saxos55 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To ποντίκι Rival 310 στα 49.98 με δωρεάν αποστολή και μέχρι 4 άτοκες δόσεις από MediaMarkt, το μόνο μαγαζί με 0,3 στα πέντε αστέρια στο σκρουτζ που συνεχίζει δυνατά. https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/aksesouar-gaming/gaming-pontikia/steelseries-rival-310/1269229 skroutz από 56,09€ + μεταφορικά + αντικαταβολή Ευρώπη εκεί γύρω στα 56€ Οριακά στο -10%, πιο πολύ για να συμπληρώσω ένσημα το έβαλα 🤣 Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από saxos55
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως είναι καλό < με καλό σενσορ > για κάποιους average players αλλά για πιο mouse geeks: "απαρχαιωμένο", βαρύ, με κακή ποιότητα πλαϊνών υλικών ( googleαρετε μετά από παρατεταμένη χρήση πόσο γρήγορα φθείρονται τα πλαϊνά grips ή ξεκολλάνε ) και χωρίς τύπου "paracord" καλώδιο. Στα ίδια χρήματα παίζουν άλλες προτάσεις πάντως. **Επίσης αν κάποιος ψάχνει ποντίκι της εταιρείας αυτής στα κοντά πρόκειται να ανακοινώσει, βασιζόμενη στο feedback χρηστών, νέα σειρά, επικεντρωμένη στα νέα στάνταρ της εποχής. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis
MessatsuRoku Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Αμα δεν θες lightweight ειναι φοβερο ποντικι... το δικο μου το χρησιμοποιω ακομα κατα καιρους. Του εχω βαλει corepad mouse feet ειναι μπομπα, δυστηχως δεν αλλαζει καλωδιο. Οσο για τα side grips τα δικα μου ξεκολλησαν και μετα αφου τα ξανακολλησα με υγρη κολλα δεν εχουν βγει. Για 50 ευρω παντως δεν αξιζει... με 5-10 ευρω ακομα παιρνεις Glorious Model O και Model D 2
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Έχω το sensei 310 και ενώ είναι φοβερό ποντίκι για casual χρήση και για casual gaming, είναι πολύ βαρύ πλέον σε σχέση με ένα Razer Viper για παράδειγμα. Αντίστοιχα το Rival 310 δεν είναι πλέον καλή επιλογή γιατί υπάρχει το deathadder v2
saxos55 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ντάξει τώρα κι εσείς, υπερβολικοί. Τόσες προσφορές για δραπανοκατσάβιδα έχουν παίξει. Το κάνεις 70 γραμμάρια εύκολα και θα είναι και customιά. 🤣🤣
techon1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Έλα ρε Mediamarkt δύναμη! Τα 0 αστέρια είναι κοντά! Μην τα παρατάς τώρα!
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, techon1 είπε Έλα ρε Mediamarkt δύναμη! Τα 0 αστέρια είναι κοντά! Μην τα παρατάς τώρα! Κατά καιρούς έχουν κάνει ωραία deals. Τελευταία είναι "ήσυχο". Θα τους έχει μείνει στην αποθήκη στοκ. Από κει είχα πάρει πέρσι το HyperX Alloy Fps Pro (45€), μάλιστα είχα κάνει και θέμα όπου είχαμε αγοράσει πάρα πολλά άτομα.
Vasilius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε Αμα δεν θες lightweight ειναι φοβερο ποντικι... το δικο μου το χρησιμοποιω ακομα κατα καιρους. Του εχω βαλει corepad mouse feet ειναι μπομπα, δυστηχως δεν αλλαζει καλωδιο. Οσο για τα side grips τα δικα μου ξεκολλησαν και μετα αφου τα ξανακολλησα με υγρη κολλα δεν εχουν βγει. Για 50 ευρω παντως δεν αξιζει... με 5-10 ευρω ακομα παιρνεις Glorious Model O και Model D Ακριβώς, για αυτά τα 10e παραπάνω, τα Glorius ανταμείβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα