tempo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και παρακαλώ σε απαντήσεις απο άτομα που γνωρίζουν και έχουν ψάξει το θέμα. Ας υποθέσουμε ότι θέλω να χρησιμοποιήσω μια εικόνα/φωτογραφία που έχω βρει στο internet με σκοπό να την βάλω σε μια δική μου σελίδα/άρθρο. Όταν γίνεται η αναζήτηση των εικόνων στο google μέσα απο την επιλογή "εργαλεία" υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε φιλτράρισμα των εικόνων με βάση την άδεια χρήσης. Με ποιά επιλογή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εικόνα χωρίς να αναφέρω την πηγή/site απο την οποία την έχω πάρει ή με ποιά επιλογή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εικόνα βάζοντας απο κάτω την πηγή site (link) απο όπου την έχω πάρει; ευχαριστώ
thanosbrt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, tempo είπε Με ποιά επιλογή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εικόνα χωρίς να αναφέρω την πηγή/site απο την οποία την έχω πάρει ή με ποιά επιλογή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εικόνα βάζοντας απο κάτω την πηγή site (link) απο όπου την έχω πάρει; ευχαριστώ Το τεχνικό σκέλος δεν το γνωρίζω ακριβώς για να σε βοηθήσω, η ουσία όμως είναι πως και τα παραπάνω τυπικά δεν σε καλύπτουν (το δεύτερο σε καλύπτει μόνο εφόσον η εκάστοτε φωτογραφία αναφέρει στα δικαιώματα τής ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με αναφορά του δημιουργού / πηγής. Ωστόσο αν χρειάζεται φωτογραφικό υλικό για το site σου ή/και για διαφημίσεις, θα βρεις εύκολα σε αρκετά sites που προσφέρουν εικόνες χωρίς δικαιώματα, απλά κάνοντας μια αναζήτηση "free image banks" και εκεί θα βρεις αρκετά sites με πραγματικά αρκετές εικόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα