Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs,

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει για φθηνή υπηρεσία hosting. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 3,8 ευρώ + ΦΠΑ / μήνα για 24 μήνες. Δεν θεωρώ ότι είναι ακριβή τιμή, αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι αξιοποιώ στο έπακρο την υπηρεσία για την οποία πληρώνω, και εξηγούμαι:

Πριν από καιρό ήταν στα σκαριά να φτιάξω μια εταιρία η οποία θα χρειάζοταν αντίστοιχα και website, οπότε και αγόρασα hosting plan και domain name. Μετά από αρκετό καιρό όμως η σελίδα δεν ανέβηκε καθώς δεν προχώρησε η εταιρία. Πάρα ταύτα, είχα μερικούς λογαριασμούς email με το domain name τους οποίους χρησιμοποιούσα, και ακόμα χρησιμοποιώ. Γνωρίζωντας αυτό, θεωρώ ότι αν έβρισκα μια λύση για email hosting μόνο, με μια λίγο καλύτερη τιμή, θα ήταν κατα πολύ πιο συμφέρον, καθώς το email είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτού του domain πλέον.

Η χρήση που κάνω είναι αρκετά basic, καθώς έχω 4 email accounts. Δεν με ενδιαφέρει τόσο ούτε η χωρητικότητα των Mailboxes ούτε το attachment size. Με ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει σωστό maintenance και security. Διαφορετικά, ανέβαζα δικό μου mail server από το raspberry.

Αν κάποιος από εσάς χρησιμοοποιεί ή γνωρίζει κάποιον hosting provider με χαμηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνω τώρα, και μπορεί να μου δώσει τα φώτα του, θα το εκτιμούσα!

Ευχαριστώ,

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, CyberCr33p είπε

Για πιο φτηνό από αυτό πας σε δωρεάν. Δες το yandex mail.

Thanks, Cybercreep! Δεν είχα πολλές ελπίδες για πιο φθηνή επιλογή, αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ποτέ δεν ξέρεις!

Δημοσ.

Αν όλοι οι λογαριασμοί είναι δικοί σου και δεν σε νοιάζει να σκάνε σε ένα mailbox, δοκίμασε και το zoho mail.

Με 12$/έτος υποστηρίζει πολλαπλά domains. Με τα σωστά alias και φίλτρα θα κάνεις την δουλειά σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Αν όλοι οι λογαριασμοί είναι δικοί σου και δεν σε νοιάζει να σκάνε σε ένα mailbox, δοκίμασε και το zoho mail.

Με 12$/έτος υποστηρίζει πολλαπλά domains. Με τα σωστά alias και φίλτρα θα κάνεις την δουλειά σου.

Πολύ καλή λύση αυτή, νομίζω πως θα με βολέψει, και η τιμή είναι πάμφθηνη! Thanks, webdev!

Δημοσ.

Ειμαι εδω και περιπου 4 χρονια στην wint.global

Φιλοξενω 3 στατικες ιστοσελιδες εκει (με μηδενικη κινηση βασικα, πιο πολυ για λογους νοσταλγιας) αλλα κυριως εχω τα email μου για αυτα τα domains εκει, τα οποια χρησιμοποιω πολυ. Ολο αυτο το διαστημα υπηρξε μια φορα μονο καποιο σημαντικο προβλημα, ενα update στον server που ημουν δεν πηγε καλα και αναγκαστηκαν να με μεταφερουν αλλου. Ειχα downtime περιπου ενα 24ωρο.

Πληρωνω 1,54€/χρονο συνολικα (στην τιμη συμπεριλαμβανεται κι ενα .de domain) γιατι εχω ενα ειδικο πακετο απο τα πρωτα τους γενεθλια. Ειναι μηδαμινο το ποσο και γενικα δεν εχω παραπονο. Το support γενικα γρηγορο. Τα τωρινα πακετα τους νομιζω ξεκινανε απο 0,55€/μηνα, και παλι οικονομικα ειναι.

Δεν ειναι οτι ειμαι ενθουσιασμενος απο την υπηρεσια αλλα νομιζω αποδοση/τιμη ειναι κομπλε, ακομα και στα 0,55/μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...