Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου αρέσει που ο τίτλος είναι μητρική για 3600 και κάθεστε και ψειρίζετε το vrm της καθε μητρικης λες και θα τραβηξει κανα φοβερο ζορι απο 65w cpu 😛

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μου αρέσει που ο τίτλος είναι μητρική για 3600 και κάθεστε και ψειρίζετε το vrm της καθε μητρικης λες και θα τραβηξει κανα φοβερο ζορι απο 65w cpu 😛

κουλάρησε συζητηση να γινεται , ειδικα αν μας κλεισουν μεσα απο τον Σεπτεμβρη να ειμαστε ''προπονημενοι''

CloudyHonorableBeardeddragon-max-1mb.gif

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

κουλάρησε συζητηση να γινεται , ειδικα αν μας κλεισουν μεσα απο τον Σεπτεμβρη να ειμαστε ''προπονημενοι''

CloudyHonorableBeardeddragon-max-1mb.gif

Συζητηση διχως νοημα

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εντάξει, κυρίως είναι για την ποιότητα του προϊόντος. Από τη στιγμή που είναι στην ίδια τιμή γιατί να πάρεις αυτήν με τα σάπια vrms;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει, κυρίως είναι για την ποιότητα του προϊόντος. Από τη στιγμή που είναι στην ίδια τιμή γιατί να πάρεις αυτήν με τα σάπια vrms;

γτ μπορει αυτη με το καλυτερο Vrm να εχει αλλα κουσουρια που θα τα συνατησει μπροστα του καποιος με 3600 ενω το χειροτερο vrm Να μην τον απασχολησει ποτε. Δεν ειναι μονο το vrm μια μητρικη ,οκ να το κοιταμε και αυτο αλλα μην το κανουμε και ευαγγελιο. Εχει πεσει πολυ συζητηση για το Vrm και τα temps του τον τελευταιο καιρο λες και ειναι τπτ τρομερα απιατητικα τα τσιπακια που συζητατε 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Σάπια VRM εγώ θεωρώ όσα έχουν μεγάλα ripples, κακό regulation, mosfet rated για μικρές θερμοκρασίες και λίγες ώρες, κακό design, δεν έχουν ρύθμιση για switching frequency κλπ κλπ κλπ.

Όταν τα VRM ανεβάζουν θερμοκρασία σε ένα 3900Χ OC @1.4V που τρέχει AVX για ώρες σε περιβάλλον με ανύπαρκτο airflow τότε απλά θεωρώ ότι δεν έχουν τις ανάλογες ψύκτρες για συστήματα που ο επεξεργαστής καταναλώνει πολλά watt.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει όμως μπορεί στο μέλλον να αλλάξεις CPU, ποτέ δεν ξέρεις..

Δημοσ.

για Ryzen 3600 χρηση σπιτι ...photo editing, κανα παιχνιδι αν εχω χρονο και βλεπω και καμια ταινια
δεν εχω αποφασισει ακομα την καρτα γραφικων αλλα σκεφτομουν αυτη

Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse... ισως και κατι ποιο οικονομικο μιας και μου βγαινουν πολλα τελικα ολα μαζι

ΥΓ. πως βγηκαν τοσο μεγαλα αυτα τα δυο ;;;; οταν το εγραψα δεν φανηκε κατι χμμμ

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, verylife78 είπε

για Ryzen 3600 χρηση σπιτι ...photo editing, κανα παιχνιδι αν εχω χρονο και βλεπω και καμια ταινια
δεν εχω αποφασισει ακομα την καρτα γραφικων αλλα σκεφτομουν αυτη

Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse... ισως και κατι ποιο οικονομικο μιας και μου βγαινουν πολλα τελικα ολα μαζι

ΥΓ. πως βγηκαν τοσο μεγαλα αυτα τα δυο ;;;; οταν το εγραψα δεν φανηκε κατι χμμμ

χτυπα μια Plus max και εισαι οκ

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

ΟΚ είναι η AsRock. @triplex1 Δες η λατρεμένη σου ASUS τι σαπίλα έβγαλε σε αυτή την κατηγορία..

Δε ξέρω τι σκατά έκανε στην prime b550m-a η asus αλλά θέλει ΠΟΛΥ προσπάθεια να έχει χειρότερα temps από tomahawk b350 που ήταν 4 phase με single high side nikos mosfets... Εδώ οι krait gaming/pro carbon b350/x370 είχαν διπλά mosfets και πάλι ήταν μετριάτζες για τότε.

• Like 1
Δημοσ.

και γω είμαι σε ένα αντίστοιχο δίλημμα θέλω να φτίαξω ενα pc για photo editing .

Έχω καταλήξει στον 3600 και προβληματίζομαι με τη μητρική και τις ram.

Σκέφτομαι τη tomahawk και ram G.Skill RipjawsV 32GB DDR4-3200MHz ή G.Skill Ripjaws V 32GB DDR4-3600MHz θα τις τρέχει κανονικά σε αυτές τις ταχύτητες?

έχετε κάποια άλλη πρόταση?

Δημοσ.
Στις 12/8/2020 στις 8:56 ΜΜ, verylife78 είπε

ψαχνω να βρω την MSI X470 GAMING PRO CARBON αλλα βρισκω μονο τις

MSI X470 Gaming Pro Max ... και

MSI X470 Gaming Plus Max

τι προτεινεται και εσεις;

Πάρτην από δω

https://www.techmania.ch/de/Product/Detail/27240829?parnr=12833993&utm_source=toppreise.ch

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...