Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο.βέβαια στον ειδικό λογαριασμό δεν έχει μπει κάτι,αλλά η δόση είναι στις 23 του μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, λύστε μου μια απορία....μετά από παρότρυνση της τράπεζας μου έκανα κι εγώ αίτηση για το γέφυρα...
Ομως δεν ήμουν σε αναστολή στο πρώτο lockdown...Ειμαι όμως στο δεύτερο.

Η αίτηση δεν έχει ακυρωθεί...

Υπαρχει πιθανότητα να το δικαιούμαι;

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε κ εμένα mail αλλά δεν έχω καταλάβει που θα βάζω το υπόλοιπο της δόσης αφού το κράταγαν απευθείας από το μισθό μου(δάνειο από το Παρακαταθήκων και Δανείων)

Δημοσ.

Καλησπερες, μόλις μου ήρθε το πολυπόθητο email. Αναφέρει για τη δόση Δεκεμβρίου η οποία είναι 17/12.Βεβαια,στο ebanking δε βλέπω καμία διαφοροποίηση, ούτε το νέο λογαριασμό του κράτους αλλά ούτε και τα ποσά των μελλοντικων δοσεων έχουν αλλάξει. Eurobank

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Δεν γίνεται να το κρατάνε με τον ίδιο τρόπο;

Σε προηγουμενη επικοινωνια που ειχα με το ταμειο μου ανεφεραν οτι θα το καταβαλουμε μεσω τραπεζης σε ειδικο λογαριασμο και δεν θα το κρατανε.Θα τους καλεσω αυριο το πρωι και ελπιζω να βγαλω ακρη.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikodemus είπε

Καλησπερες, μόλις μου ήρθε το πολυπόθητο email. Αναφέρει για τη δόση Δεκεμβρίου η οποία είναι 17/12.Βεβαια,στο ebanking δε βλέπω καμία διαφοροποίηση, ούτε το νέο λογαριασμό του κράτους αλλά ούτε και τα ποσά των μελλοντικων δοσεων έχουν αλλάξει. Eurobank

Καλησπερα. Απο οτι καταλαβα στο ebanking της EUROBANK δεν θα φανει ποτε ο ειδικος λογαριασμος. Επισης ουτε οι ειδοπιιησεις με τις δοσεις θα αλλαξουν. Η τραπεζα θα παιρνει την ιδια δοση απλα αντι να την παιρνει 100% απο εμας θα παιρνει ενα ποσοστο απο εμας και ενα απο το κρατος αλλα στο ειδοποιητηριο θα φαινεται ολοκληρη η δοση.Το εσιδοποιητηριο εκδιδεται πριν καταθεσει το κρατος το ποσοστο του σε καθε δοση. Αν παρεπιπτοντος για καποιο λογο το κρατος δεν βαλει το ποσοστο του σε καποια δοση πρεπει εμεις να πληρωσουμε ολη την δοση. Λιγο πριν την πληρωμη της δοσης και αφου το κρατος βαλει το ποσο θα μας ερχεται email που θα αναφερει ποιο ποσο απο αυτο που αναγραφεται στο ειδοποιητηριο θα παρουν απο εμας και ποιο απο το κρατος. Αν δε ερθει email σημαινει οτι το κρατος δεν εβαλε το ποσοστο του και πρεπει να το βαλουμε εμεις. Μπορει για καποιο λογο το κρατος να σταματησει την επιδοτηση του δανειου μας αλλα η τραπεζα θα απιτησει ολο το ποσο απο εμας. Η ενημερωση που εχουν σημερα ειναι οτι οσοι εχουμε δοση την 1η του μηνος που ειναι η πλειοψηφια των δανειοληπτων με στεγαστικα δανεια της EUROBANK θα λαβουμε email περιπου στις 28/12 για την δοση της 1/1 οπου θα αρχισει η επιδοτηση, Ελπιζω να πανε ολα καλα

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nikodemus είπε

καλημερα,

μπορεις σε παρακαλω να μας πεις τι λεει περιπου το πολυποθητο email(που ελαβες απο eurobank).. γιατι εχω μπερδευτει λιγο! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geolan1980 είπε

καλημερα,

μπορεις σε παρακαλω να μας πεις τι λεει περιπου το πολυποθητο email(που ελαβες απο eurobank).. γιατι εχω μπερδευτει λιγο! 

Καλησπέρα

Ema έρχεται από την πλατφόρμα.

Οι τράπεζες δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το email που ερχεται απο την πλατφορμα, οταν η επιδοτηση εχει εγκριθει προηγουμενως και πλεον θα αρχισουν να καταβαλλονται οι πληρωμες, ειναι σαν το παρακατω:

Αναφορά σε κείμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [1] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [ταδε] για το μήνα [Δεκέμβριο]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [τοσα€] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [τοσα€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [τοσων€].

*Σε περίπτωση που έχετε καταβάλει ήδη τη δόση αγνοείστε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα.

*Το παρόν μήνυμα δημιουργήθηκε και αποστάλθηκε αυτοματοποιημένα από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επιδότησης Πληγέντων Κορωνοϊού. Παρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα μέσω e-mail.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε ερώτησης ή απορίας σχετικά με τη συμπλήρωση του αιτήματός σας, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τις «Συχνές Ερωτήσεις». Εάν δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε μη διστάσετε να καταχωρήσετε την ερώτηση ή απορία σας στο Help Desk της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας («Βοήθεια»), συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Στην δικη μου περιπτωση, αφορα την τρ.Πειραιως ενω η δοση πληρωνεται καθε 13 του μηνα. Το ενδιαφερον ειναι πως ειχα χρηματα στον λογαριασμο και η δοση "τραβηχτηκε" κανονικα στις 14 Δεκεμβριου μιας και η 13η ηταν Κυριακη. Ομως  και το mail το ελαβα επισης στις 14 την Δευτερα.

Ο δε λογαριασμος της επιδοτησης, εκτος του οτι εξακολουθει να ειναι μηδενικος δεν εμφανιζει και καμια απολυτως κινηση. Ειδομεν λοιπον εαν πιστωθουν χρηματα τον Δεκεμβριο ως πρωτη δοση και τι ειδους αντιλογισμος γινει ή εαν θα παει "καθαρα" απο τον Ιανουαριο.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 29gk είπε

Το email που ερχεται απο την πλατφορμα, οταν η επιδοτηση εχει εγκριθει προηγουμενως και πλεον θα αρχισουν να καταβαλλονται οι πληρωμες, ειναι σαν το παρακατω:

Στην δικη μου περιπτωση, αφορα την τρ.Πειραιως ενω η δοση πληρωνεται καθε 13 του μηνα. Το ενδιαφερον ειναι πως ειχα χρηματα στον λογαριασμο και η δοση "τραβηχτηκε" κανονικα στις 14 Δεκεμβριου μιας και η 13η ηταν Κυριακη. Ομως  και το mail το ελαβα επισης στις 14 την Δευτερα.

Ο δε λογαριασμος της επιδοτησης, εκτος του οτι εξακολουθει να ειναι μηδενικος δεν εμφανιζει και καμια απολυτως κινηση. Ειδομεν λοιπον εαν πιστωθουν χρηματα τον Δεκεμβριο ως πρωτη δοση και τι ειδους αντιλογισμος γινει ή εαν θα παει "καθαρα" απο τον Ιανουαριο.

Οι πληρωμές από το κράτος γίνονται κάθε 30 του μήνα. Οπότε το ποσό που θα μπει θα είναι για την επόμενη δοση

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mvoli είπε

Οι πληρωμές από το κράτος γίνονται κάθε 30 του μήνα. Οπότε το ποσό που θα μπει θα είναι για την επόμενη δοση

Το θεμα ομως ειναι πως αντιστοιχο mail, ελαβε και ενας φιλος μου, επισης χτες 14 Δεκεμβριου που τον πληροφορει για τα ποσα που θα πρεπει να καταβαλλει στο δανειο του που πληρωνεται στις 28 καθε μηνα. Και αυτος, οπως κι εγω, καταλαβαμε οτι στις 28 θα πρεπει να πληρωσει ΜΟΝΟΝ το ποσο που αναλογει. Κατι που ερχεται σε αντιθεση με αυτο που γραφεις.

Να σημειωσω επισης, πως η επιδοτηση αφορα ΜΟΝΟΝ το ποσο της δοσης και ΟΧΙ και τα τυχον "εξοδα" του δανειου κι ουτε και τα κοστη ασφαλισης. Δηλαδη εαν καποιος πληρωνει πχ 125€ τον μηνα, οπου τα 25€ αφορουν εξοδα-ασφαλειες, η επιδοτηση υπολογιζεται στα 100€ και οχι στα 125€. Ετσι για το πρωτο τριμηνο θα πρεπει να καταβαλλει 10€+25€=35€ ως πληρωμη με τα υπολοιπα να πληρωνονται απο την επιδοτηση.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 29gk είπε

Το θεμα ομως ειναι πως αντιστοιχο mail, ελαβε και ενας φιλος μου, επισης χτες 14 Δεκεμβριου που τον πληροφορει για τα ποσα που θα πρεπει να καταβαλλει στο δανειο του που πληρωνεται στις 28 καθε μηνα. Και αυτος, οπως κι εγω, καταλαβαμε οτι στις 28 θα πρεπει να πληρωσει ΜΟΝΟΝ το ποσο που αναλογει. Κατι που ερχεται σε αντιθεση με αυτο που γραφεις.

Να σημειωσω επισης, πως η επιδοτηση αφορα ΜΟΝΟΝ το ποσο της δοσης και ΟΧΙ και τα τυχον "εξοδα" του δανειου κι ουτε και τα κοστη ασφαλισης. Δηλαδη εαν καποιος πληρωνει πχ 125€ τον μηνα, οπου τα 25€ αφορουν εξοδα-ασφαλειες, η επιδοτηση υπολογιζεται στα 100€ και οχι στα 125€. Ετσι για το πρωτο τριμηνο θα πρεπει να καταβαλλει 10€+25€=35€ ως πληρωμη με τα υπολοιπα να πληρωνονται απο την επιδοτηση.

Η Πειραιώς λέει ότι:

Μέχρι να δούμε τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στο όνομα μας θα πρέπει να καταβάλουμε όλο το ποσό του δανείου.

Και μετά αυτό θα αφαιρεθεί από επόμενες δόσεις.

Εμένα η δόση μου ήταν 5/12

Και το mail που πήρα μου γράφει ότι για τον Δεκέμβριο πρέπει να πληρώσω το 10% της δόσης μου.

Εγώ δεν είχα βάλει καθόλου χρήματα στις 5/12 και περίμενα το mail.

Σήμερα που μίλησα με την τράπεζα μου είπε πως εφόσον δεν έχει γίνει κατάθεση από το κράτος θα πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το ποσό για να μην υπάρχουν ληξηπροθεσμες οφειλές.

Αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά κ εγω που μίλησα με το Παρακαταθήκων μου είπαν ότι μπορεί η επιδότηση να αρχίσει από τον επόμενο μήνα κ δεν έχει σημασία πού μου ήρθε email

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...