Bill1999 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Χίλια συγνώμη παιδιά αλλά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το Facebook εδώ και αρκετό καιρό. Είχα δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο fb πριν λίγα χρόνια ανεβάζοντας φωτογραφίες και γενικότερα ήμουν πολύ ενεργός. Τον είχα δημιουργήσει με τον αριθμό του παλιού μου κινητού. Πριν από λίγο καιρό όταν αγόρασα το καινούριο κινητό και είχα ήδη αρκετό καιρό να χρησιμοποιησω τον παλιό μου αριθμό αφού είχα ήδη καινούρια κάρτα μου πε ή ένας γνωστός χρόνια πολλά γιατί το είχε δει στο fb. Τότε εγώ ταράχτηκα γιατί δεν θυμωμουν ούτε τον κωδικό πρόσβασης και ο αριθμός της παλιάς κάρτας είναι απενεργοποιημένος. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά για να αποκτήσω πρόσβαση στο προφιλ μου. Το ξέρω ότι έχω κάνει βλακεία αλλά πραγματικά η όποια βοήθεια σας χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μια απο τα ιδια Δεν ανοιγουμε θεματα τι ενα πίσω απο το άλλο
Bill1999 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Συγγνώμη πρωτάρης. Εσύ τι έχεις κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα