Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κ εγώ για όσους έχουν δάνειο από το Παρακαταθήκων ότι σε τηλεφωνικη επικοινωνία που ειχα μου είπαν ότι από αυτούς έχουν φύγει οι εγκρίσεις κ θα μας στείλουν αριθμούς λογαριασμού στους οποίους θα κάνουμε κατάθεση κάθε μήνα το υπόλοιπο ποσό του δανείου, αυτά από τον επόμενο μήνα.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, smoothjimmy27 είπε

Εγώ έχω κυμαινόμενο επιτόκιο. Τα χρήματα που μπήκαν στην Εθνική , είναι ξεκάθαρα για τη δόση Νοεμβρίου την οποία πλήρωσα ολόκληρη στην ώρα της για να μη βγει ληξιπρόθεσμη. Περιμένω επικοινωνία με την Εθνική μήπως βγάλω άκρη για την επόμενη δόση. Βέβαια θα έρχεται mail κάθε μήνα. Είδωμεν...

Και εγώ αντίστοιχα με κυμαινόμενο στην Πειραιώς.Ωστοσο,παρόλο την έναρξη επιδότησης από 17/11(με mail ενημέρωσης) η δόση μου χρεώθηκε 100% τις 19/11 και η επιδότηση μπήκε στον ειδικό λογαριασμό τις 27/11(όπως και στην πλειοψηφία)και "εγκλωβίστηκε" εκεί...Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσε μας,αντίστοιχα και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Delavia είπε

Και εγώ αντίστοιχα με κυμαινόμενο στην Πειραιώς.Ωστοσο,παρόλο την έναρξη επιδότησης από 17/11(με mail ενημέρωσης) η δόση μου χρεώθηκε 100% τις 19/11 και η επιδότηση μπήκε στον ειδικό λογαριασμό τις 27/11(όπως και στην πλειοψηφία)και "εγκλωβίστηκε" εκεί...Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσε μας,αντίστοιχα και εγώ.

Αυτό που θα πρέπει να δεις (και αντίστοιχα όσοι έχουν παρόμοιο θέμα) είναι το τι θα γίνει στις 19/12. Θα μπει άλλο ποσό για αυτή τη δόση; Θα αφαιρεθεί αυτό που έχει ήδη μπει; Εκεί θα φανεί λογικά το τι γίνεται.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arwindan είπε

Αυτό που θα πρέπει να δεις (και αντίστοιχα όσοι έχουν παρόμοιο θέμα) είναι το τι θα γίνει στις 19/12. Θα μπει άλλο ποσό για αυτή τη δόση; Θα αφαιρεθεί αυτό που έχει ήδη μπει; Εκεί θα φανεί λογικά το τι γίνεται.

Σωστα! Σε επικοινωνία με την τράπεζα είναι ανενημέρωτοι προς το παρόν...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, yiankap είπε

Σε συνάδελφό μου σε παρόμοια κατάσταση με τη δική σου, την μια από τις 2 αιτήσεις την έχουν απορρίψει, φυσιολογικό άλλωστε μια επιδότηση ανα δάνειο δικαιούμαστε.

Μην κοιτάς μόνο την αρχική καρτέλα.

Η εξέλιξη φαίνεται αν πας στην επιλογή οφειλές στο σημείο όπου γράφει "Οφειλή επιδεκτική επιδότησης".

Στον συνάδελφό μου στην αίτηση την δικιά του σε εκείνο το σημείο έχει κόκκινο Χ και στο ενέργειες αναλυτικά γράφει και τον λόγο απόρριψης :  Ότι υπάρχει ήδη επιδοτούμενο προϊόν για αυτό το δάνειο, εννοώντας την αίτηση της συζύγου του.

Η αίτηση της συζύγου του προχωράει κανονικά (έβγαλε και αρχείο download) απλά είναι στην eurobank και μάλλον θα πάρει την επιδότηση τελευταίος από όλους.

σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει οφειλή σε καθυστέρηση η οποία προέκυψε τον προηγούμενο μήνα αν θα επηρεάσει την επιδότηση για την οποία έχω πάρει έγκριση??

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Delavia είπε

Καλησπέρα φίλοι μου. Να ρωτήσω γιατι και εγώ στην Πειραιώς είμαι. Στις 17/11 πληρώθηκε η δόση μου το πρωί και το βράδυ έλαβα το σχετικό e-mail. Η δοση μου τράβηχτηκτε ολη κανονικά και επόμενη δόση έχω 17/12. Παρόλα αυτά στο winbank δεν βλέπω να έχει ανοιχτει καινούργιος λογαριασμος. Πρεπει να κανω κατι; Στην πλατφορμα εχω παρει εγκριση και βλέπω iban αλλα είναι άσχετος με τον δικο μου. Μίλησα με υπαλληλο τελη Νοεμβρίου αλλα δεν ειχαν ιδεα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gostros είπε

Καλησπέρα φίλοι μου. Να ρωτήσω γιατι και εγώ στην Πειραιώς είμαι. Στις 17/11 πληρώθηκε η δόση μου το πρωί και το βράδυ έλαβα το σχετικό e-mail. Η δοση μου τράβηχτηκτε ολη κανονικά και επόμενη δόση έχω 17/12. Παρόλα αυτά στο winbank δεν βλέπω να έχει ανοιχτει καινούργιος λογαριασμος. Πρεπει να κανω κατι; Στην πλατφορμα εχω παρει εγκριση και βλέπω iban αλλα είναι άσχετος με τον δικο μου. Μίλησα με υπαλληλο τελη Νοεμβρίου αλλα δεν ειχαν ιδεα!

Επειδή και εμένα δεν είχαν ακόμα αρκετά στοιχεία να με ενημερώσουν πως θα λειτουργήσει όλο αυτό το αλαλούμ προτείνω το ευνόητο...Υπομονή έως την ημερομηνία δόσης του Δεκεμβρίου να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν και πλέον θα υπάρχει και μια σειρά...Επίσης  περιστασιακές οχλήσεις στην τράπεζα μήπως υπάρχει εικόνα του τι γίνεται κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με κάλεσαν από την τράπεζα (25/11, HSBC) για να μου ζητήσουν να μεταφερθει η δόση του δανείου μου μια βδομάδα μετά(από 23 να πάει 30), ώστε να συμπίπτει με την κρατική επιδότηση. Έχω πάρει έγκριση, αλλά δεν έχω λάβει ούτε mail, ούτε έχει ανοιχτεί ο ειδικός λογαριασμός. Την δόση Νοεμβρίου την πλήρωσα ολόκληρη. 

Η κοπέλα από την τράπεζα μου είπε ότι, πιθανότατα, από την δόση Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει.

Έχει ανοίξει και μια νέα καρτέλα στο σύστημα της επιδότησης, η οποία θα γράφει τις πληρωμές. Φυσικά είναι ακόμα κενή

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

α) Σε όσους από Εθνική έχουν μπει τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό, έχουν αντίστοιχα προλάβει να "τραβηχτούν" ώστε να επιδοτηθεί η πρώτη δόση ή κανείς ακόμα? Αν ναι, φαντάζομαι έγινε εντός Δεκεμβρίου και αφορούσε δόση Νοεμβρίου βάσει των ποσών που έστειλαν στο email, σωστά?

β) Έχει λάβει κανείς δεύτερο email για τη δόση του Δεκεμβρίου?

γ) Έχει κανείς επιδότηση σε δάνειο με Ελβετικό φράγκο? Αν ναι, τα ποσά της δόσης που έστειλαν στο email είναι ίδια με το ποσό της δόσης της τράπεζας (πχ. Νοεμβρίου) ή υπάρχει μικρή απόκλιση?

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Κάπως κατά κάποιο τρόπο ακυρώθηκε η αίτηση μου.. Πολύ πιθανόν να πάτησα καταλάθος  ακύρωση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μπορώ να επικοινωνήσω μήπως και το γλυτώσω;

Έστειλα ερώτημα μέσω της πλατφόρμας αρχικά...

Κοντεύω να σκάσω...😣😣😣

Δημοσ.

Αυτό το κουμπί "παραίτηση" δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπάρχει. Μόνο ατυχήματα μπορεί να προκαλέσει και είναι ο κακός μου δαίμονας κάθε φορά που ανοίγω την καρτέλα, μήπως το πατήσω με κάποια αδέξια κίνηση. 

Εύχομαι να βρεθεί η λύση φίλε μου. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 10:46 ΠΜ, PanLag είπε

Καλημέρα σε όλους!

α) Σε όσους από Εθνική έχουν μπει τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό, έχουν αντίστοιχα προλάβει να "τραβηχτούν" ώστε να επιδοτηθεί η πρώτη δόση ή κανείς ακόμα? Αν ναι, φαντάζομαι έγινε εντός Δεκεμβρίου και αφορούσε δόση Νοεμβρίου βάσει των ποσών που έστειλαν στο email, σωστά?

β) Έχει λάβει κανείς δεύτερο email για τη δόση του Δεκεμβρίου?

γ) Έχει κανείς επιδότηση σε δάνειο με Ελβετικό φράγκο? Αν ναι, τα ποσά της δόσης που έστειλαν στο email είναι ίδια με το ποσό της δόσης της τράπεζας (πχ. Νοεμβρίου) ή υπάρχει μικρή απόκλιση?

Η επιδότηση μπήκε στον ειδικό λογαριασμό στις 1-12-2020  και τραβηχτηκε το ίδιο ποσό στις 3-12-2020 (ημερομηνία πληρωμής του δανείου). Την ίδια μέρα (3-12-2020) το απόγευμα, τραβηχτηκε το υπόλοιπο ποσό από τον λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου που έχω..  (είχε κάποιο υπόλοιπο μέσα οπότε δεν χρειάστηκε καν να βάλω τίποτα!!)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, strig69 είπε

Η επιδότηση μπήκε στον ειδικό λογαριασμό στις 1-12-2020  και τραβηχτηκε το ίδιο ποσό στις 3-12-2020 (ημερομηνία πληρωμής του δανείου). Την ίδια μέρα (3-12-2020) το απόγευμα, τραβηχτηκε το υπόλοιπο ποσό από τον λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου που έχω..  (είχε κάποιο υπόλοιπο μέσα οπότε δεν χρειάστηκε καν να βάλω τίποτα!!)

Τέλεια! Άρα έπαιξε όλο το journey στην Εθνική. Αφορούσε δόση και ποσό που είχες ενημερωθεί από το email Νοεμβρίου (για 3/11?), σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...