poscore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σε όλους/ες, δουλεύω πάνω σε ένα project εδώ και κάποιους μήνες και θα χαρώ να ακούσω απόψεις και γνώμες. Δεν θα ήθελα να πω τι είναι και τι σκοπό έχει ώστε μέσα απο τα σχόλια να δω αν πραγματικά προσφέρω αυτό που θέλω να προσφέρω και η εικόνα είναι αυτή που θέλω να είναι. Μπορείτε να σχολιάσετε τόσο για το design, το flow, όσο και γενικότερα για το value, αν δηλαδή βρίσκετε κάαατι ενδιαφέρον. Link: https://futuregeneration.gr/ Ευχαριστώ πολύ όποιον δαπανήσει έστω και λίγο χρόνο με ένα σχόλιο. Εκτιμώ βαθύτατα και τα αρνητικά βασισμένα σε επιχειρήματα Φιλικά. Β.
elpenor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίο είναι το site και αξιοπρεπές load time για wordpress. Θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερα paddings αριστερά και δεξιά στο αρχικό κείμενο "Οδήγησε τις σπουδές σου...." ώστε να έρχεται περασιά με το logo όταν το πλάτος της οθόνης είναι μικρό. Θα ήθελα το logo να μην έχει γκρι background, δεν θα είναι υποθέτω δύσκολο να το ξεγυρίσεις. Δεν μου αρέσει που οι "Ρόλοι εργασίας" είναι blog posts και όχι pages. Βρίσκω ότι τα θέματα στα Εργαλεία δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή, πχ το πως να ανεβάζεις μεγαλύτερα αρχεία στο gmail δεν ξέρω αν έχει κάποιο λόγο ύπαρξης. Δεν μου αρέσει που έχεις απενεργοποιήσει το δεξί click και το select στο κείμενο, ποιο το νόημα αφού με ένα view source/inspect element κάνεις copy ότι θέλεις; Το full screen search χωρίς ajax δεν είναι του γούστου μου αν και αισθητικά δεν είναι άσχημο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από elpenor
poscore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Αναφορά σε κείμενο Θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερα paddings αριστερά και δεξιά στο αρχικό κείμενο "Οδήγησε τις σπουδές σου...." ώστε να έρχεται περασιά με το logo όταν το πλάτος της οθόνης είναι μικρό. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Αναφορά σε κείμενο Δεν μου αρέσει που οι "Ρόλοι εργασίας" είναι blog posts και όχι pages. Αν και έχω διαβάσει κάποια πράγματα γιατί pages? Που στηρίζεις την επιλογή ενός page over a blog post? Αναφορά σε κείμενο Βρίσκω ότι τα θέματα στα Εργαλεία δεν έχουν ιδιαίτερη συνοχή, πχ το πως να ανεβάζεις μεγαλύτερα αρχεία στο gmail δεν ξέρω αν έχει κάποιο λόγο ύπαρξης. Έχω αυτό το feedback και απο αλλού και είμαι σε διαδικασία επιλογής τι θα ξηλωθεί ώστε να αποκτήσει μια καλύτερη ταυτότητα. Αναφορά σε κείμενο Δεν μου αρέσει που έχεις απενεργοποιήσει το δεξί click και το select στο κείμενο, ποιο το νόημα αφού με ένα view source/inspect element κάνεις copy ότι θέλεις; Ένα υπερβολικά μεγάλο ποστοστό είναι αυθεντικό περιεχόμενο. ~95%. Οπότε αυτή τη στιγμή που δεν έχω πολύ authenticity σκεφτόμουν πως ήταν ορθή επιλογή να το έχω ενεργοποιημένο. Μόλις με γνωρίσει η google και τα υπόλοιπα εργαλεία σκέφτομαι να το ξηλώσω και εγώ. Μπορεί να ήταν λάθος κίνηση, όμως αυτό ήταν το σκεπτικό μου. Ευχαριστώ πολύ για το feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα