Διονύσης Νουχαι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Λοιπόν τις προάλλες έβγαλα όλα τα καλώδια από το tower του pc και μετά όταν τα έβαλα πάλι ,δεν μου εμφάνιζε τίποτα η οθόνη.Ουσιαστικα πίσω από το pc έχω τα εξής καλώδια usb (πληκτρολογίου ,ποντικιού ,hdmi,καλώδιο ίντερνετ και καλώδιο τροφοδοσίας ) .Να πω επίσης ότι η οθόνη είναι τηλεόραση και από πίσω έχει ένα καλώδιο τροφοδοσίας και ένα hdmi το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή .Επίσης είναι ανοιχτός και ο υπολογιστής και η οθόνη της τηλεόρασης αλλά έχει μαύρη εικόνα .Υπάρχει περιπτωση να έβαλα τα καλώδια σελαθος θηρες αλλά δεν το νομίζω ....
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Hdmi απο μητρική η εχεις και καρτα γραφικων?
raul7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, δες αρχικά αν η τηλεόραση είναι στο σωστό mode, λογικά θα έχει TV/EXT/PC/HDMI κάποια από αυτά που σου γράφω. Άνοιξε το pc και κάνε ένα πέρασμα από όλα τα modes μήπως και ήταν σε άλλο και όχι σε αυτό του υπολογιστή. Εάν δεν είναι αυτό, εάν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών σιγουρέψου ότι το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με την έξοδο HDMI της κάρτας, και όχι της μητρικής. Πολλές μητρικές έχουν έξοδο εικόνας πχ HDMI η οποία χρησιμοποιείται μόνο όταν ο επεξεργαστής έχει ο ίδιος ενσωματωμένα γραφικά, αλλιώς φυσικά δεν δίνει καμία εικόνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα