Προς το περιεχόμενο

S20-iphone 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vkngs είπε

Ειναι πολυ καλυτερη. Φιλος μου με βαρια χρηση μου λεει 1μιση μερα. Με το s20 αν το εχεις στα 120hz δεν το γλυτωνεις 2 φορες την μερα. + Οτι παιζει και ο exynos. Δεν τον θεωρω κακο επεξεργαστη μια χαρα ειναι, απλα σε θεμα καταναλωσης ειναι κακος. Ναι για τον χωρο ισχυει. Εμενα προσωπικα με βολευουν τα 64 γιατι περναω backup σε pc καθε μηνα. Αν θες ομως χωρο μπολικο ναι πρεπει να πας στα 128 που ανεβενει η τιμη του. Κι εγω ημουν σε διλλημα μεχρι χθες που τα ειδα και τα 2 καλα. Ε ενταξει το ποσο smooth ειναι το Iphone δεν παιζετε.. κι ας μην ειναι 120 hz. Τρομερο το ios οπως και να το κανουμε.

Άρα μου λες να πάμε πάλι σε iPhone ( έχω το 6s)  , και γούσταρα μια αλλαγή αλλά μάλλον θα φάω φόλα. Πάμε λοιπόν πάλι στην σιγουράτζα το ios με τις ιδιοτροπίες του για αλλά 4 χρονάκια και βλέπουμε... 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lillen είπε

Άρα μου λες να πάμε πάλι σε iPhone ( έχω το 6s)  , και γούσταρα μια αλλαγή αλλά μάλλον θα φάω φόλα. Πάμε λοιπόν πάλι στην σιγουράτζα το ios με τις ιδιοτροπίες του για αλλά 4 χρονάκια και βλέπουμε... 

Κοίτα. Αν πας σε s20 δεν θα απογοητευτεις σίγουρα. Εγώ έχω ξενερώσει με τα updates και την μεταπωλιτικη τους αξία. Το 6s που έχεις θα πάρει ios 14! Κινητό του 2015.. Ενώ τώρα με το honor που έχω έκανα τάμα για ένα update... Εγώ προσωπικά αλλάζω συσκευές κάθε 1 μισή με 2 χρόνια. Γιατί τα βαριεμαι. Με το iPhone ξέρω ότι δεν θα το βαρεθώ εγώ προσωπικά. Δες τα και τα 2 και ότι σου κάνει πάρε. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι ουτε τα iphone πλεον διατηρουν τη μεταπωλητικη τους αξια, τουλαχιστον οχι στο βαθμο που συνεβαινε στο παρελθον. Λες οτι κρατας μια συσκευη 1,5 - 2 χρονια. Εστω λοιπον οτι ειχες αγορασει ενα xs max που φθινοπωρο του 2018 ειχε ενα χιλιαρικο. Τωρα θα το εδινες περιπου στα μισα χρηματα μεταχειρισμενο. Καλα προφανως στη Samsung η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη συγκριτικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειως διαφορετικες συσκευες/οικοσυστηματα,τα εχουμε πει 100φορες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Το  s20 plus έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone 11? Ξέρει κανείς?

Προσωπικά θα πήγαινα σε oneplus αλλά δεν υπάρχει σε επιδότηση στον Cosmote, Huawei τελείωσε για μένα από το P40 και μετά (λόγου Google), άρα μονόδρομος η Samsung και το μηλαρακι. Tough choice. Λογικά μεχρι την τελευταία μέρα που θα το πάρω (τέλος Αυγούστου) θα ταλαντευομαι μεταξύ μηλαρακι και s20 series. 

Δημοσ.

εγω παντως αυτο με την μεταπωλητικη αξια δεν το καταλαβαινω γενικα με τα κινητα.

σκοπευεις να παρεις κατι και σκεφτεσαι ποσο θα το πουλησεις μετα απο 1 - 2 χρονια?

ειλικρινα δεν το κατανοω....ισως να μην φτανουνε τα γκριζα κυτταρα..

δεν ξερω.

και αντε τωρα ενας που εχει παρει πριν 2 χρονια , ας πουμε ενα iphone 8 plus, αυτην την στιγμη ποσο πρεπει να το δωσει?

γιατι εμενα π.χ αν μου πεις 400 για το δικο μου , θα σου πω οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

εγω παντως αυτο με την μεταπωλητικη αξια δεν το καταλαβαινω γενικα με τα κινητα.

σκοπευεις να παρεις κατι και σκεφτεσαι ποσο θα το πουλησεις μετα απο 1 - 2 χρονια?

ειλικρινα δεν το κατανοω....ισως να μην φτανουνε τα γκριζα κυτταρα..

δεν ξερω.

και αντε τωρα ενας που εχει παρει πριν 2 χρονια , ας πουμε ενα iphone 8 plus, αυτην την στιγμη ποσο πρεπει να το δωσει?

γιατι εμενα π.χ αν μου πεις 400 για το δικο μου , θα σου πω οχι.

Nαι θα το σκεφτώ γιατί 8 plus 350 το δίνεις. Βάζεις αλλά τόσα και παίρνεις 11. Ένα s8 τώρα απλά δεν το δίνεις. Έχουν σταματήσει ενημερώσεις είναι νεκρό πλέον. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά εγώ προσωπικά θέλω να κρατάει τιμή. Δεν δίνω 100 και 200 για να μην έχω τέτοιες απαιτήσεις. Οταν μιλάμε για 500 και πάνω όλα τα βλέπεις. Και δνε μιλάω για 1 χρόνο. Θα το κρατήσω 3 τουλάχιστον. Δεν νομίζω άμα σου έδινε την επιλογή κάποιος να δώσεις ένα κινητό 3ετιας να πάρεις 300 πίσω και με ένα άλλο διαφορετικής μάρκας να μην επερνες τίποτα ή τα μισά. 

Επεξ/σία από Vkngs
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Nαι θα το σκεφτώ γιατί 8 plus 350 το δίνεις. Βάζεις αλλά τόσα και παίρνεις 11. Ένα s8 τώρα απλά δεν το δίνεις. Έχουν σταματήσει ενημερώσεις είναι νεκρό πλέον. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά εγώ προσωπικά θέλω να κρατάει τιμή. Δεν δίνω 100 και 200 για να μην έχω τέτοιες απαιτήσεις. Οταν μιλάμε για 500 και πάνω όλα τα βλέπεις. 

δεν το κρινω ουτε το βλεπω λαθος, απλα εγω δεν το κατανοω...

οπως βολευεται ο καθενας.

εγω παιρνω κατι επειδη το γουσταρω τωρα, οχι να παρω κατι αλλο που δεν το γουσταρω μονο και μονο επειδη θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια μετα απο δυο χρονια.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

δεν το κρινω ουτε το βλεπω λαθος, απλα εγω δεν το κατανοω...

οπως βολευεται ο καθενας.

εγω παιρνω κατι επειδη το γουσταρω τωρα, οχι να παρω κατι αλλο που δεν το γουσταρω μονο και μονο επειδη θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια μετα απο δυο χρονια.

Μαζί σου το θέμα είναι ότι δεν θα διαλέξω iPhone μόνο γι αυτο. Γενικά μου αρέσει και αυτό είναι ένα μικρό συν που δεν το έχουν τα άλλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...