσω το 20ερω που ζητανε για επανεκδοση ) Ευχαριστω υπαρχει ορος στο συμβολαιο σου οτι σου κρατανε καποια χρηματα (εδω 20 ευρ) σε περιπτωση απωλειας της συσκευης. Αν θυμασαι οταν εγινες συνδρομητης στη δωσαν δωρεαν και απλως εβαλες ενα ποσο αρχικα για τις διελευσεις. Δε μπορεις να παρεις αλλη συσκευη με το ιδιο ΑΦΜ αντιθετα μπορεις την ιδια συσκευη να χρησιμοποιησεις σε 2 οχηματα Δε συνδεονται δυστηχως τα 2 μηχανακια (δε το παιζω εξυπνος απλως προσφατα πηγα στην εξυπηρετηση για 3 διαφορετικα συμβολαια/συσκευες και ειχα ενα χρονοβορο q&a session με τις κυριες εκει) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα