masterone Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλησπερα παιδια εχω δοκιμασει να παραγγειλω 2 διαφορετικά κινητά με paypal απο bangood αξιας 122 και 165€ αντιστοιστα στα οποια και στα 2 οταν πηγαινα να τα πληρωσω με paypal μου εμφανιζε τιμη διαφορετικη απο αυτη του bangood τουλάχιστον 7-8€ πάνω. Ξερετε τι παιζει και γινεται αυτο το ειχα παθει κ παλιοτερα αλλα δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια γτ το ποσο ηταν 2-3€
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, masterone είπε Καλησπερα παιδια εχω δοκιμασει να παραγγειλω 2 διαφορετικά κινητά με paypal απο bangood αξιας 122 και 165€ αντιστοιστα στα οποια και στα 2 οταν πηγαινα να τα πληρωσω με paypal μου εμφανιζε τιμη διαφορετικη απο αυτη του bangood τουλάχιστον 7-8€ πάνω. Ξερετε τι παιζει και γινεται αυτο το ειχα παθει κ παλιοτερα αλλα δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια γτ το ποσο ηταν 2-3€ Φτιάξε την ισοτιμία στο ππ
masterone Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φτιάξε την ισοτιμία στο ππ Πως το κανω αυτο δεν βρηκα καποια επιλογη στις ρυθμίσεις?
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δεν φτιάχνεις ισοτιμία επιλέγεις να πληρώνεις σε €. Επίσης στο checkout δες τα μεταφορικά και το shipping insurance (το απενεργοποιείτε πάντα αυτο). Εδώ για παράδειγμα είναι 5 ευρώ τα μεταφορικά.
masterone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, kallonos είπε Δεν φτιάχνεις ισοτιμία επιλέγεις να πληρώνεις σε €. Επίσης στο checkout δες τα μεταφορικά και το shipping insurance (το απενεργοποιείτε πάντα αυτο). Εδώ για παράδειγμα είναι 5 ευρώ τα μεταφορικά. Εννοειται σε € το έχω και οταν παω να πληρώσω στο paypal μου βγαζει +7-8€ στην τιμη π είχα πριν στο place order
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, masterone είπε Εννοειται σε € το έχω και οταν παω να πληρώσω στο paypal μου βγαζει +7-8€ στην τιμη π είχα πριν στο place order Τα μεταφορικά πόσα είναι? Γιατί πριν το στάδιο του place order δεν υπολογίζει τα μεταφορικά, επίσης έχει το shipping insurance να απάτη του banggood για να πάρει παραπάνω φράγκα.
masterone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, kallonos είπε Τα μεταφορικά πόσα είναι? Γιατί πριν το στάδιο του place order δεν υπολογίζει τα μεταφορικά, επίσης έχει το shipping insurance να απάτη του banggood για να πάρει παραπάνω φράγκα. Το συγκεκριμένο κινητο οπως το βλέπουμε εδω την στιγμη π θα πατησω place order και θα με βγαλει να το πληρώσω με paypal το paypal θα μ βγαλει 129.56€
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στο paypal έχεις επιλέξει να πληρώνεις με €? Όταν βλέπεις το υπόλοιπο σου στο paypal το δειχνει σε € η σε $?
masterone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, kallonos είπε Στο paypal έχεις επιλέξει να πληρώνεις με €? Όταν βλέπεις το υπόλοιπο σου στο paypal το δειχνει σε € η σε $? Σε € πληρωνω αλλα απευθειας απο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Υπολοιπο δεν εχω φορτωσει ποτε στο paypal. Επισης στο AliExpressπου πληρωνω απευθειας με καρτα δεν εχω τετοιο θεμα οπως νομίζω το ιδιο θα γινει και στο bangood αν πληρώσω χωρις να βαλω ενδιάμεσο το Paypal
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευρω πληρωνεις γιατι ευρω εχεις. Αλλα αν έχεις σαν κύριο νόμισμα το $ Μήπως σου δημιουργεί θέμα. Πότε δεν μου έχει κρατήσει παραπάνω το paypal. το λέω γτ εκεί που κερδίζει το paypal εκτός που κρατάει από τους πωλητές είναι και στο συνάλλαγμα. να συμπληρώσω ότι και εγώ ποτέ δεν βάζω υπόλοιπο στο paypal πάντα μέσω χρεωστικης. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από kallonos
masterone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι το τσεκαρα και αυτο και εχω σαν κυριο νομισμα το ευρω. Edit: Στο ιδιο κινητο που εχω παραπανω οταν παω να το αγορασω απο υπολογιστη η εναλλαγη ειναι μολις 3 ευρω πανω σε σχεση με την αγορα μεσω κινητου οπου η τιμη ανεβαινει τουλαχιστον 7 ευρω. σε δοκιμη αγορας μιας καρτας γραφικων 300+ευρω (μεσω υπολογιστη) η τιμη δεν αλλαξε οταν εφτασα στην πληρωμη μεσω paypal και δεν με βαζει να πληρωσω επιπλεον. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από masterone
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, πρώτη φορά το βλέπω. Αν θες στείλε ένα μήνυμα paypal να σου πουν. Εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος από εδώ.
masterone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Βρηκα το προβλημα τελικα. Δεν ειχα επιβεβαιωμενη την καρτα που με χρεωνει 1.5 ευρω το payal για να την επιβεβαιωσω. Με το που εκανα αυτο μου βγαζει ακριβως την ιδια τιμη μετα το place order
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δε σε χρεώνει, στο επιστρέφει. Απλά κάνει τη χρέωση για να σου στείλει το κωδικό.
safridia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Σε αγορα απο Banggood περιπου 233 δολλαρια. Τι ειναι καλυτερο να το αφησω να πληρωσω 233 δολλαρια η να μου κανει την μετατροπη το paypal στα 207€;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα