triplex1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε E τότε πως ξέρεις ότι είναι καλή; εκει που παρηγγειλα ειμαι πελατης χρονια και τα παιδια μου ειπαν πως εδωσαν πολλες και για τις μνημες του ''κιλου'' το ιδιο και ποτε δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα , ασε που το ψαχνω το θεμα πανω απο μηνα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, triplex1 είπε εκει που παρηγγειλα ειμαι πελατης χρονια και τα παιδια μου ειπαν πως εδωσαν πολλες και για τις μνημες του ''κιλου'' το ιδιο και ποτε δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα , ασε που το ψαχνω το θεμα πανω απο μηνα Το μαγαζί δεν φτιάχνει τις μητρικές, τις πουλάει μόνο. Τι θα έλεγαν ότι δεν είναι καλές; Και οι μνήμες είναι του κιλού πάντως. 3200 cl16 δεν είναι τίποτα σπουδαίο..
triplex1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Το μαγαζί δεν φτιάχνει τις μητρικές, τις πουλάει μόνο. Τι θα έλεγαν ότι δεν είναι καλές; Και οι μνήμες είναι του κιλού πάντως. 3200 cl16 δεν είναι τίποτα σπουδαίο.. Εδώ ειναι οι MSI που προτεινεις και αν θα δεις ειναι πιο σκουπιδια απο την ''αχρηστη'' που θα παρω εγω , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κανω ουτε εγω , ουτε εσυ οτι κανει ο Γερμαναρας. Τελος θα το πω αλλη μια φορα δεν δινω ουτε σεντς παραπανω απ'αυτα που κανει η συγκεκριμενη.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εδώ ειναι οι MSI που προτεινεις και αν θα δεις ειναι πιο σκουπιδια απο την ''αχρηστη'' που θα παρω εγω , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κανω ουτε εγω , ουτε εσυ οτι κανει ο Γερμαναρας. Τελος θα το πω αλλη μια φορα δεν δινω ουτε σεντς παραπανω απ'αυτα που κανει η συγκεκριμενη. Δεν πρότεινα ποτέ X570 MSI. Τέλος πάντως, βαρέθηκα, κάνε ότι θέλεις δικά σου είναι τα λεφτά..
malakudi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εδώ ειναι οι MSI που προτεινεις και αν θα δεις ειναι πιο σκουπιδια απο την ''αχρηστη'' που θα παρω εγω , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κανω ουτε εγω , ουτε εσυ οτι κανει ο Γερμαναρας. Τελος θα το πω αλλη μια φορα δεν δινω ουτε σεντς παραπανω απ'αυτα που κανει η συγκεκριμενη. Αν σκοπεύεις στο μέλλον να βάλεις 12/16 core CPU, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ αυτή που σκέφτεσαι. Από το video που ανέβασες: Πάρε την TUF να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 74C vs 108C. 42 ευρώ παραπάνω είναι, τα αξίζει αν σκοπεύεις να βάλεις στο μέλλον 12/16 core CPU. Οι πρώτες Χ570 MSI ήταν κακές. Οι B550 είναι καλές, όπως και η X570 Tomahawk.
triplex1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Αν σκοπεύεις στο μέλλον να βάλεις 12/16 core CPU, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ αυτή που σκέφτεσαι. Από το video που ανέβασες: Πάρε την TUF να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 74C vs 108C. 42 ευρώ παραπάνω είναι, τα αξίζει αν σκοπεύεις να βάλεις στο μέλλον 12/16 core CPU. Οι πρώτες Χ570 MSI ήταν κακές. Οι B550 είναι καλές, όπως και η X570 Tomahawk. Επειδη ασχολουμαι χρονια αυριο-μεθαυριο το pc θα φυγει καπου , δεν το φτιαχνω για να το παντρευτω κιολας , μεροκάματο βγαζουμε , οπότε φτιαχνω αλλο , τα 42 ευρώ θα τα χώσω καπου αλλου , αν με περισσευαν θα τα 'δινα εδώ https://www.asus.com/Motherboards/TUF-GAMING-X570-PLUS-WI-FI/
malakudi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Αυτή σου πρότεινα κι εγώ, χωρίς το wifi. Αν το χρειάζεσαι το πληρώνεις κι αυτό κάτι τις παραπάνω. 1
leros2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε E τότε πως ξέρεις ότι είναι καλή; Απο τις φωτογραφίες του review που μας έβαλε, υποκλίνεται... Ps: Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει? Ο topic starter? o triplex1 ? και οι 2? Είναι οι 2 λογαριασμοί ένας ? Δεν έχω βγάλει άκρη Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από leros2004 2
triplex1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Απο τις φωτογραφίες του review που μας έβαλε, υποκλίνεται... Ps: Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει? Ο topic starter? o triplex1 ? και οι 2? Είναι οι 2 λογαριασμοί ένας ? Δεν έχω βγάλει άκρη Άλλος ενδιαφέρεται , αλλά εγω αγόρασα , ειμαστε τελικά μια ομορφη παρέα όπως έλεγε και ο Ηλιοπουλος 4 ώρες πριν, malakudi είπε Αυτή σου πρότεινα κι εγώ, χωρίς το wifi. Αν το χρειάζεσαι το πληρώνεις κι αυτό κάτι τις παραπάνω. Δεν περισσεύουν αυτή τη στιγμή , στήν πορεία θα δουμε σίγουρα θα εχει βγει και κάτι καλύτερο. 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Απο τις φωτογραφίες του review που μας έβαλε, υποκλίνεται... Ps: Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει? Ο topic starter? o triplex1 ? και οι 2? Είναι οι 2 λογαριασμοί ένας ? Δεν έχω βγάλει άκρη
foniki_melitzana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, leros2004 είπε Ps: Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει? Ο topic starter? o triplex1 ? και οι 2? Είναι οι 2 λογαριασμοί ένας ? Δεν έχω βγάλει άκρη Εγώ (topic starter) ενδιαφέρομαι, ψάχνομαι. Κι ο triplex ψαχνόταν, απ'ότι φαίνεται, αλλά εκείνος αγόρασε. Δεδομένου ότι έρχεται 15Αύγουστος, που καταστήματα και αποθήκες κλείνουν, εγώ παίρνω το χρόνο μου, ώστε να βρω τι μου ταιριάζει
triplex1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε Εγώ (topic starter) ενδιαφέρομαι, ψάχνομαι. Κι ο triplex ψαχνόταν, απ'ότι φαίνεται, αλλά εκείνος αγόρασε. Δεδομένου ότι έρχεται 15Αύγουστος, που καταστήματα και αποθήκες κλείνουν, εγώ παίρνω το χρόνο μου, ώστε να βρω τι μου ταιριάζει foniki_melitzana η παραγγελια μου ειναι αυτη γιατι με επρηξαν τα μυαλα.......τους τρελλανα ομως ειδικα τον yiannι 1991 που ελεγε για msi 1.https://www.skroutz.gr/s/23777984/Asrock-B550M-Pro4.html με ειχε μπει στο μυαλο απο την αρχη και δεν γινοταν να παρω κατι αλλο 2.https://www.skroutz.gr/s/8817715/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C15D-16GVK.html malakudi ησυχασες τωρα ; 1
malakudi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Ναι δεν είχα ύπνο χτες από την ανησυχία μου, τώρα θα μπορέσω να κοιμηθώ. Φίλος του LFC είσαι; 1
triplex1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ωωωωωωωωωω τι σας είπεεεε Αστον εγω θα φαω https://giphy.com/gifs/qTd24wzmpiyis/html5
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 ΟΚ είναι η AsRock. @triplex1 Δες η λατρεμένη σου ASUS τι σαπίλα έβγαλε σε αυτή την κατηγορία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα