Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδιά και καλές διακοπές σε όλους!! Ψάχνω ενα κινητο με ταβάνι τα 200€ με πολύ μεγάλη ραμ και μεγάλη μπαταρία από σκρουτζ αγορά μονο. Τι μου προτείνετε;Έχω στα υπόψιν το NOTE 9 PRO παίζει κάτι άλλο; Σε Huawei ίσως με. Google services? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει μόνο από skroutz, μπορείς να μπεις εκει και να επιλεξεις τα κριτηρια που θες (τουλάχιστον 6GB Ram, τουλάχιστον 5000mAh μπαταρία). Οι επιλογες σου ξεκινανε ουσιαστικα με το κινητο που αναφερεις κοντα στο οριο σου οποτε δεν εχεις επιλογες για κατι πιο πανω. Πιο κατω βρισκονται καποια λιγα κινητα απο εταιρειες Cubot, Alcatel και Oukitel που μαλλον δε θα θες να τις κοιταξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει μόνο από skroutz, μπορείς να μπεις εκει και να επιλεξεις τα κριτηρια που θες (τουλάχιστον 6GB Ram, τουλάχιστον 5000mAh μπαταρία). Οι επιλογες σου ξεκινανε ουσιαστικα με το κινητο που αναφερεις κοντα στο οριο σου οποτε δεν εχεις επιλογες για κατι πιο πανω. Πιο κατω βρισκονται καποια λιγα κινητα απο εταιρειες Cubot, Alcatel και Oukitel που μαλλον δε θα θες να τις κοιταξεις.

Δεν είναι για μένα αλλιώς θα έπαιρνα xiaomi είναι για συγγενή.. Κάτι σε Huawei, Samsung και ας έχει 4 ραμ με κάτω από 180€ με καλή μπαταρία παίζει; Για Samsung galaxy a30s τι γνώμη έχετε; 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Εχει αλλα οχι με 5000 μπαταρία, έχει αρκετα με 4000 μπαταρια (το P40 Lite εχει 4000 μπαταρια και 6GB Ram στα 180 ευρώ χωρις αμεση παραδοση, στα 190 απο καταστημα με αμεση παραδοση).

Μπορεις να βαλεις τα κριτηρια που θες.

spacer.png

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Εχει αλλα οχι με 5000 μπαταρία, έχει αρκετα με 4000 μπαταρια (το P40 Lite εχει 4000 μπαταρια και 6GB Ram στα 180 ευρώ χωρις αμεση παραδοση, στα 190 απο καταστημα με αμεση παραδοση).

Μπορεις να βαλεις τα κριτηρια που θες.

spacer.png

Απλα είδα δεν έχει Google services ισχύει; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, supermanbee είπε

Ο συγγενής σου θα παίζει παιχνίδια και γενικώς θα κάνει βαριά χρήση? Η χαλαρά πράγματα?

Χαλαρά φίλε είχε πριν σκέψου j5 και ήταν οκ μέχρι που άρχισε να σερνεται (λογικό) απλά μου είπε κιτηρια καλύτερα θέλει Samsung Huawei και με μεγάλη ραμ και μπαταρία τπτ άλλο μέχρι 200€ προσπαθώ να τον πείσω να πάει στο NOTE 9 pr0 βασηλιας στην κατηγορία του 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, supermanbee είπε

Απλά μου φάνηκε περίεργο που για χαλαρά πράγματα θέλει 5000 μπαταρία τουλάχιστον

Δεν μου είπε mha απλά θέλει μεγάλη μπαταρία γτ είναι πολύ με email και GPS μέσα στην μέρα και τηλέφωνα από ότι καυαλαβα.. Δλδ θέλει ένα να του βγάζει την μέρα άνετα ίσως και κάτι παραπάνω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...