Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanLag είπε

Τέλεια! Άρα έπαιξε όλο το journey στην Εθνική. Αφορούσε δόση και ποσό που είχες ενημερωθεί από το email Νοεμβρίου (για 3/11?), σωστά?

Σωστά! Βέβαια το email της 17/11 έλεγε για καταληκτική ημερομηνία καταβολής την 3/11/2020 αλλά μάλον τελικά ήταν για 3/12/2020... :) αφού δούλεψε το πράμα... όλα καλά!

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, strig69 είπε

Σωστά! Βέβαια το email της 17/11 έλεγε για καταληκτική ημερομηνία καταβολής την 3/11/2020 αλλά μάλον τελικά ήταν για 3/12/2020... :) αφού δούλεψε το πράμα... όλα καλά!

Εγώ έχω σήμερα 4/12 ημερομηνία που πληρώνεται η δόση και θα δω αν δουλέψει end-2-end η διαδικασία. Έχω λάβει μόνο ένα email Νοεμβρίου για επιδότηση της δόσης 4/11 (που είχε πληρωθεί κανονικά/ολόκληρη).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PanLag είπε

Εγώ έχω σήμερα 4/12 ημερομηνία που πληρώνεται η δόση και θα δω αν δουλέψει end-2-end η διαδικασία. Έχω λάβει μόνο ένα email Νοεμβρίου για επιδότηση της δόσης 4/11 (που είχε πληρωθεί κανονικά/ολόκληρη).

Τράβηξαν το μειωμένο ποσό σήμερα και σε μένα οπότε επιβεβαιώνω ότι έπαιξε η διαδικασία σε Εθνική (με ημερομηνία/δόση Νοεμβρίου βάσει του πρώτου και μοναδικού email που έχω λάβει).

• Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, σε δάνεια της EUROBANK η αίτηση έχει κολλήσει στο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ από μέσα Οκτώβρη. Οι 2 από τις 3 οφειλές είναι επιδεκτικές επιδότησης και στις ενέργειες τους μέσα αναγράφεται ΝΑΙ στην έγκριση από Δημόσιο χωρίς να υπάρχει ημερομηνία έγκρισης ούτε ΙΒΑΝ, αλλά αναγράφεται ΟΧΙ στην έγκριση επιδότησης από Πιστωτή. Να ανησυχώ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, psapikas είπε

Καλησπέρα, σε δάνεια της EUROBANK η αίτηση έχει κολλήσει στο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ από μέσα Οκτώβρη. Οι 2 από τις 3 οφειλές είναι επιδεκτικές επιδότησης και στις ενέργειες τους μέσα αναγράφεται ΝΑΙ στην έγκριση από Δημόσιο χωρίς να υπάρχει ημερομηνία έγκρισης ούτε ΙΒΑΝ, αλλά αναγράφεται ΟΧΙ στην έγκριση επιδότησης από Πιστωτή. Να ανησυχώ???

Αν οι οφειλες σου, ειδικα στα 2 που οπως λες το Δημοσιο εγκρινει, ειναι πληρως ενημερες, να μην ανησυχεις. Καθυστερει η τραπεζα αλλα θα προχωρησει. Ειναι πολλοι, ισως οι μισοι ή και περισσοτεροι σε αυτο το σταδιο αν και η κατασταση εξελισσεται μερα με τη μερα.

Απλα οπως λειτουργει το συστημα, χρειαζεται εσυ ως δανειοληπτης να διατηρεις το δανειο σου πληρως ενημερο και μετα να βλεπεις, πως να στο γραψω, καθυστερημενα και εκ των υστερων την κρατικη επιδοτηση να καταβαλλεται και να φαινεται στην κινηση του δανειου. Διαφορετικα υπαρχει ο κινδυνος να σε πεταξει το συστημα "εξω" που λεμε.

Επεξ/σία από 29gk
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημερα. Ξερει κανεις σε τι φαση ειναι η αιτηση με κατασταση 'παρακολουθηση επιδοτησης' και 'εγγριση επιδοτησης απο δημοσιο' με κοκκινο 'x'; Σημαινει οτι δεν εγκριθηκε; 

Στις 30/11/2020 στις 10:25 ΠΜ, Anthony3091 είπε

Με βάση επίσημες ανακοινώσεις, οι 100.000 από τις 160.000 έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής. Και έχουν πληρωθεί 26.000 μαζί με αυτές που θα πληρωθούν σήμερα. Οπότε οι περισσότεροι περιμένουμε.

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.

κανα νεο σχετικα με τις επιδοτησεις απο eurobank εχει κανεις;

ενω εχω παρει εγκριση και απο τους δυο φορεις, δεν εχω δει ακομα φως.........

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leo8000 είπε

Καλημερα. Ξερει κανεις σε τι φαση ειναι η αιτηση με κατασταση 'παρακολουθηση επιδοτησης' και 'εγγριση επιδοτησης απο δημοσιο' με κοκκινο 'x'; Σημαινει οτι δεν εγκριθηκε; 

Πιθανόν ναι αλλά κάνε ερώτημα στην πλατφόρμα για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Όταν έκανα αποδοχή (αποθήκευση)  στο στάδιο "Αντιστοίχιση κυριας κατοικίας..."  με  πέρασε (σωστά) στο στάδιο "παρακολούθηση επιδότησης".Ομως στην κατηγορία επιδότησης μου έλεγε "Οφειλή σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών". Επικοινώνησα με την τράπεζα (Ταμείο Παρακ. και Δανείων) μου είπαν ότι όλα είναι οκ και θα στείλουν νέα επικαιροποιημένα στοιχεία για να διορθωθεί το θέμα. Πράγματι, μετά από λίγες ημέρες έλαβα το μήνυμα από το ΗΠΕΠΚ: "Έχουν αποσταλεί επικαιροποιημένα στοιχεία σχετικά με την αίτησή σας με αριθμό [*****] . Παρακαλούμε όπως εισέλθετε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επιδότησης Πληγέντων Κορωνοϊού για να προβείτε στην εκ νέου αντιστοίχιση της κύριας κατοικίας σας με την προσημείωση που απέστειλε η συγκεκριμένη Τράπεζα / ΕΔΑΔΠ." Μπήκα λοιπόν να κάνω την αντιστοίχηση, πάτησα την "Αποθήκευση" αλλά δεν την καταχωρεί. Με βγάζει έξω στην αρχική λίστα της αίτησης. Τους έστειλα ερώτημα, αλλά άπό την απάντησή τους φάνηκε ότι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα και έχω μείνει έτσι εδώ και 15 ημέρες. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Επεξ/σία από thanosolakala
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanosolakala είπε

'Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Όταν έκανα αποδοχή (αποθήκευση)  στο στάδιο "Αντιστοίχιση κυριας κατοικίας..."  με  πέρασε (σωστά) στο στάδιο "παρακολούθηση επιδότησης".Ομως στην κατηγορία επιδότησης μου έλεγε "Οφειλή σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών". Επικοινώνησα με την τράπεζα (Ταμείο Παρακ. και Δανείων) μου είπαν ότι όλα είναι οκ και θα στείλουν νέα επικαιροποιημένα στοιχεία για να διορθωθεί το θέμα. Πράγματι, μετά από λίγες ημέρες έλαβα το μήνυμα από το ΗΠΕΠΚ: "Έχουν αποσταλεί επικαιροποιημένα στοιχεία σχετικά με την αίτησή σας με αριθμό [*****] . Παρακαλούμε όπως εισέλθετε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επιδότησης Πληγέντων Κορωνοϊού για να προβείτε στην εκ νέου αντιστοίχιση της κύριας κατοικίας σας με την προσημείωση που απέστειλε η συγκεκριμένη Τράπεζα / ΕΔΑΔΠ." Μπήκα λοιπόν να κάνω την αντιστοίχηση, πάτησα την "Αποθήκευση" αλλά δεν την καταχωρεί. Με βγάζει έξω στην αρχική λίστα της αίτησης. Τους έστειλα ερώτημα, αλλά άπό την απάντησή τους φάνηκε ότι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα και έχω μείνει έτσι εδώ και 15 ημέρες. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φίλε προσπάθησε να μπεις με άλλον browser κ να κάνεις την αποθήκευση.Μερικες φορές τρώνε κολλήματα.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, geolan1980 είπε

καλησπερα και απο εμενα.

κανα νεο σχετικα με τις επιδοτησεις απο eurobank εχει κανεις;

ενω εχω παρει εγκριση και απο τους δυο φορεις, δεν εχω δει ακομα φως.........

Πρεπει να περιμενουμε την δοση Ιανουαριου. Εκει θα μπει η επιδοτηση. Τους ειδκους λογαρισμους που δημιουργηθηκαν μαλλον δεν θα τους δουμε ποτε στο ebanking. Θα μας στειλουν email. Αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Φίλε προσπάθησε να μπεις με άλλον browser κ να κάνεις την αποθήκευση.Μερικες φορές τρώνε κολλήματα.

Ευχαριστώ φίλε, το σκέφτηκα, το έκανα και από το chrome και από τον explorer. Τίποτα!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thanosolakala είπε

Ευχαριστώ φίλε, το σκέφτηκα, το έκανα και από το chrome και από τον explorer. Τίποτα!

Δώσε ένα περιθώριο μερικές ώρες/μέρες και προσπάθησε πάλι.Μου το είχε κάνει όταν μου ζητήθηκε η αντιστοίχηση για πρώτη φορά και δεν ξεκολλούσε με τίποτα.Μετα από 2 μέρες λειτούργησε κανονικά (με δοκιμές από διαφορετικούς browser,κάνα-δυό restart και πολλά "ευχέλαια").Έχεις 10 μέρες αν θυμάμαι καλά για την επιβεβαίωση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!

Έχω την εξής απορία. Είμαστε στο στάδιο "Παρακολούθηση Επιδότησης" και από τις 24/11/2020 έχω οριστική έγκριση (ημερομηνία και ποσοστά στη συνεισφορά δημοσίου). Επίσης έχουν βγάλει ένα ποσό οφειλής. e-mail δεν έχω λάβει. Τί περιμένω; Εν τω μεταξύ ήταν να πάρουν δόση στις 29/11/2020 και τελικά την τράβηξαν ολόκληρη στις 4/12/2020.

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karakitsu_5227 είπε

Καλησπέρα και από εμένα!

Έχω την εξής απορία. Είμαστε στο στάδιο "Παρακολούθηση Επιδότησης" και από τις 24/11/2020 έχω οριστική έγκριση (ημερομηνία και ποσοστά στη συνεισφορά δημοσίου). Επίσης έχουν βγάλει ένα ποσό οφειλής. e-mail δεν έχω λάβει. Τί περιμένω; Εν τω μεταξύ ήταν να πάρουν δόση στις 29/11/2020 και τελικά την τράβηξαν ολόκληρη στις 4/12/2020.

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις αρχείο pdf εκεί που είναι τα ποσοστά επιδότησης στα δεξιά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...