john_petrucci7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ανοίγω το θέμα γιατί υπάρχει ένα χοντρό εργασιακό... Θέλω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κάποιος δουλεύει με εκ περιτροπής εργασία μπορεί να του κόψουν ώρες ενώ δουλεύει. Έχω συλλογική σύμβαση με βασικό μισθό 8ωρο αορίστου. Ας πούμε ότι σχολαώ αντί για πέντε, πέντε πάρα τέταρτο μπορεί να μου φάει τα 15 λεπτά?? Είναι νόμιμο?? Έλειψα μόνο δύο μέρες με αυτό το πρόγραμμα και φαίνεται στα λεφτά σα να μην δούλεψα μια βδομάδα συνολικά. Και αντε να έφυγα μέσα στο μήνα 2-3 φορές 15-20 λεπτά νωρίτερα (όχι μόνος μου κανονικά σχολάγαμε όλοι)...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οσα λεπτα/ώρες εισαι απών τον μήνα αυτα εχει δικαίωμα να στα αφαιρέσει. Μάλιστα σε μεγάλες εταιρείες με καρτες εισόδου αυτο γίνεται αυτόματα. Βεβαια μια διό φορές ολα καλα, μετά μπορει να εχεις και άλλες επιπτώσεις. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από NikosKallithea 1
mourouzis2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 "Ας πούμε ότι σχολαώ αντί για πέντε, πέντε πάρα τέταρτο μπορεί να μου φάει τα 15 λεπτά" Εκτος κι αν δουλευεις στο δημοσιο, η ερωτηση σου απανταται αυτονοητα: ναι. Αλλα αποτι καταλαβα το θεμα ειναι οτι δουλεψες 3/5 ημερες και φαινεται να μη δουλεψες ολη?
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε "Ας πούμε ότι σχολαώ αντί για πέντε, πέντε πάρα τέταρτο μπορεί να μου φάει τα 15 λεπτά" Εκτος κι αν δουλευεις στο δημοσιο, η ερωτηση σου απανταται αυτονοητα: ναι. Αλλα αποτι καταλαβα το θεμα ειναι οτι δουλεψες 3/5 ημερες και φαινεται να μη δουλεψες ολη? Δούλευα κανονικά όλο το μήνα πήρα τα ρεπό μου κανονικά (δουλεύω και Σάββατο) συν δύο μέρες "sure". Το ζήτημα είναι ότι αντε να σχολασαμε και 3-4 φορές από 15 λεπτά νωρίτερα και πολλές λέω. Βάλε ότι κάθε μέρα έχω 3 ώρες νύχτα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια απώλεια 150€ με τα δεδομένα που δίνω. Γι αυτό λέω κατά πόσο είναι νόμιμο. Σίγουρα έχει γίνει παρανομία απλά θέλω να διαπιστώσω το μέγεθος. Δε νομίζω το κράτος να μου χρωστάει πάνω από 3 μεροκαματα... Αντε 50-60€ παρακάτω να ήμουν... Μέχρι τα 150€ που φάγανε... Η ερώτηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είναι για να λύσουμε το θέμα απλά λόγω αδειών δεν μπορώ ακόμα να πάρω εκκαθαριστικό απλά θέλω να μάθω κατά πόσο στέκει αυτό που έκαναν.. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από john_petrucci7
Mr^Robot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε εμένα συμβαίνει το άλλο . Το "μηχανάκι" που χτυπάμε κάρτα είναι μόνο διακοσμητικό. Και 20 λεπτά νωρίτερα έρχομαι στην δουλειά "λόγο φόρτου" της προηγούμενης βάρδιας αλλά φεύγω και 30 λεπτά αργότερα μέχρι να παραδώσω στην επόμενη. Κοινώς είμαι ο χαζός της υπόθεσης. Παρόλαυτα έπαιρνα τα ίδια χρήματα πάντα. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε περισυ "σεζόν" , φέτος θα δείξει . Όποτε στην Ελλάδα , δύσκολα να βρεις άκρη , εκτός και αν είσαι δημόσιος υπάλληλος , που και να μην πας στο πόστο σου δεν θα σε αναζήτησει και κανείς πριν της 11. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Mr^Robot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα