Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/1/2021 στις 4:22 ΜΜ, Dim333 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Έγκριση επιδότησης 17/11.σε αναστολή δόσεων μέχρι 31/12.τον Ιανουάριο είναι να πληρώσω δόση. Στην πλατφόρμα gov δεν φαίνεται τίποτα από δόσεις . Κάνω ερώτημα  στην πλατφόρμα gov ποτέ θα ξεκινήσει η επιδότηση, ποτε θα έρθει email με δόσεις κτλ

Η απάντηση 

Καλημέρα σας, στην καρτέλα "Συνεισφορά Δημοσίου" ήδη έχουν αναρτηθεί οι αποφάσεις έγκρισης (στη στήλη "ενέργειες" πατήστε το βελάκι). Προκειμένου να ξεκινήσει η κρατική επιδότηση των δόσεων θα πρέπει ο πιστωτής σας να αποστείλει το αναλυτικό δοσολόγιο , το οποίο εμφανίζεται στην καρτέλα "Πληρωμές". Σε περίπτωση καθυστέρησης εμφάνισης του δοσολογίου, παρακαλώ απευθυνθείτε στην τράπεζα. Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού.

Συγνώμη , αλλά αυτή την καρτέλα ("Συνεισφορά Δημοσίου") που την βρίσκουμε; για ποιο site μιλάει; 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, blanka είπε

Συγνώμη , αλλά αυτή την καρτέλα ("Συνεισφορά Δημοσίου") που την βρίσκουμε; για ποιο site μιλάει; 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  Μέσα στην πλατφόρμα του gov, στις ''ενέργειες'' υπάρχει στα αριστερά μια κάθετη στήλη.  Εκεί υπάρχει η ''Συνεισφορα Δημοσίου''. Αν μπεις μέσα εκεί πήγαινε στα δεξιά και κάτω απο την λέξη ''Ενέργειες'' υπάρχει ενα μπλε βελάκι. Πάτησε το και θα σου κατέβει ενα pdf σχετικο με την έγκριση του δανείου.   Η λέξη ''Πληρωμές'' είναι ακριβώς απο κάτω απο την ''Συνεισφορα Δημοσίου''  (Σε εμένα νομίζω εμφανίστηκε αργότερα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, karouvag είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  Μέσα στην πλατφόρμα του gov, στις ''ενέργειες'' υπάρχει στα αριστερά μια κάθετη στήλη.  Εκεί υπάρχει η ''Συνεισφορα Δημοσίου''. Αν μπεις μέσα εκεί πήγαινε στα δεξιά και κάτω απο την λέξη ''Ενέργειες'' υπάρχει ενα μπλε βελάκι. Πάτησε το και θα σου κατέβει ενα pdf σχετικο με την έγκριση του δανείου.   Η λέξη ''Πληρωμές'' είναι ακριβώς απο κάτω απο την ''Συνεισφορα Δημοσίου''  (Σε εμένα νομίζω εμφανίστηκε αργότερα)

Ποια είναι αυτή η σελίδα όμως;;;;

Εγώ εδω που μπαίνω και έκανα την αιτηση και παρακολουθώ δεν έχει τίποτα απο αυτά που λέτε αριστερά .

Untitdled.png

Υπάρχει και άλλο site?

Επεξ/σία από blanka
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, blanka είπε

Εγώ εδω που μπαίνω και έκανα την αιτηση και παρακολουθώ δεν έχει τίποτα απο αυτά που λέτε αριστερά .

Untitdled.png

Υπάρχει και άλλο site?

Πάτα πάνω στο μολύβι ✏️

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, blanka είπε

Untitdled.png

Υπάρχει και άλλο site?

Σε αυτή την εικόνα είναι....  Ξαναδιάβασε τι γράφω....  ''Ενέργειες'' το τελευταίο κουτάκι με το μπλέ μολύβι....  Πάτο το....  θα σου εμφανιστεί μετά αυτό που σου γράφω.....

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερουδation! 

Προσπαθώ εδώ και περίπου 50' λεπτά να μιλήσω με τη eurobank να δω επιτέλους αν πιστωθηκε η επιδότηση Δεκεμβρίου. 

Τόσο δύσκολο ήταν να μπορούμε να το δούμε στο ebanking ρε παιδιά; Ούτε αυτούς θα τους ζαλιζαμε, ούτε κι εμείς θα ταλαιπωρουμασταν. Ευτυχισμένο το 1993 λοιπόν (τότε δεν ξεκίνησε το Phone banking? ) 

Δημοσ.

καλησπερα εχω κανει αιτηση 03/08/2020 και ακομη μου γραφει Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές ενω μ βγαζει Ένδειξη Κορωνόπληκτου ναι εχω στειλει 2 φορες ερωτημα αλλα καμια απαντηση...τι να κανω ευχαριστω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Καλημερουδation! 

Προσπαθώ εδώ και περίπου 50' λεπτά να μιλήσω με τη eurobank να δω επιτέλους αν πιστωθηκε η επιδότηση Δεκεμβρίου. 

Τόσο δύσκολο ήταν να μπορούμε να το δούμε στο ebanking ρε παιδιά; Ούτε αυτούς θα τους ζαλιζαμε, ούτε κι εμείς θα ταλαιπωρουμασταν. Ευτυχισμένο το 1993 λοιπόν (τότε δεν ξεκίνησε το Phone banking? ) 

φιλε καλησπερα, εαν εχεις κανα νεο, ενημερωσε και εμας! σε ευχαριστω! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geolan1980 είπε

φιλε καλησπερα, εαν εχεις κανα νεο, ενημερωσε και εμας! σε ευχαριστω! 

Ακόμα αναμονή. Το έχω χάσει πόσες ώρες περιμένω, 3 σίγουρα... 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή έκλεισε το σταθερό από μπαταρία, βγήκα έξω για σούπερ μάρκετ πριν καμιά ωρίτσα. 

Ακόμα...

Είναι παντελώς γελοίοι λέμε... 

Screenshot_20210111_150512_com.android.incallui.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Λοιπόν, επειδή έκλεισε το σταθερό από μπαταρία, βγήκα έξω για σούπερ μάρκετ πριν καμιά ωρίτσα. 

Ακόμα...

Είναι παντελώς γελοίοι λέμε... 

Screenshot_20210111_150512_com.android.incallui.jpg

Δε νομίζω να βγάλεις άκρη...

Το τηλέφωνο αυτό είναι μέχρι τις 15:00

Αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ένταξή σας στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία, τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης:

• 2109555580, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15:00.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, totis13 είπε

Δε νομίζω να βγάλεις άκρη...

Το τηλέφωνο αυτό είναι μέχρι τις 15:00

Αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ένταξή σας στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία, τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης:

• 2109555580, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15:00.

Λοιπόν λοιπόν, ακούσατε ακούσατε :

Όσοι έχετε eurobank και θέλετε να μάθετε αν πιστωθηκαν τα λ7 της επιδότησης, θα πάρετε το κεντρικό νούμερο 2109555000 και θα πείτε "υπόλοιπο λογαριασμού" και στη συνέχεια "σύνολο λογαριασμών" (υπάρχει ψηφιακός βοηθός που κάνει τις αντίστοιχες ερωτήσεις). 

Σε μένα μπήκανε επιτέλους. 

Ελπίζω εκτός από το να σας διασκέδασα λίγο, και να σας βοήθησα λίγο! 

Edit :επειδή έγραφα περπατώντας με τον μικρό χεράκι χεράκι, αν ξέρετε το Iban του νέου ακατασχετου που δημιουργήθηκε, λέτε τα 4 τελευταία ψηφία. Εγώ δεν τα είχα πρόχειρα και για αυτό είπα "όλοι οι λογαριασμοί". Είναι ένας τρόπος να ελέγχετε μήνα μήνα αν μπαίνουν τα λεφτά. 

Επεξ/σία από nikodemus
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Λοιπόν λοιπόν, ακούσατε ακούσατε :

Όσοι έχετε eurobank και θέλετε να μάθετε αν πιστωθηκαν τα λ7 της επιδότησης, θα πάρετε το κεντρικό νούμερο 2109555000 και θα πείτε "υπόλοιπο λογαριασμού" και στη συνέχεια "σύνολο λογαριασμών" (υπάρχει ψηφιακός βοηθός που κάνει τις αντίστοιχες ερωτήσεις). 

Σε μένα μπήκανε επιτέλους. 

Ελπίζω εκτός από το να σας διασκέδασα λίγο, και να σας βοήθησα λίγο! 

Ουαου.... το έκανα.... όντως ισχύει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...