Rebirth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλες/ους. Προσπάθησα να βρω αντίστοιχο θέμα αλλά δεν τα κατάφερα. Εξηγώ εν συντομία: Για μένα έχω βρει μάσκες, μέσω μηχανής αναζήτησης, που είναι καλές και σε καλή τιμή. Πλέον τις φοράμε και στο γραφείο επομένως έγινε... μεγάλη παραγγελία. Η ερώτησή μου αφορά τη σύντροφό μου, που έχει οξύ άσθμα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι περισσότερες μάσκες που έχουμε δοκιμάσει είναι μεγάλες σε εκείνη με συνέπεια να αφήνουν κενά στο μάγουλο. Εχει κάποιος βρει καλή μάσκα (βασική προϋπόθεση: με μεταλλικό έλασμα στη μύτη και να είναι τριών στρώσεων/3ply) που να είναι κάπως μικρότερου μεγέθους; Ευχαριστώ πολύ (και να προσέχετε) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Rebirth 1
zaccki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα φίλε. Έχετε δοκιμάσει να "στρίψετε" μια-δυο φορές τα λαστιχάκια για τα αυτιά ώστε να μικρύνει η απόσταση και να "κουμπώσει" η μάσκα καλύτερα στο πρόσωπο?
gthe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 50 λεπτά πριν, Rebirth είπε Η ερώτησή μου αφορά τη σύντροφό μου, που έχει οξύ άσθμα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι περισσότερες μάσκες που έχουμε δοκιμάσει είναι μεγάλες σε εκείνη με συνέπεια να αφήνουν κενά στο μάγουλο. Εχει κάποιος βρει καλή μάσκα (βασική προϋπόθεση: με μεταλλικό έλασμα στη μύτη και να είναι τριών στρώσεων/3ply) που να είναι κάπως μικρότερου μεγέθους; Αφου μιλάμε για περίπτωση άσθματος και όντως θέλει προσοχή μήπως το καλύτερο είναι να της δείξει ο γιατρός της ακριβώς ποια μάσκα και πως πρέπει να την φοράει για να είστε 100% σίγουροι? 1
Rebirth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα! Ευχαριστώ. Το χω δοκιμάσει μια δυο φορές και είναι σα να τσακίζει η μάσκα λίγο. Δεν κάθεται πολύ καλά νομίζω 1 λεπτό πριν, gthe είπε Αφου μιλάμε για περίπτωση άσθματος και όντως θέλει προσοχή μήπως το καλύτερο είναι να της δείξει ο γιατρός της ακριβώς ποια μάσκα και πως πρέπει να την φοράει για να είστε 100% σίγουροι? Καλησπέρα κι ευχαριστώ. Η πνευμονολόγος της έχει απλά υποδείξει χειρουργικές, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να βάζει απλές υφασμάτινες. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να προτείνει κάποιο μοντέλο.
zaccki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Έχετε δοκιμάσει τις FFP2 (N95)? Αυτές κάθονται λίγο καλύτερα και (σαν κυπελλάκι) από τις απλές χειρουργικές .
gthe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Rebirth είπε Καλησπέρα! Ευχαριστώ. Το χω δοκιμάσει μια δυο φορές και είναι σα να τσακίζει η μάσκα λίγο. Δεν κάθεται πολύ καλά νομίζω Καλησπέρα κι ευχαριστώ. Η πνευμονολόγος της έχει απλά υποδείξει χειρουργικές, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να βάζει απλές υφασμάτινες. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να προτείνει κάποιο μοντέλο. Δεν εννοώ μοντέλο, εξάλλου οι χειρουργικές μάλλον όλες ίδιο μέγεθος είναι. Εννοώ να της δείξει πως να την φοράει βασικά για σωστή εφαρμογή. Φαντάζομαι μια γιατρός ξέρει καλύτερα και τον τρόπο σωστής εφαρμογής μιας χειρουργικής μάσκας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και τις χειρουργικές με τα κορδόνια που δένουν πίσω από το κεφάλι. Ίσως έχουν καλύτερη εφαρμογή. 1
Rebirth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, zaccki είπε Έχετε δοκιμάσει τις FFP2 (N95)? Αυτές κάθονται λίγο καλύτερα και (σαν κυπελλάκι) από τις απλές χειρουργικές . Αυτές τις έκοψε η γιατρός. Είπε ότι είναι υπερβολή (λόγω κόστους κυρίως)
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, gthe είπε Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και τις χειρουργικές με τα κορδόνια που δένουν πίσω από το κεφάλι. Αυτό. 1
Rebirth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, gthe είπε Δεν εννοώ μοντέλο, εξάλλου οι χειρουργικές μάλλον όλες ίδιο μέγεθος είναι. Εννοώ να της δείξει πως να την φοράει βασικά για σωστή εφαρμογή. Φαντάζομαι μια γιατρός ξέρει καλύτερα και τον τρόπο σωστής εφαρμογής μιας χειρουργικής μάσκας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και τις χειρουργικές με τα κορδόνια που δένουν πίσω από το κεφάλι. Ίσως έχουν καλύτερη εφαρμογή. Αυτό με αυτές που κλείνουν από πίσω το σκέφτομαι σοβαρά. Έχεις δίκιο. Νομίζω υπάρχουν και κάποια κλιπ που πωλούνται σκέτα και προσαρμόζουν στα κορδόνια. Θα το κοιτάξω 👍
zaccki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Rebirth είπε Αυτές τις έκοψε η γιατρός. Είπε ότι είναι υπερβολή (λόγω κόστους κυρίως) Θα συμφωνήσω και στην υπερβολή και στο κόστος αλλά είναι καλύτερες στην εφαρμογή τους εφόσον δίνεις βαρύτητα στο σωστό "κούμπωμα" της μάσκας. Η γιατρός τι σας έχει πει για την εφαρμογή των απλών χειρουργικών? Δοκιμή και τη λύση με τα κορδόνια που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω.
Rebirth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, zaccki είπε Θα συμφωνήσω και στην υπερβολή και στο κόστος αλλά είναι καλύτερες στην εφαρμογή τους εφόσον δίνεις βαρύτητα στο σωστό "κούμπωμα" της μάσκας. Η γιατρός τι σας έχει πει για την εφαρμογή των απλών χειρουργικών? Δοκιμή και τη λύση με τα κορδόνια που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω. Το μόνο που είχε αναφέρει είναι μα κοιτάξουμε και παιδικές. Παιδικές δεν έχω βρει ωστόσο. Χειρουργικες εννοώ
zaccki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Τότε πας σε λύση με κορδόνια ώστε να τις δένετε με τέτοιο τρόπο πίσω από το κεφάλι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Δες και κάτι τέτοιο: https://www.banggood.com/Bakeey-Third-Gear-Adjustable-Anti-Slip-Decompress-Soft-Plastic-Face-Mask-Extension-Hook-Buckle-Suitable-to-Adult-Child-p-1649063.html?rmmds=search&ID=233&cur_warehouse=CN 1
1comment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Εντωμεταξύ με κορδόνια έψαχνα (και βρήκα) κι εγώ μετά από πολλή δυσκολία. Πλέον όλες είναι με λάστιχο. Ήθελα με κορδόνια ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Με τα λάστιχα μου τραβάνε τα αυτιά και τη νιώθω πολύ εφαρμοστά στο πρόσωπο ενώ τα κορδόνια τα έχω δέσει πολύ "ανοιχτά" με αποτέλεσμα να τη φοράω και να μην με ενοχλεί πουθενά. Με κορδόνια νομίζω μόνο υφασμάτινη μπορείς να φτιάξεις σε κάποιον που ξέρει. Χειρουργικές δεν θα βρεις. 1
Rebirth Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Βρήκα κάτι παιδικές από ένα μαγαζί κέντρο Αθήνας. Θα κάνουμε μια δοκιμή και θα δούμε. Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ολοι ψάχνουν για πολύ καλη εφαρμογή αλλα η σφιχτή μασκα εμενα με ενοχλεί. Δες και κατι τετοιο https://www.amazon.com/Cool-Lipstick-Protection-Stand-Breathing/dp/B088CT535G
Προτεινόμενες αναρτήσεις