otso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Εδω και καποιες μερες ο οπερα μπορει να ξεκινησει με 31 Mbps και μετα απο λιγο πεφτει στο μηδεν , οπως τωρα εχω απο το ookla ping 76 (panta eixe megalo) download 3.10 and upload 0.03 οι αλλοι browser firefox and edge ειναι παντα και συνεχως στα 31 , ειναι λοιπον θεμα του οπερα . Εχει η ειχε κανεις αλλος κατι παρομοιο προβλημα; καμμια ιδεα; μιας και εχω βολευτεί και βαριεμαι να μεταφερω bookmarks , εχει και το δωρεαν vpn αν και φαινομαι συνεχως μονιμα κατοικος ουκρανιας .
kallonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Αν έχεις ανοιχτό VPN και κάνεις speed test μετράει τη ταχύτητα του server που συνδεεσαι. Δεν ελέγχει εσένα. Γι'αυτό μόνο στο opera στο κάνει γιατί εκεί έχεις το VPN. 1
andreas1gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, otso είπε Εδω και καποιες μερες ο οπερα μπορει να ξεκινησει με 31 Mbps και μετα απο λιγο πεφτει στο μηδεν , οπως τωρα εχω απο το ookla ping 76 (panta eixe megalo) download 3.10 and upload 0.03 οι αλλοι browser firefox and edge ειναι παντα και συνεχως στα 31 , ειναι λοιπον θεμα του οπερα . Εχει η ειχε κανεις αλλος κατι παρομοιο προβλημα; καμμια ιδεα; μιας και εχω βολευτεί και βαριεμαι να μεταφερω bookmarks , εχει και το δωρεαν vpn αν και φαινομαι συνεχως μονιμα κατοικος ουκρανιας . Όταν κλείνεις το VPN τι ταχύτητες έχεις;;;;
otso Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δεν παιζει ρολο το VPN , αυτη την στιγμη και παραδοξως εδω και 2 ωρες δεν εχει παρουσιασει προβλημα με VPN ειναι στο ping 75 download 31.05 upload 5.05 και στον edge ειναι 18 31.62 4.31 χωρις VPN ειναι στο 20 31.32 5.01 κατι αλλο θα πρεπει να ειναι , εχει και τις τελευταιες ενημερωσεις ισως κατι απο εκει , μιας και το μονο που υπαρχει ειναι ενα extension του google translate εδω και 2 χρονια
otso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 σημερα απ το πρωι και αφου εχει προηγηθει καλος καθαρισμος με antivirus, anti malware , ccleaner σερνεται παλι 82 16.18 0.00
kallonos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, otso είπε σημερα απ το πρωι και αφου εχει προηγηθει καλος καθαρισμος με antivirus, anti malware , ccleaner σερνεται παλι 82 16.18 0.00 Ρε άρχοντα, σου λέω όταν είσαι συνδεμένος σε VPN σου κάνει τεστ από το vpn. Δεν ξέρω αν ξέρεις πως δουλεύει το vpn, όταν συνδεεσαι σε vpn ότι και να κάνεις εσύ περνάει πρώτα από το server του vpn. Αν για παράδειγμα θες να κατεβάσεις κάτι περνάει από τον server πρώτα και μετά έρχεται σε εσένα. Επίσης από ότι καταλαβαίνω είναι free server όποτε η ταχύτητα του παίζει πολύ όταν υπάρχει και πολύ κίνηση. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο εξηγήσω. Επίσης θα παρατηρήσεις όταν κάνεις speed test από opera πρώτη επιλογή θα σου βγάζει Ουκρανία σαν σέρβερ για να κάνεις το speedtest.
otso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Λοιπον δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης και σαφως οτι ξερω (και δεν ειμαι ποτε σιγουρος) ειναι απο δω και απο κει . Δεν το εχω σπουδασει το θεμα και δεν ειμαι και παιδι θαυμα . Εχουμε και λεμε , χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια τον Opera σαν αποκλειστικο και μονο browser (αν και εχω και τους αλλους) για το VPN ακομη και με windows XP στο desktop μου . Εδω και 5 μερες κανει ωρες να ανοιξει σαιτ που εκανε πριν τσακ μπαμ η μπορει και να μην καταφερει να τα ανοιξει σερνετε στην κυριολεξια . Παλιοτερα στο ookla test ηταν παντα στα ιδια με τους αλλους σημερα τωρα δεν μπορει καν να ξεκινησει το τεστ . Σιγουρα λογω του VNP και παλιοτερα ηταν πιο αργος στην αποκριση απο τους αλλους , αλλά τωρα απλα δεν μπορεις να περιηγηθεις στο ιντερνετ . Αν βγαλω το VNP η κατασταση καλυτερευει αλλά εγω τον ηθελα για αυτο το χαρακτηριστικο . Οποτε στην κυριολεξια το θεμα μου δεν ειναι το ookla test αλλά οτι εδω και 5 μερες δεν ειναι αυτο που ηξερα και δεν μπορω να τον δουλεψω .
kallonos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, otso είπε Λοιπον δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης και σαφως οτι ξερω (και δεν ειμαι ποτε σιγουρος) ειναι απο δω και απο κει . Δεν το εχω σπουδασει το θεμα και δεν ειμαι και παιδι θαυμα . Εχουμε και λεμε , χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια τον Opera σαν αποκλειστικο και μονο browser (αν και εχω και τους αλλους) για το VPN ακομη και με windows XP στο desktop μου . Εδω και 5 μερες κανει ωρες να ανοιξει σαιτ που εκανε πριν τσακ μπαμ η μπορει και να μην καταφερει να τα ανοιξει σερνετε στην κυριολεξια . Παλιοτερα στο ookla test ηταν παντα στα ιδια με τους αλλους σημερα τωρα δεν μπορει καν να ξεκινησει το τεστ . Σιγουρα λογω του VNP και παλιοτερα ηταν πιο αργος στην αποκριση απο τους αλλους , αλλά τωρα απλα δεν μπορεις να περιηγηθεις στο ιντερνετ . Αν βγαλω το VNP η κατασταση καλυτερευει αλλά εγω τον ηθελα για αυτο το χαρακτηριστικο . Οποτε στην κυριολεξια το θεμα μου δεν ειναι το ookla test αλλά οτι εδω και 5 μερες δεν ειναι αυτο που ηξερα και δεν μπορω να τον δουλεψω . Πότε αντιπαράθεση, συζητάμε. Κοίτα να δεις όπως και να έχει το θέμα είναι το vpn. Θα σου πρότεινα να κάνεις όμως εκκαθάριση cookies και τα σχετικά για να δεις αν στρώσει λίγο. Στα free vpn είναι δύσκολο να πετύχεις να έχουν καλή ταχύτητα. Eγω χρησιμοποιούσα το Express vpn σπασμένο και είχε πολύ καλή ταχύτητα. Βεβαίως είχε δικό του πρόγραμμα, όχι μέσω του browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα