Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο Λαύριο χωρίς πληρωμή , θα πάμε κυθνο , φεύγουμε πρωί δεν βρήκαμε για το αμάξι , έχεις ένας φίλος στο νησί και θα έχουμε αλλά το αυτοκίνητο που θα πάμε που να το παρκάρουμε στο Λαύριο και να είναι κοντά στο λιμάνι και να μην πληρώσουμε γιατί είμαστε με λίγα χρήματα, φοιτητές .

Ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilouko είπε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο Λαύριο χωρίς πληρωμή , θα πάμε κυθνο , φεύγουμε πρωί δεν βρήκαμε για το αμάξι , έχεις ένας φίλος στο νησί και θα έχουμε αλλά το αυτοκίνητο που θα πάμε που να το παρκάρουμε στο Λαύριο και να είναι κοντά στο λιμάνι και να μην πληρώσουμε γιατί είμαστε με λίγα χρήματα, φοιτητές .

Ευχαριστώ πολύ !!!

Εχει γυρω γυρω στενα, αν και γενικα σαν περιοχη ας πουμε πως εγω δεν θα εμπιστευομουν να παρκαρω το αυτοκινητο μου καπου χωρις να το προσεχει καποιος.

Δημοσ.

Μέσα στο λιμάνι δεν μπορείς. Οι περισσότεροι παρκάρουν απέναντι από πύλη σε ένα δρομάκι ή πριν όπως πας για Λαύριο που έχει ένα πλατωμα. Μπορείς να παρκάρεις γενικά απλά πρόσεχε τις πινακίδες γτ σε πολλούς δρόμους απαγορεύεται και θα φας πρόστιμο για πλάκα. Εγώ έμπαινα λιμάνι ξεφορτωνα ( αν πας παρέα είναι εύκολο) και μετά πήγαινα και το άφηνα καπου κεντρικα για να έχω το κεφάλι μου ησυχο. Είχε λίγο περπάτημα μετά αλλά δεν είναι τραγικο.Καλές διακοπές. 

Για την ιστορία το άφηνα για έναν χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το έπαιρνα σκ και δεν το πείραξε ποτέ κανείς. 

Δημοσ.

Μιας και μενω στο Λαυριο, μπορεις να το αφησεις σε χωρους και αλανες εξω απο το λιμανι. Περπατημα γυρω στα 5'. Τελευταια ομως παιζει αρκετη φερμα σε αμαξια και δε θα στο προτεινα. Καλυτερα να πληρωσεις παρκινγκ.

Δημοσ.

Τουλαχιστον παγιδευσε το με εκρηκτικα οποτε αν παει καποιος να το κινησει να τον γ@@@@@ς τον π@@@@η . Μη ξεχαστεις μονο οταν γυρισεις. ( ναι ξυπνησα στραβωμενος σημερα)

Δημοσ.

5 ώρες πριν, gbras είπε

Τουλαχιστον παγιδευσε το με εκρηκτικα οποτε αν παει καποιος να το κινησει να τον γ@@@@@ς τον π@@@@η . Μη ξεχαστεις μονο οταν γυρισεις. ( ναι ξυπνησα στραβωμενος σημερα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...