Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι χρεωθηκα ένα ευρώ μέσω PayPal και στις πληροφορίες γράφει facebook ads. Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι όταν είχα βάλει μια αγγελία για πώληση και δεν θυμάμαι αν πλήρωσα για να τη δουν περισσότερα άτομα. 

Το θεμα είναι ότι αυτό έχει πάνω από 2 μήνες που έγινε. Καθυστερεί τόσο η πληρωμή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως σου συνέβη ότι και σε εμένα , η κάτι παρόμοιο.

Πριν από ένα χρόνο ήθελα να προωθήσω μια σελίδα που ειχα στο φβ . Συνδεσα τον λογαριασμό μου με το PayPal και "έπεσε" η χρέωση από το FB αλλά χωρίς να αφαιρεθούν χρήματα από τον λογαριασμό μου .

Δεν έδωσα και εγώ σημασία , αφού το ποσο ήταν μικρό και είπα .. "θα τα τραβήξει κάποια στιγμή" 

Πέρασε ο καιρός και το ξέχασα..

Φέτος ψάχνοντας κάτι άσχετο "έπεσα" πάλι στην συγκεκριμένη κατηγορία όπου έγραφε ότι είχα ένα υπόλοιπο και πατώντας πάνω είδα ότι για κάποιο λόγο το FB δεν μπορούσε να κάνει την "κίνηση" . 

Έσβησα το PayPal το ξανά συνδέσα και προσπάθησα ξανά , όπου και τράβηξε τα χρήματα , με επιτυχία αυτή την φορά . 

Ελπίζω να βοήθησα κάπως .

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Ίσως σου συνέβη ότι και σε εμένα , η κάτι παρόμοιο.

Πριν από ένα χρόνο ήθελα να προωθήσω μια σελίδα που ειχα στο φβ . Συνδεσα τον λογαριασμό μου με το PayPal και "έπεσε" η χρέωση από το FB αλλά χωρίς να αφαιρεθούν χρήματα από τον λογαριασμό μου .

Δεν έδωσα και εγώ σημασία , αφού το ποσο ήταν μικρό και είπα .. "θα τα τραβήξει κάποια στιγμή" 

Πέρασε ο καιρός και το ξέχασα..

Φέτος ψάχνοντας κάτι άσχετο "έπεσα" πάλι στην συγκεκριμένη κατηγορία όπου έγραφε ότι είχα ένα υπόλοιπο και πατώντας πάνω είδα ότι για κάποιο λόγο το FB δεν μπορούσε να κάνει την "κίνηση" . 

Έσβησα το PayPal το ξανά συνδέσα και προσπάθησα ξανά , όπου και τράβηξε τα χρήματα , με επιτυχία αυτή την φορά . 

Ελπίζω να βοήθησα κάπως .

Όταν λες να προωθήσεις μια σελίδα στο Facebook; Εγώ ή μοναδική συναλλαγή ήταν αυτή με το marketplace για να κάνει boost την αγγελία μου. Και νομίζω το είχα βάλει στο 1 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε

Όταν λες να προωθήσεις μια σελίδα στο Facebook; Εγώ ή μοναδική συναλλαγή ήταν αυτή με το marketplace για να κάνει boost την αγγελία μου. Και νομίζω το είχα βάλει στο 1 ευρώ. 

Με τον ίδιο τρόπο που το έκανες εσύ , το έκανα και εγώ !

Μπορείς να μπουσταρεις και μια σελίδα / ομάδα ας πούμε . Στην δική μου περίπτωση ήταν μια σελίδα πού παραπέμπει σε ένα YouTube κανάλι.

Η δικιά μου χρέωση ήταν 2€

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Με τον ίδιο τρόπο που το έκανες εσύ , το έκανα και εγώ !

Μπορείς να μπουσταρεις και μια σελίδα / ομάδα ας πούμε . Στην δική μου περίπτωση ήταν μια σελίδα πού παραπέμπει σε ένα YouTube κανάλι.

Η δικιά μου χρέωση ήταν 2€

Και γιατι αργεί τόσο πολύ να τραβήξει τα λεφτά; 

Δημοσ.

Πάντα αργεί... Πχ διαφήμιση που τρέχω μέχρι τις 25-12 μου χρεώνει την κάρτα τον Φεβρουάριο. Το έχω συνηθίσει πλέον ότι βγάζει χρεώσεις μετά από μήνες. Άλλες φορές το κάνει και τμηματικά, δηλαδή περνει κάποιο ποσό μετά από κάνα μήνα που έχει λήξει η διαφήμιση και τα υπόλοιπα μετά από δύο μήνες και ψάχνομαι, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει 

• Like 1
Δημοσ.

Η πληρωμή στο Facebook γίνεται ανά κάποιο fixed ποσό, το οποίο όσο πληρώνει ο διαφημιζόμενος το ποσό αυτό αυξάνεται.

Σε τέτοια μικροποσά που αναφέρετε, το όριο αυτό δεν καλύπτεται τον πρώτο μήνα, οπότε μένει ως υπόλοιπο για την επόμενη εκκαθάριση, για αυτό αργεί.

Ο λόγος που γίνεται είναι για να εξυπηρετούνται εταιρείες που διαφημίζονται πιο επαγγελματικά και καταβάλουν σημαντικά μεγαλύτερα ποσό. Εκεί δεν είναι εφικτό να τραβιέται 1-1 ευρώ ούτε να γίνονται πληρωμές καθημερινά.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το Facebook Ads Manager κάθε διαφημιστής έχει την επιλογή Pay Now, για να ξεπληρώσει άμεσα την οφειλή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...