Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε που άρχισα να ψάχνω να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα, μιας και το συμβόλαιο μου θα έληγε πριν 3 μήνες και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο, οπότε και αποφάσισα να φύγω μιας και δεν έβγαινα.

5 μήνες, όλη μέρα, κοιτάω αγγελίες, ψάχνω ενοικιαστήρια, ρωταω φίλους, γνωστούς, άκυρους στον δρόμο, ψάχνω στο fb, όλη την ώρα, μάταια.

Το budget μου ειναι μέχρι 250-270 ευρώ και ψάχνω μια γκαρσονιέρα σε όροφο, η οποία να είναι απλα σε καλή κατάσταση, πολλά ζητάω;

Θυμάμαι παλιότερα έβρισκα άνετα σπίτι μεσα σε λίγη ώρα, και σε ενοίκιο 150-200 ευρώ μάξιμουμ. 

Έχω απελπιστεί, έχω κουραστεί να μένω σε φίλους απο δω κι απο κεί.

Οπότε ήρθα εδω να πω τον πόνο μου, και που ξέρεις, ίσως βρεθεί κάποιος εδώ ο οποιος γνωρίζει κάτι...:(

• Sad 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε

Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε που άρχισα να ψάχνω να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα, μιας και το συμβόλαιο μου θα έληγε πριν 3 μήνες και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο, οπότε και αποφάσισα να φύγω μιας και δεν έβγαινα.

5 μήνες, όλη μέρα, κοιτάω αγγελίες, ψάχνω ενοικιαστήρια, ρωταω φίλους, γνωστούς, άκυρους στον δρόμο, ψάχνω στο fb, όλη την ώρα, μάταια.

Το budget μου ειναι μέχρι 250-270 ευρώ και ψάχνω μια γκαρσονιέρα σε όροφο, η οποία να είναι απλα σε καλή κατάσταση, πολλά ζητάω;

Θυμάμαι παλιότερα έβρισκα άνετα σπίτι μεσα σε λίγη ώρα, και σε ενοίκιο 150-200 ευρώ μάξιμουμ. 

Οπότε ήρθα εδω να πω τον πόνο μου, και που ξέρεις, ίσως βρεθεί κάποιος εδώ ο οποιος γνωρίζει κάτι...:(

φιλε μπες airbnb και στειλε εμαιλ στον κοσμο οτι ψαχνεις long term 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Narayan είπε

Να πας σε φθηνότερη περιοχή παίζει;

Kοιτάω για όλη την αττική, δηστυχώς λόγω της δουλειάς μου με βολεύουν νοτιότερα προάστια τύπου : Καλλιθέα, Νεος κόσμος, Νεα σμύρνη, Δάφνη, Αγ δημήτριος.

Παρόλα αυτά εαν έβρισκα κάποιο άξιο και πιο κεντρικά θα πήγαινα, μέχρι και κυψέλη που κοιταώ που εκεί παλιότερα τα νοικια ηταν πολύ χαμηλά πλέον έχουν ανέβει στον θεο και εκεί.

10 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

φιλε μπες airbnb και στειλε εμαιλ στον κοσμο οτι ψαχνεις long term 

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zaosdendrophile είπε

Kοιτάω για όλη την αττική, δηστυχώς λόγω της δουλειάς μου με βολεύουν νοτιότερα προάστια τύπου : Καλλιθέα, Νεος κόσμος, Νεα σμύρνη, Δάφνη, Αγ δημήτριος.

Παρόλα αυτά εαν έβρισκα κάποιο άξιο και πιο κεντρικά θα πήγαινα, μέχρι και κυψέλη που κοιταώ που εκεί παλιότερα τα νοικια ηταν πολύ χαμηλά πλέον έχουν ανέβει στον θεο και εκεί.

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.

στης περιοχες που κοιτας ανετα και φτηνα αλλα δεν ξερω για τοσο φτηνα , μπες FB marketplace

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

στης περιοχες που κοιτας ανετα και φτηνα αλλα δεν ξερω για τοσο φτηνα , μπες FB marketplace

εχω πάρει σβάρνα και το marketplace, τίποτα, όλα πανάκριβα, η πολύ χάλια...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε

μπες με δευτερο ατομο sharing 

τι μισθο εχεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

μπες με δευτερο ατομο sharing 

τι μισθο εχεις?

Δεν το χω με τη συγκατοίκηση, το χω δοκιμάσει παλιότερα και δεν έχει πετύχει...

700 ευρώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε

Αυτός είναι ο λόγος που σου αύξησε το ενόικιο. Γιατί σε σχέση με πριν 3 χρόνια σχεδόν έχουν διπλασιαστεί τα ενοίκια σε πολλές περιοχές λόγω airbnb. 

Άλλαξε περιοχή. Μόνο αυτό έχω να σου προτείνω. Αν και με 200 € νομίζω δεν έχεις ελπίδες σχεδόν σε καμία περιοχή.

Με 150-200€ ίσως βρεις σε περιοχή τύπου Άγιο Παντελεήμονα, γκαρσονιέρα του 70 δυστυχώς. Επίσης με 200€ δυστυχώς δεν συμφέρει να νοικιάσει ο ιδιοκτήτης. Γιατί μένουν 170€ καθαρά +το ρίσκο, για αυτό δεν τα νοικιάζουν οι ιδιοκτήτες. Μόνο στο μιλητό αν τους προταθεί κάποιος 100% αξιόπιστος

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το χω με τη συγκατοίκηση, το χω δοκιμάσει παλιότερα και δεν έχει πετύχει...

700 ευρώ...

με 700 σορρυ δεν πας πουθενα

οταν εβγαζα το 07 εως 2017 1200 μικτα με το ζορι εμενα μονος σε ενοικιο 300 

αστο καλυτερα...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Αυτός είναι ο λόγος που σου αύξησε το ενόικιο. Γιατί σε σχέση με πριν 3 χρόνια σχεδόν έχουν διπλασιαστεί τα ενοίκια σε πολλές περιοχές λόγω airbnb. 

Άλλαξε περιοχή. Μόνο αυτό έχω να σου προτείνω. Αν και με 200 € νομίζω δεν έχεις ελπίδες σχεδόν σε καμία περιοχή

Κοιτάω και σε άλλες περιοχές...

Επίσης δίνω μέχρι 250-270, τα 200 δεν ξέρω που τα είδες...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

με 700 σορρυ δεν πας πουθενα

οταν εβγαζα το 07 εως 2017 1200 μικτα με το ζορι εμενα μονος σε ενοικιο 300 

αστο καλυτερα...

Εγω μια χαρά την βγάζω με 700 αν δίνω ενοίκιο 250...Όχι και τέλεια αλλα μια χαρά παλεύεται...

Τι άστο καλύτερα; Μου λες δηλαδή να παω να μείνω στον δρόμο; omg

Επεξ/σία από zaosdendrophile
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω μια χαρά την βγάζω με 700 αν δίνω ενοίκιο 250...Όχι και τέλεια αλλα μια χαρά παλεύεται...

πως? εαν σου τυχει κατι εχεις καβατζα? 

λεμε εαν παθεις κατι πως θα καταφερεις? γονεις? τοτε ναι οκ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

για μονος σου θες πολλα, απο 1500-1800 μικτα κοιτας μονος σου 

Αμα έχει οικογένεια και παιδί, υποθέτω πρέπει να βγάζει κανά εκατομμύριο € / μήνα για να διαβιώσει στην Αθήνα...

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...