Gianna2029 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θελω να ρωτησω πηρα ενα κυλινδρο και το κουτι εχει κιτρινο χρωμα τα 3 κλειδια κλεισμενα σε μαυρο σακουλακι μαζι με τη καρτα ,ομως βλεπω φωτογραφιες των κλειδιων και μοιαζουν διαφορετικες απο αυτα που εχω.Επισης ειδα μια συζητηση για πρασινα,κιτρινα,κοκκινα κλειδια!!! Μήπως αυτο σημαινει οτι καποιος μπορει να βαλει στην κλειδαρια μου κοκκινα?!!και να ανοιξει???Και αφού αγορασα καινουργια κλειδαρια δεν θα επρεπε να παρω πρασινα η τουλαχιστον να ενημερωθω οτι πηρα μεταχειρισμένη?Ισχυει κατι τετοιο η η φαντασία μου καλπάζει?? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Gianna2029
bill_zaf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Gianna2029 είπε Θελω να ρωτησω πηρα ενα κυλινδρο και το κουτι εχει κιτρινο χρωμα τα 3 κλειδια κλεισμενα σε μαυρο σακουλακι μαζι με τη καρτα ,ομως βλεπω φωτογραφιες των κλειδιων και μοιαζουν διαφορετικες απο αυτα που εχω.Επισης ειδα μια συζητηση για πρασινα,κιτρινα,κοκκινα κλειδια!!! Μήπως αυτο σημαινει οτι καποιος μπορει να βαλει στην κλειδαρια μου κοκκινα?!!και να ανοιξει???Και αφού αγορασα καινουργια κλειδαρια δεν θα επρεπε να παρω πρασινα η τουλαχιστον να ενημερωθω οτι πηρα μεταχειρισμένη?Ισχυει κατι τετοιο η η φαντασία μου καλπάζει?? Αναλογα την κλειδαρια. Δες στο site του κατασκευαστη το συγκεκριμενο μοντελο με ποσα κλειδια το δινει. Δεν εχουν ολα τα μοντελα χρωματιστα κλειδια. Υπ οψιν οτι τα χρωματιστα κλειδια απλα κλειδωνουν περισσοτερες φορες ωστε να δινεις κλειδι σε υπηρετρια κτλ.αν κλειδωσεις 4φορες με κοκκινο δεν ανοιγει κανενας αλλος περα απ το κοκκινο,αν με το κοκκινο κλειδωσεις μια φορα τοτε ανοιγουν ολα τα κλειδια. (Το κοκκινο το βαλα τυχαια,δεν θυμαμαι πως πανε τα χρωμματα) Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από bill_zaf
fredd0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 πως ειναι "μεταχειρισμενη" ... τα κλειδια δεν ειναι σφραγισμενα στο σακουλακι?
swayback Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Gianna2029 είπε Θελω να ρωτησω πηρα ενα κυλινδρο και το κουτι εχει κιτρινο χρωμα τα 3 κλειδια κλεισμενα σε μαυρο σακουλακι μαζι με τη καρτα ,ομως βλεπω φωτογραφιες των κλειδιων και μοιαζουν διαφορετικες απο αυτα που εχω.Επισης ειδα μια συζητηση για πρασινα,κιτρινα,κοκκινα κλειδια!!! Μήπως αυτο σημαινει οτι καποιος μπορει να βαλει στην κλειδαρια μου κοκκινα?!!και να ανοιξει???Και αφού αγορασα καινουργια κλειδαρια δεν θα επρεπε να παρω πρασινα η τουλαχιστον να ενημερωθω οτι πηρα μεταχειρισμένη?Ισχυει κατι τετοιο η η φαντασία μου καλπάζει?? Γράψε εδώ την απορία σου: Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από swayback
Gianna2029 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 ηταν στο σακουλακι μαζι με καρτα για αντιγραφα που απο τη μια πλευρα ειχε τη φιρμα του καταστηματος που τα αγορασα οποτε δεν ηταν απο το εργοστασιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις