Προς το περιεχόμενο

Ενα μπραβο στο Plaisio

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην προσπαθεια μου να μετατρεψω μια κασετα VHS σε dvd πηρα απο το Πλαισιο μια καρτα επεξεργασιας εικονας της Pinnavle usb αλλα η ποιοτητα δεν με ικανοποιησε καθολου και ειχε και προβλημα συγχρονισμου εικονας και ηχου το dvd.

Την πηγα πισω (φυσικα με τη συσκευασια της) και χωρις καμμια δυσκολια αφου δεν βρηκα κατι αλλο να με εξυπηρετει και δεν δεχτηκα να μεινω πιστωτικος μου επεστρεψαν τα χρηματα που ειχα δωσει.

291 ευρω.H επιστροφη χρηματων δεν πολυσυνιθιζεται σημερα :D :D :D

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιαννη μου.... εγω σε ειχα προετοιμασει αυτος ο μη συγχρονισμος ηχου εικονας ειναι μεγαλο bug της pinnacle και οχι μονο (ακομη και σε πιο ακριβες υλοποιησεις)...

Γι αυτο και η canopus που σου προτεινα διαφημιζει τοσο πολυ το lock audio :D

Δημοσ.
Ti akribws eipes otan sou eipan oti epistrofh xrhmatwn de ginetai afou auth einai h politikh tou katasthmatos?

Απαντησε ο dreamning123 για μενα.Ποτε δεν μου ειπαν κατι τετοιο.Απλα αν ηθελα να μεινω πιστωτικος (να μου χρωστανε) για μελλοντικες αγορες.Και φυσικα δεν δεχτηκα και μου εδωσαν τα χρηματα. :D :D :D Αν ηταν 20-30 ευρω θα επαιρνα κενα cd , dvd !!!! Α..και το λαθος δεν ηταν δικο τους αν η καρτα δεν μου αρεσε!!!!:D :D

Δημοσ.

Den ksero an exei allaksei h politiki tou plaisiou alla se kati "analogo" pou mou eixe tyxei emena prin peripou apo kana 6-7 mines (den thymamai akrivos) apo to plaisio omos tis stournari pou eixa parei mia karta grafikon prokeimenou na steiso ena pc enos filou mou kai telika me to olo systima den kollage h karta :( (alli istoria ayth) eno se allo pc epeze kanonika, otan thn piga piso thn idia mera kiolas mou eipane "oraia thn pernoume piso alla tha sas dosoume mia pistosi gia kapoia alli agora" :X tous eipame fysika oti den theloume alli agora alla na mas dosoun ta xrimata piso afou thn eixame parei ousiastika prin apo kati ores alla parola ayta kai thn oli prospathia pou kaname epistofi xrimaton den egine pote :X

Pantos an allaksane telika politiki tote ontos bravo tous 8) , alla an den isxyei kati tetoio kai kanoune exereseis (analoga to proion) tote den poly mou aresei kai poly ayth h politiki

PS: Milao gia prosopiko epipedo panta :wink:

Δημοσ.

Φαινεται εχω...μεσον.Πριν 2-3 χροναι πηγα και πηρα την EIZO tft 15αρα και μολις την εβαλα σπιτι εποειδη ειχα συνιθησει σε 17αρα crt (Sony) δεν εντεξα την μειωση εμβαδου...Την πγα αμμεσα πισω και παλι επειδη δεν ειχαν εκεινη τη στιγμη 17αρα ΕΙΖΟ crt που αποφασισα να παρω παλι μου εδωσαν τα χρηματα .Ασχετα αν μετα απο 2 μερες πηγα και πηρα την αλλη και τα ξαναεδωσα!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Παιδια η διαφορα ειναι στην λεξη Πλαισιο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ...ειμαι πολλα χρονια πελατης εκει,και δεν εχει συμβει τιποτα παραξενο ή ασυνηθιστο..παντα βγαινω απο εκει απολυτα ικανοποιημενος...αντιθετα με αλλα μαγαζια του πλαισιου,υπαρχει προβλημα...φυσικα μετα απο λιγο καιρο γνωριζεσαι πιο καλα με τους υπαλληλους (ειχα γνωρισει ενα πωλητη παλια που μετα απο λιγα χρονια εγινε προισταμενος,ξερω,φατσικα,πωλητες εκει που ειναι πανω απο 3-4 χρονια).

Εχω ενα σωρο παραδειγματα να αναφερω για το πλαισιο Μεταμορφωσης τοσο απο τον χωρο των υπολογιστων οσο και απο το χωρο των κινητων,στα οποια με εχουν εξυπηρετησει και αρκετες φορες χωρις να ειναι και απολυτα υπευθυνοι.

Ειναι λιγο ακριβοτερο απο τα υπολοιπα μαγαζια,αλλα το προτιμω αυτο και να εχω καλυ αντιμετωπιση after sale.

(το ιδιο απολυτα ικανοποιημενος ειμαι και με το e-shop)

Δημοσ.

File Gianni mou fainetai tha pigenoume mazi sto plasio apo edo kai pera :lol: :lol: :lol:

Pantos symfono kai me filo morpheous oti kai h pistosi einai kali fasi se sxesi me kati alla magazia pou sou lene entaksei to pires kai apo ekei kai pera kopse to kefali sou an den sou kanei

Δημοσ.
Παιδια η διαφορα ειναι στην λεξη Πλαισιο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ...

kai ego sxedon panta apo ekei psonizo !!!

gi'auto ekana tin erotisi ston john stin arxi tou thread ...

Δημοσ.

Πιστεύω ότι για αλλαγές προιόντων το πλαίσιο είναι απλά το καλύτερο,γίνεται άμεσα,χωρίς πρόβλημα.

Όσες φορές χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι ελαττωματικό,αυτό έγινε σε 5 λεπτά εν αντιθέσει με το e-shop που περιμένω τώρα μια μνήμη (που άν αλλαχθεί τελικά) 1 εβδομάδα και...

Πάντως όπως προαναφέρθηκε,ποτέ μα ποτέ δε μου επέστρεψαν χρήματα,ειδικά στο stockhouse υπάρχει και κάποιο ίχνος δόλου μιάς και κάρτες γραφικών και μητρικές που εις γνώση τους δε δουλέυουν,τις βάζουν πρός πώληση σε χαμηλή τιμή,ο κόσμος τσιμπάει,τις αγοράζει και όταν τελικά δε δουλέυουν τις επιστρέφουν και αναγκάζονται να δεσμευτόυν με πίστωση,άρα το πλαίσιο κερδίζει έτσι (Το κόλπο του στοκάδικου το ξέρω μιάς και είχα κρατήσει S/N σε μια GF4Ti4400 που τη πουλούσε 45ευρώ πέρισυ τέτοια εποχή,τη πήρε φίλος μου,η κάρτα δε δούλευε,κρατήσαμε τον αριθμό της,την επιστρέψαμε και μετά από μία εβδομάδα την ξαναείδαμε στο ράφι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...