likoyrgos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Όπως γράφω και στον τίτλο έκανα μέσω eBay αγορά από Ισραήλ. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα απο ΕΛΤΑ : " Σας ενημερώνουμε οτι για τον εκτελωνισμό του LD412... απαιτείται Paypal ή Τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς . Παρακαλούμε να σταλεί στο mail ....." Για την απόδεθξη μέσω PayPal μπάινω στο λογαριασμό μου στο PayPal και απο την επιλογή Δραστηριότητα τους στέλνω την συγκεκριμένη κίνηση ; Έχει υπ' όψιν κάποιος πόσο παραπάνω θα πάει το μαλί για αγορά 33 euro περίπου; Ευχαριστώ!
TechnoState Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 ...23€ με 24€ καπέλο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο αρχές του 2020 που αντιμετώπισα κάτι ανάλογο.
likoyrgos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Α τόσο ωραία !!! Και η διαδικασία είναι αυτή που ανάφερα παραπάνω;
TechnoState Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ....ναι έτσι είχε συμβεί σε μένα. Πλήρωσα στα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή (νομίζω μία εβδομάδα μετά) με χρεωστική κάρτα, με το ειδοποιητηριο που είχα λάβει κ την ταυτότητα στα χέρια. Βέβαια εμένα ήταν λιγάκι ογκώδες (μια βάση/σχάρα αυτοκινήτου για το ποδήλατο, της SARIS) την οποία είχα χτυπήσει σε δημοπρασία κ ήρθε από την άλλη μεριά.... Αυστραλία (wft?!?!?).... αλλά κ πάλι η τιμή ήταν στο 1/3 της λιανικής που την εντόπιζα εντός Ευρώπης. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από TechnoState
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μπορείς να προωθήσεις το mail που σου έχει στείλει η paypal (Στην ουσία η απόδειξη αγορας), τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω. Επίσης στέλνω και ένα screenshot Από Ebay. Τέλος εκτελωνισμου από όσο θυμάμαι στα ΕΛΤΑ είναι 15€ + 24% ΦΠΑ στη τιμή που αγόρασες μαζί με μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα