zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε που άρχισα να ψάχνω να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα, μιας και το συμβόλαιο μου θα έληγε πριν 3 μήνες και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο, οπότε και αποφάσισα να φύγω μιας και δεν έβγαινα. 5 μήνες, όλη μέρα, κοιτάω αγγελίες, ψάχνω ενοικιαστήρια, ρωταω φίλους, γνωστούς, άκυρους στον δρόμο, ψάχνω στο fb, όλη την ώρα, μάταια. Το budget μου ειναι μέχρι 250-270 ευρώ και ψάχνω μια γκαρσονιέρα σε όροφο, η οποία να είναι απλα σε καλή κατάσταση, πολλά ζητάω; Θυμάμαι παλιότερα έβρισκα άνετα σπίτι μεσα σε λίγη ώρα, και σε ενοίκιο 150-200 ευρώ μάξιμουμ. Έχω απελπιστεί, έχω κουραστεί να μένω σε φίλους απο δω κι απο κεί. Οπότε ήρθα εδω να πω τον πόνο μου, και που ξέρεις, ίσως βρεθεί κάποιος εδώ ο οποιος γνωρίζει κάτι...:( 2
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε που άρχισα να ψάχνω να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα, μιας και το συμβόλαιο μου θα έληγε πριν 3 μήνες και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο, οπότε και αποφάσισα να φύγω μιας και δεν έβγαινα. 5 μήνες, όλη μέρα, κοιτάω αγγελίες, ψάχνω ενοικιαστήρια, ρωταω φίλους, γνωστούς, άκυρους στον δρόμο, ψάχνω στο fb, όλη την ώρα, μάταια. Το budget μου ειναι μέχρι 250-270 ευρώ και ψάχνω μια γκαρσονιέρα σε όροφο, η οποία να είναι απλα σε καλή κατάσταση, πολλά ζητάω; Θυμάμαι παλιότερα έβρισκα άνετα σπίτι μεσα σε λίγη ώρα, και σε ενοίκιο 150-200 ευρώ μάξιμουμ. Έχω απελπιστεί, έχω κουραστεί να μένω σε φίλους απο δω κι απο κεί. Οπότε ήρθα εδω να πω τον πόνο μου, και που ξέρεις, ίσως βρεθεί κάποιος εδώ ο οποιος γνωρίζει κάτι...:( φιλε μπες airbnb και στειλε εμαιλ στον κοσμο οτι ψαχνεις long term
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, Narayan είπε Να πας σε φθηνότερη περιοχή παίζει; Kοιτάω για όλη την αττική, δηστυχώς λόγω της δουλειάς μου με βολεύουν νοτιότερα προάστια τύπου : Καλλιθέα, Νεος κόσμος, Νεα σμύρνη, Δάφνη, Αγ δημήτριος. Παρόλα αυτά εαν έβρισκα κάποιο άξιο και πιο κεντρικά θα πήγαινα, μέχρι και κυψέλη που κοιταώ που εκεί παλιότερα τα νοικια ηταν πολύ χαμηλά πλέον έχουν ανέβει στον θεο και εκεί. 10 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε φιλε μπες airbnb και στειλε εμαιλ στον κοσμο οτι ψαχνεις long term Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, zaosdendrophile είπε Kοιτάω για όλη την αττική, δηστυχώς λόγω της δουλειάς μου με βολεύουν νοτιότερα προάστια τύπου : Καλλιθέα, Νεος κόσμος, Νεα σμύρνη, Δάφνη, Αγ δημήτριος. Παρόλα αυτά εαν έβρισκα κάποιο άξιο και πιο κεντρικά θα πήγαινα, μέχρι και κυψέλη που κοιταώ που εκεί παλιότερα τα νοικια ηταν πολύ χαμηλά πλέον έχουν ανέβει στον θεο και εκεί. Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ. στης περιοχες που κοιτας ανετα και φτηνα αλλα δεν ξερω για τοσο φτηνα , μπες FB marketplace
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε στης περιοχες που κοιτας ανετα και φτηνα αλλα δεν ξερω για τοσο φτηνα , μπες FB marketplace εχω πάρει σβάρνα και το marketplace, τίποτα, όλα πανάκριβα, η πολύ χάλια...
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε εχω πάρει σβάρνα και το marketplace, τίποτα, όλα πανάκριβα, η πολύ χάλια... μπες με δευτερο ατομο sharing Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε εχω πάρει σβάρνα και το marketplace, τίποτα, όλα πανάκριβα, η πολύ χάλια... τι μισθο εχεις?
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε μπες με δευτερο ατομο sharing τι μισθο εχεις? Δεν το χω με τη συγκατοίκηση, το χω δοκιμάσει παλιότερα και δεν έχει πετύχει... 700 ευρώ...
sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε που άρχισα να ψάχνω να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα, μιας και το συμβόλαιο μου θα έληγε πριν 3 μήνες και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο, οπότε και αποφάσισα να φύγω μιας και δεν έβγαινα. 5 μήνες, όλη μέρα, κοιτάω αγγελίες, ψάχνω ενοικιαστήρια, ρωταω φίλους, γνωστούς, άκυρους στον δρόμο, ψάχνω στο fb, όλη την ώρα, μάταια. Το budget μου ειναι μέχρι 250-270 ευρώ και ψάχνω μια γκαρσονιέρα σε όροφο, η οποία να είναι απλα σε καλή κατάσταση, πολλά ζητάω; Θυμάμαι παλιότερα έβρισκα άνετα σπίτι μεσα σε λίγη ώρα, και σε ενοίκιο 150-200 ευρώ μάξιμουμ. Έχω απελπιστεί, έχω κουραστεί να μένω σε φίλους απο δω κι απο κεί. Οπότε ήρθα εδω να πω τον πόνο μου, και που ξέρεις, ίσως βρεθεί κάποιος εδώ ο οποιος γνωρίζει κάτι...:( Αυτός είναι ο λόγος που σου αύξησε το ενόικιο. Γιατί σε σχέση με πριν 3 χρόνια σχεδόν έχουν διπλασιαστεί τα ενοίκια σε πολλές περιοχές λόγω airbnb. Άλλαξε περιοχή. Μόνο αυτό έχω να σου προτείνω. Αν και με 200 € νομίζω δεν έχεις ελπίδες σχεδόν σε καμία περιοχή. Με 150-200€ ίσως βρεις σε περιοχή τύπου Άγιο Παντελεήμονα, γκαρσονιέρα του 70 δυστυχώς. Επίσης με 200€ δυστυχώς δεν συμφέρει να νοικιάσει ο ιδιοκτήτης. Γιατί μένουν 170€ καθαρά +το ρίσκο, για αυτό δεν τα νοικιάζουν οι ιδιοκτήτες. Μόνο στο μιλητό αν τους προταθεί κάποιος 100% αξιόπιστος Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από sphinxgr 1
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε Δεν το χω με τη συγκατοίκηση, το χω δοκιμάσει παλιότερα και δεν έχει πετύχει... 700 ευρώ... με 700 σορρυ δεν πας πουθενα οταν εβγαζα το 07 εως 2017 1200 μικτα με το ζορι εμενα μονος σε ενοικιο 300 αστο καλυτερα... 2 1
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Αυτός είναι ο λόγος που σου αύξησε το ενόικιο. Γιατί σε σχέση με πριν 3 χρόνια σχεδόν έχουν διπλασιαστεί τα ενοίκια σε πολλές περιοχές λόγω airbnb. Άλλαξε περιοχή. Μόνο αυτό έχω να σου προτείνω. Αν και με 200 € νομίζω δεν έχεις ελπίδες σχεδόν σε καμία περιοχή Κοιτάω και σε άλλες περιοχές... Επίσης δίνω μέχρι 250-270, τα 200 δεν ξέρω που τα είδες... 2
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 για μονος σου θες πολλα, απο 1500-1800 μικτα κοιτας μονος σου 4
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε με 700 σορρυ δεν πας πουθενα οταν εβγαζα το 07 εως 2017 1200 μικτα με το ζορι εμενα μονος σε ενοικιο 300 αστο καλυτερα... Εγω μια χαρά την βγάζω με 700 αν δίνω ενοίκιο 250...Όχι και τέλεια αλλα μια χαρά παλεύεται... Τι άστο καλύτερα; Μου λες δηλαδή να παω να μείνω στον δρόμο; omg Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από zaosdendrophile 12 1
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε Εγω μια χαρά την βγάζω με 700 αν δίνω ενοίκιο 250...Όχι και τέλεια αλλα μια χαρά παλεύεται... πως? εαν σου τυχει κατι εχεις καβατζα? λεμε εαν παθεις κατι πως θα καταφερεις? γονεις? τοτε ναι οκ
sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε για μονος σου θες πολλα, απο 1500-1800 μικτα κοιτας μονος σου Αμα έχει οικογένεια και παιδί, υποθέτω πρέπει να βγάζει κανά εκατομμύριο € / μήνα για να διαβιώσει στην Αθήνα... 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις