Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, totis13 είπε

καλά εννοείται, ότι είναι προτάσεις. Απλά για να δω τί καταλαβαίνει ο καθένας το παρέθεσα.

Έτσι στα γρήγορα,αντί να είναι 9μηνο το πρόγραμμα να γίνει 12μηνο

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Έτσι στα γρήγορα,αντί να είναι 9μηνο το πρόγραμμα να γίνει 12μηνο

Οκ, thanks. Το ίδιο καταλαβαίνω κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/1/2021 στις 11:20 ΠΜ, stillaps είπε

καλησπερα εχω κανει αιτηση 03/08/2020 και ακομη μου γραφει Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές ενω μ βγαζει Ένδειξη Κορωνόπληκτου ναι εχω στειλει 2 φορες ερωτημα αλλα καμια απαντηση...τι να κανω ευχαριστω

καλησπερα!!! ακριβως τις ιδιες ημερομηνιες και στο ιδιο σταδιο και γω. Ενοχλησα οσο μπορεσα την τραπεζα (τηλ ξανα τηλ )μεχρι που ελεξαν ξανα τον φακελο και με ενημερωσαν οτι ΕΛΕΙΠΕ ενα στοιχειο και θα το ξαναπερασουν στο συστημα.Τι να πω???

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hlias77 είπε

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7012419/kalispera-eimai-o-christos-staikouras-o-ypourgos-oikonomikon?nb_mobile_app=1

χαχαχαχ να αρχίσουμε και εμείς;;;;Ελα Χρηστάρα μου,απο τον 11ο περιμένουμε και ακόμα τίποτα!!!!

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αγροτικό δάνειο 31/12 ετήσια δόση αλλά ακόμη τίποτα όπως αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμα. 

Δηλαδή πρέπει να πάρουμε σβάρνα τα κανάλια για να λυθεί το πρόβλημα

Δημοσ.
Στις 30/12/2020 στις 9:51 ΠΜ, CarlitoGR είπε

Όχι ακόμα Γιάννη.Εγω έχω τελειώσει με την πλατφόρμα κ σύμφωνα με αυτήν έχει μπει η πρώτη δόση 28/12,τώρα περιμένω να στείλουν επιστολή για άρση παρακράτησης μισθού αλλά κ σε εμένα για τον λογαριασμό που θα τους καταβάλω το υπόλοιπο της δόσης.Θα ξέρω σίγουρα τέλος του μήνα.

Λοιπον μου ηρθε η επιστολη απο το ταμειο,τωρα περιμενω να δω αυριο την μισθοδοσια μου εαν εχει γινει η οχι η παρακρατηση του μισθου μου και θα ενημερωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ολα καλά με την επιδότηση Ιανουαρίου, τραβηξε το μειωμενο ποσόν. Αρχες Φεβρουαρίου θα ελεγξω μεσω phone banking αν πιστωθηκε η 2η δόση. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Καλησπέρα σας, ολα καλά με την επιδότηση Ιανουαρίου, τραβηξε το μειωμενο ποσόν. Αρχες Φεβρουαρίου θα ελεγξω μεσω phone banking αν πιστωθηκε η 2η δόση. 

καλησπερα, τη δοση του Ιανουαριου πια ημερομηνια τη καταβαλεις?

Δημοσ.

Πήρα απάντηση από ΗΠΕΠΚ:

Ερώτημα

Στην πλατφόρμα φαίνεται ότι έχω εγκριθεί. Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής ποσοστού των δόσεων

Απάντηση

Καλημέρα σας,
μετά απο προώθηση του ερωτήματος σας στο αρμόδιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, λάβαμε και σας παραθέτουμε την εξής απάτηση:"Λόγω της ετήσιας καταβολής της δόσης  του πελάτη (κάθε 31/12) θα επιδοτηθεί τον 09/21 με το ποσό που αναλογεί για 9 μήνες επιδότησης   για την δόση 12/21 και τότε θα λάβει και το ανάλογο e mail  από την ΗΠΕΠΚ".
Με εκτίμηση    
Ομάδα Υποστήριξης  Πλατφόρμας Επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού

Δημοσ.
Στις 19/1/2021 στις 4:05 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Λοιπον μου ηρθε η επιστολη απο το ταμειο,τωρα περιμενω να δω αυριο την μισθοδοσια μου εαν εχει γινει η οχι η παρακρατηση του μισθου μου και θα ενημερωσω.

Στην ιστοσελίδα του προγράμματος (keyd.gsis.gr) στο Συνεισφορά Δημοσίου σου έχει βγάλει κάτι; Γιατί εμένα παραμένει άδειο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Στην ιστοσελίδα του προγράμματος (keyd.gsis.gr) στο Συνεισφορά Δημοσίου σου έχει βγάλει κάτι; Γιατί εμένα παραμένει άδειο.

Ναι έχουν πληρωθεί κανονικά οι 2 πρώτες δόσεις.Τους πήρα τηλ κ μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν τις 2 πρώτες δόσεις στον τραπεζικό μου λογαριασμό και το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 7 μήνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Γνωρίζει κανείς να απαντήσει αν όσοι λάβουνε την επιδότηση, υπάρχει πιθανότητα να φορολογηθούνε κιόλας για αυτή ?

Επεξ/σία από totis13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, totis13 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Γνωρίζει κανείς να απαντήσει αν όσοι λάβουνε την επιδότηση, υπάρχει πιθανότητα να φορολογηθούνε κιόλας για αυτή ?

Τι να φορολογήσει,αφού δεν έχουμε καμία φοροαπαλλαγή όπως είχαν παλιότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Τι να φορολογήσει,αφού δεν έχουμε καμία φοροαπαλλαγή όπως είχαν παλιότερα.

Μάλλον δεν έγινε κατανοητό το ερώτημά μου.

Τα 534 (ειδικό βοήθημα) των αναστολών που καταθέτει το κράτος στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Τα χρήματα της επιδότησης του ΓΕΦΥΡΑ που μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι επίσης αφορολόγητα ?

Επεξ/σία από totis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...