nikodemus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Πάλι τράβηξε από τον ειδικό λογαριασμό κάτι υπόλοιπα ψιλά και δεν πείραξε το λογαριασμό μου με τα λεφτά μέσα. Το email Μαρτίου δεν έχει ερθει ακόμα. Εννοείται δείχνει ληξιπριθεσμο...
Arwindan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Spoiler Τίποτα ακόμα. Συνήθως στις 16 ερχόταν. 1
Delavia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Arwindan είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τίποτα ακόμα. Συνήθως στις 16 ερχόταν. Φεβρουάριο εγώ το έλαβα τις 18. Δεν είναι σταθερή ημερομηνία κάθε μήνα. Εκεί γύρω έρχεται όμως 🙂 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Πάντως σε μερικούς από το ΤΠΔ ενώ έχουμε εγκριθεί από το πρόγραμμα Γεφυρα και έχουν εμφανιστεί ολα τα στοιχεία στην καρτέλα, δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες το ΤΠΔ και απλά περιμένουμε πότε θα δεήσουν να το κάνουν.
agnostos99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν δεν παρει και παλι παραταση παντως οτι ειναι να κανουν θα το κανουν ως 31/3 μετά τελειώνει το παρτυ
Northern Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, agnostos99 είπε Αν δεν παρει και παλι παραταση παντως οτι ειναι να κανουν θα το κανουν ως 31/3 μετά τελειώνει το παρτυ Δηλαδη με εγκριση απο πιστωτή και δημοσιο, και ποσο δοσης εκταμιευμένο ,θα κοπεις επειδη τα πιστωτικα ιδρυματα κωλυσιεργουν?
agnostos99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Northern είπε Δηλαδη με εγκριση απο πιστωτή και δημοσιο, και ποσο δοσης εκταμιευμένο ,θα κοπεις επειδη τα πιστωτικα ιδρυματα κωλυσιεργουν? Οχι το αντιθετο εννοουσα οτι θελουν δε θελουν θα στειλουν στοιχεία για Απρίλιο γιατι μετα ναι θα κοπεί η αίτηση με υπαιτιοτητα του πιστωτικου ιδρυματος!!! Σου φαινεται παραλογο? Ελλαδα ειμαστε και εχουν ηδη κοπει πολλα δανεια με υπαιτιοτητα τοσο δημοσιου οσο και ιδρυματων, θα τα επαναφερουν σιγα σιγα με ενα ειδος αιτησης...θεραπείας
Delavia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, nikodemus είπε Email Μαρτίου έχει ερθει σε κανέναν; Όχι (νομίζω...). Στάνταρ όχι σε εμένα και σε 3-4 γνωστούς μου 🙂
marva Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Νομίζω πως για να στείλουν το mail πρέπει πρώτα να έχουν ελέγξει το ληξιπρόθεσμο της οφειλής στους λογαριασμούς του επιδοτούμενου οφειλέτη και του δημοσίου. Αυτόν τον μήνα ο έλεγχος έγινε στις 18/3 (τουλάχιστον στην περίπτωση του συγγενή). Αν κάνω λάθος παιδιά διορθώστε με.
Northern Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, agnostos99 είπε Οχι το αντιθετο εννοουσα οτι θελουν δε θελουν θα στειλουν στοιχεία για Απρίλιο γιατι μετα ναι θα κοπεί η αίτηση με υπαιτιοτητα του πιστωτικου ιδρυματος!!! Σου φαινεται παραλογο? Ελλαδα ειμαστε και εχουν ηδη κοπει πολλα δανεια με υπαιτιοτητα τοσο δημοσιου οσο και ιδρυματων, θα τα επαναφερουν σιγα σιγα με ενα ειδος αιτησης...θεραπείας Δεν ειναι παραλογο το να μπορει να εξασφαλίζει την αποπληρωμη έστω για 9 μηνες και να ρισκάρει (με ποιο όφελος;) την καλή εκτέλεση της συμβασης εμπλεκομενο σε ατέρμονες διαδικασιες (επιμήκυνση, κοκκινισμα κτλ κτλ) Έχει πρωτης ταξης ευκαιρία για αμεση εισροή στο ταμείο του και θα την απολέσει και μάλιστα με υπαιτιότητα του;
agnostos99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Northern είπε Δεν ειναι παραλογο το να μπορει να εξασφαλίζει την αποπληρωμη έστω για 9 μηνες και να ρισκάρει (με ποιο όφελος;) την καλή εκτέλεση της συμβασης εμπλεκομενο σε ατέρμονες διαδικασιες (επιμήκυνση, κοκκινισμα κτλ κτλ) Έχει πρωτης ταξης ευκαιρία για αμεση εισροή στο ταμείο του και θα την απολέσει και μάλιστα με υπαιτιότητα του; εγω σου λεω οτι εχει γινει ηδη σε αρκετες περιπτωσεις και απο δημοσιο και απο ιδρυματα. Δεν εχουν ολα τα δεδομενα σωστα για να ανταπεξελθουν γρηγορα και αυτοματα σε ενα τετοιο τασκ. Τα περισσοτερα αποφασισαν να το κανουν...χερατα Μακαρι λοιπον να μη συμβει σε κανεναν αλλον, οι ηδη υφισταμενες περιπτωσεις (και δεν ειναι καθολου λιγες ειναι εκατονταδες) ξεκινησαν να.....θεραπευονται ηδη. Οι περισσοτερες βεβαια ειναι με "υπαιτιοτητα δανειοληπτη" καθως αφησε δοση απληρωτη στην αρχη οταν ξεκινησε γιατι νομιζε οτι θα πληρωθει επιδοτηση. Μετα καπως στρωσανε τα πραγματα και ρολαρε καλυτερα αλλα καποιοι χασανε ακομα και για ενα 10% που δεν πηγαν να πληρωσουν ενω ειχαν μεγαλουτσικη δοση μιας και το πλαφον επιδοτησης ειναι 600ευρω οποτε πχ αν εχεις δοση 800 και δεν πας να πληρωσεις εστω και μια εχεις σε εκκρεμοτητα πανω απο 150ευρω που σε πεταει εκτος Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από agnostos99
nikodemus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, agnostos99 είπε εγω σου λεω οτι εχει γινει ηδη σε αρκετες περιπτωσεις και απο δημοσιο και απο ιδρυματα. Δεν εχουν ολα τα δεδομενα σωστα για να ανταπεξελθουν γρηγορα και αυτοματα σε ενα τετοιο τασκ. Τα περισσοτερα αποφασισαν να το κανουν...χερατα Μακαρι λοιπον να μη συμβει σε κανεναν αλλον, οι ηδη υφισταμενες περιπτωσεις (και δεν ειναι καθολου λιγες ειναι εκατονταδες) ξεκινησαν να.....θεραπευονται ηδη. Οι περισσοτερες βεβαια ειναι με "υπαιτιοτητα δανειοληπτη" καθως αφησε δοση απληρωτη στην αρχη οταν ξεκινησε γιατι νομιζε οτι θα πληρωθει επιδοτηση. Μετα καπως στρωσανε τα πραγματα και ρολαρε καλυτερα αλλα καποιοι χασανε ακομα και για ενα 10% που δεν πηγαν να πληρωσουν ενω ειχαν μεγαλουτσικη δοση μιας και το πλαφον επιδοτησης ειναι 600ευρω οποτε πχ αν εχεις δοση 800 και δεν πας να πληρωσεις εστω και μια εχεις σε εκκρεμοτητα πανω απο 150ευρω που σε πεταει εκτος Εγώ έχω μεγάλη δόση και από προχτες φαίνεται ληξιπροθεσμη. Λες να υπάρξει θέμα;
agnostos99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, nikodemus είπε Εγώ έχω μεγάλη δόση και από προχτες φαίνεται ληξιπροθεσμη. Λες να υπάρξει θέμα; Κοιταξε να δεις το θεμα ειναι τι θα στειλει το πιστωτικο ιδρυμα στο τελος του μηνα. Αν απο δικη του υπαιτιοτητα δεν εχει εισπραχθει το υπολοιπο δοσης τοτε δεν πρεπει να το στειλει. Το κακο ειναι οτι αν γινεται με το χερι δεν ξερεις σε ποιον θα πεσεις και τι λαθος μπορει να κανει. Φυσικα αν την αφησες εσυ απληρωτη ε δε θα γλυτωσεις. Οτιδηποτε πανω απο 150 ευρω κοβεται απο τον επομενο μηνα η επιδοτηση. Οπως ειπα ομως θα υπαρχει αλλη μια ευκαιρια μαλλον για ολους, χωρις να ξερω τι θα γινει πχ με οσους αφηνουν απληρωτες πολλες δοσεις συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα