Προς το περιεχόμενο

Πρώτες εντυπώσεις από τα Samsung Galaxy Note20 και Note20 Ultra


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 21 Αυγούστου θα ξεκινήσει επίσημα η κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy Note20 στις πρώτες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Μπορέσαμε να έχουμε μια πρώτη γρήγορη επαφή με τα κορυφαία smartphones της Samsung, τα οποία σε συνέχεια και των προηγούμενων μοντέλων, διακρίνονται για τις μεγάλες οθόνες τους, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy Note20 Ultra που ξεχωρίζει για τις διαστάσεις των 6,9 ιντσών. Τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης είναι μικρότερα στο Ultra μοντέλο ενώ μικρότερη είναι και η οπή στο μέσω της οθόνης, που ακολουθεί τον Inifinity-O σχεδιασμό της Samsung και αυτή τη φορά κρύβει πίσω της μιας selfie κάμερα των 10MP.

Αναμενόμενα, το κράτημα είναι καλύτερο στην περίπτωση του «απλού» Galaxy Note20 όχι μόνο εξαιτίας της μικρότερης οθόνης (6,7 ιντσών) αλλά και της απόφασης της Samsung να στηριχθεί σε πλαστικό υλικό και όχι σε ματ επίστρωση όπως στο Ultra μοντέλο. Πάντως και στα δύο μοντέλα αποτελούν παρελθόν οι δαχτυλιές ενώ ξεχωρίζουν για την premium αισθητική τους κάτι που βοηθά και ο σχεδιασμός του κύριου συστήματος φακών στο πίσω μέρος, το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να δοκιμάσουμε. Το bump είναι σίγουρα μεγάλο όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα ενώ θα πρέπει να μεταφέρουμε και την άψογη αίσθηση που αποκομίσαμε από τη χρήση του S Pen και την απόκριση των 9ms που αυτό πλέον διαθέτει, και η οποία όντως μας δίνει την αίσθηση ότι γράφουμε σε χαρτί.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Unpacked event, τα νέα Galaxy Note είναι από τα πρώτα smartphones της Samsung που θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις για τρεις μεγάλες εκδόσεις του Android, έναντι δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα. Φυσικά έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε και για τα δύο μοντέλα τις επόμενες ημέρες ενώ υπενθυμίζουμε ότι η Samsung τρέχει ήδη το πρόγραμμα των προπαραγγελιών, δίνοντας δώρο τα Galaxy Buds+ στην περίπτωση του Galaxy Note20 και τα νέα Galaxy Buds Live στην περίπτωση του Galaxy Note20 Ultra.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yeah yeah singing GIFΤέτοιο πλαστικό όπως το Note 20 ΔΕΝ έχετε ξαναπιάσει. Δεν είναι τυχαίο ότι κοστίζει ΜΟΝΟ 1000 ευρώ!  😂😂

Επεξ/σία από Looter
  • Like 12
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερη καμ + spen εν σχεσι  το s10 lite το οποιο υπερτερει σε ολα τα αλλα με ποιοτικο soc και αριστη διαχειριση μπαταριας και μισοτιμης.

Περιμενουμε και το s20 fun edition με 865 το οποιο θα ειναι πιο γρηγορο και αποδοτικο σε μπαταρια και απο το note 20 ultra....ε ρε γελια

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Note 10+ χωρίς 45 ,watt φόρτιση.... Ίδια μπαταρία σχεδόν κάμερα ίδια με την αποτυχημένη του s20ultra... Εξόγκωμα σαν τραπέζι κουζίνας... Κατά τα άλλα μόνο 1350 ευρώ χαχαχα εντάξει δεν έχω λόγια 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πλάτη από glasstic, 60ΗΖ ρυθμό ανανέωσης και γραφίδα με απόκριση 26ms έναντι των 9 του Note Ultra το απλό Note θα είναι απλώς ανέκδοτο στην τιμή που θα πωλείται. Όσον αφορά την κοινή των δύο μοντέλων SoC στην Ευρώπη την Exynos 990 λέγεται ότι η Samsung έχει βάλει καλύτερο σύστημα ψύξης για να μη "φρενάρουν" οι επιδόσεις όταν θερμαίνεται πολύ και ότι για να αποζημιώσει τους αδικημένους Ευρωπαίους που δεν παίρνουν Snapdragon 865+ τα μοντέλα τους θα έρχονται με βασικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB έναντι 128 στις εκδόσεις με Snapdragon. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 7-8 μήνες που η τιμή του θα έπεφτε κάτω από χιλιάρικο θα ψηνόμουν, αλλά.

Το απλό είναι ανύπαρκτο. Πολύ ακριβό για την φτηνοκατασκευή του, χωρίς SD card, υπερβολικά πετσοκομμένο και όχι αρκετά μικρότερο από το μεγάλο. Δηλαδή του έβαλαν 0.2" μικρότερη οθόνη, είναι καθόλου καλά; Το ultra είναι τεράστιο, τέλος.

Αν κάποια στιγμή βγάλουν το Ultra με όλα του τα χαρακτηριστικά αλλά οθόνη 6.3 ιντσών, θα το σκεφτώ.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το περίμενα για να αλλάξω το Note 8 μου αλλά δεν με ικανοποιεί. Κάτι το πλαστικό, κάτι η πετσοκομμένη βασική έκδοση και η τεράστια οθόνη του ULTRA, κάτι οι μειωμένες επιδόσεις του Exynos σε σχέση με τον Snapdagon.... Δεν δίνεις 1.350 ευρώπουλα  την σήμερον ημέρα εάν η συσκευή δεν πετάει κυριολεκτικά σε όλα τα επίπεδα. Και για την Ευρώπη πάλι ψηλή είναι η τιμή της εκτός εάν την πάρεις με κάποιο πρόγραμμα. Θα κοιτάξω προς Sony μεριά, ίσως και το νέο Xiaomi ή κάποιο gaming smarthpone με τoν 865+.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς που λέτε μια από τα ίδια τι θέλετε δηλαδή; Ξαφνικά να αρχίσει να φτιάχνει και καφέ το τηλέφωνο;

Ναι μία από τα ίδια, η αγορά των κινητών είναι υπερκορεσμένη. Το κινητό πλέον σαν συσκευή εχει τελειοποιηθεί. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να πας σε ναυαρχίδα παράλογης τιμής όπως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να πάρεις αυτοκίνητο 200 άλογα για να πηγαίνεις στη δουλειά σου...αυτό με τα 90 άλογα και το 1/4 της τιμής είναι αρκετό και το 90αρι με φουλ έξτρα στο 1/3 της τιμής υπέρ-αρκετό.

Όσο νωρίτερα το πάρετε χαμπάρι αυτό τόσο καλύτερο πρώτα για εσάς και έπειτα για τους υπόλοιπους καταναλωτές.

Επεξ/σία από judgevag
  • Like 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...