alexbal1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Αλλη μια ιστορία στις τόσες για καθυστέρηση στο τελωνείο. Μου έχει σταλεί μια επιστολή από τον Καναδά με έγγραφα. Έφτασε στην Ελλάδα σε 2 ημέρες (13-15/7) και από της 15/7 έχει κολλήσει στην αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. Προφανώς στο τηλέφωνο του τελωνείου δεν απαντά κανείς για να ενημερώσει και ακόμη πιο προφανώς το τηλεφωνικό κέντρο των ΕΛΤΑ δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα μέσο όρο αναμονής για απλές επιστολές. Τι εμπειρίες έχετε εσείς με απλές συστημένες αποστολές από το εξωτερικό ?
Black Demis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, alexbal1 είπε Αλλη μια ιστορία στις τόσες για καθυστέρηση στο τελωνείο. Μου έχει σταλεί μια επιστολή από τον Καναδά με έγγραφα. Έφτασε στην Ελλάδα σε 2 ημέρες (13-15/7) και από της 15/7 έχει κολλήσει στην αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. Προφανώς στο τηλέφωνο του τελωνείου δεν απαντά κανείς για να ενημερώσει και ακόμη πιο προφανώς το τηλεφωνικό κέντρο των ΕΛΤΑ δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα μέσο όρο αναμονής για απλές επιστολές. Τι εμπειρίες έχετε εσείς με απλές συστημένες αποστολές από το εξωτερικό ? Εμένα είναι 11 δέματα εδώ και 88 μέρες πλέον στην ίδια κατάσταση. Λογικά πλέον δεν έχουν καθόλου πρωσωπικο και δεν προχωράει τορ 1
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 27 ακομα δεματα περιμενω απο Απριλιο - Μαιο (ενα απο αυτα ειναι οθονη απο Αμερικη), μην το ψαχνετε, οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΠΑΠΑΛΑ. 1
Black Demis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε 27 ακομα δεματα περιμενω απο Απριλιο - Μαιο (ενα απο αυτα ειναι οθονη απο Αμερικη), μην το ψαχνετε, οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΠΑΠΑΛΑ. Εμένα συστημένα είναι όλα.. Πλέον ότι έρχεται με elta μέσος χρόνος αναμονής περίπου 4 με 5 μήνες
alexbal1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε 27 ακομα δεματα περιμενω απο Απριλιο - Μαιο (ενα απο αυτα ειναι οθονη απο Αμερικη), μην το ψαχνετε, οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΠΑΠΑΛΑ. Τι προτείνεις σε αυτή την περίπτωση; Ν ασχοληθώ να περιμένω ή να ζητήσω να μου τα στείλουν με κάποιο κούριερ?
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Black Demis είπε Εμένα συστημένα είναι όλα.. Πλέον ότι έρχεται με elta μέσος χρόνος αναμονής περίπου 4 με 5 μήνες Συστημενα ξε-συστημενα απλο ταχυδρομειο ειναι, δεν αλλαζει κατι. Κουριερ απο εξωτερικο μαζι με εκτελωνισμο και σε 10 μερες τα εχω στα χερια μου. Μόλις τώρα, alexbal1 είπε Τι προτείνεις σε αυτή την περίπτωση; Ν ασχοληθώ να περιμένω ή να ζητήσω να μου τα στείλουν με κάποιο κούριερ? Θα ξαναπληρωσεις απο την αρχη αλλα αν τα βιαζεσαι ναι μονο το κουριερ ειναι η λυση (UPS η DHL ομως, FedEX/TNT εχουν χαλασει εδω).
Black Demis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Συστημενα ξε-συστημενα απλο ταχυδρομειο ειναι, δεν αλλαζει κατι. Κουριερ απο εξωτερικο μαζι με εκτελωνισμο και σε 10 μερες τα εχω στα χερια μου. Θα ξαναπληρωσεις απο την αρχη αλλα αν τα βιαζεσαι ναι μονο το κουριερ ειναι η λυση (UPS η DHL ομως, FedEX/TNT εχουν χαλασει εδω). Που αυτόματα σημαίνει οτιδήποτε πάνω από 150 ευρώ και με τον προϋπόθεση να μην υπάρχει εδώ. Γιατί DHL κλπ βαράνε κάτι 30 και
alexbal1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε Που αυτόματα σημαίνει οτιδήποτε πάνω από 150 ευρώ και με τον προϋπόθεση να μην υπάρχει εδώ. Γιατί DHL κλπ βαράνε κάτι 30 και Σκέφτηκα πώς για απλές επιστολές δεν χρειάζεται τέτοια διαδικασία. Αλλά όπως φαίνεται δε θα τα έχω στα χέρια μου μέσα στον Σεπτέμβριο που τα χρειάζομαι....
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε Που αυτόματα σημαίνει οτιδήποτε πάνω από 150 ευρώ και με τον προϋπόθεση να μην υπάρχει εδώ. Γιατί DHL κλπ βαράνε κάτι 30 και 90ε+ σου χρεωνουν τον εκτελωνισμο (για οτιδηποτε ανω των 22ε σε αξια) αλλα για ακριβα προιοντα ναι αξιζει (αν δεν θελεις να δωσεις 90ε+ πας στο αεροδρομιο και γλυτωνεις ενα 50αρι στο νερο - βεβαια με βενζινες και διοδια ουτε τοσα). Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Salvation81
Black Demis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε 90ε+ σου χρεωνουν τον εκτελωνισμο (για οτιδηποτε ανω των 22ε σε αξια) αλλα για ακριβα προιοντα ναι αξιζει (αν δεν θελεις να δωσεις 90ε+ πας στο αεροδρομιο και γλυτωνεις ενα 50αρι στο νερο). Μόνο για κάτι πολύ σημαντικό που δεν υπάρχει εδώ και δεν μπορείς να βρεις εναλλακτική με λίγα λόγια. Elta παντός λουκετακι στην πράξη απλά δεν το ανακοίνωσε μάλλον
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Black Demis είπε Μόνο για κάτι πολύ σημαντικό που δεν υπάρχει εδώ και δεν μπορείς να βρεις εναλλακτική με λίγα λόγια. Elta παντός λουκετακι στην πράξη απλά δεν το ανακοίνωσε μάλλον Τα ΕΛΤΑ ειναι κατα 90% ακομα του Δημοσιου, δεν παιζει λουκετο.
Black Demis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Τα ΕΛΤΑ ειναι κατα 90% ακομα του Δημοσιου, δεν παιζει λουκετο. Τι λουκέτο να να έχουν ένα άτομο απλά εκεί έτσι να υπάρχει το ίδιο είναι
kosutasu22 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 2:09 ΜΜ, Salvation81 είπε 27 ακομα δεματα περιμενω απο Απριλιο - Μαιο (ενα απο αυτα ειναι οθονη απο Αμερικη), μην το ψαχνετε, οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΠΑΠΑΛΑ. Αναλογως την περιπτωση. Δυο δεματα απλα που περιμενα απο αρχες Μαϊου εφτασαν τωρα, μετα απο 3 μηνες. Ενα ακομα που περιμενω απο μεσα Απριλιου δεν εχει εμφανιστει. Και τα τρια ηρθαν με καραβι οποτε θα επρεπε λογικα να εχω παραλαβει ηδη και το τριτο, αλλα μαλλον πηγε ...απατο!
alexbal1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Προχωράμε αδέρφια ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-08-2020 09:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 07-08-2020 13:20 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)
kostasbm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, alexbal1 είπε Προχωράμε αδέρφια ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-08-2020 09:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 07-08-2020 13:20 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) σε 2 μερες θα τα παρεις.....αλλα εγγραφα σημερα μονο με courier service στελνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα