nikodemus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Δε μου έχει έρθει ακόμα εμένα, πιστεύω όμως ότι θα έρθει. Σε όλους εμάς της eurobank τα δύσκολα θα έρθουν αφού έρθει το email : ο " τσακωμός" για να μην είμαστε εκπροθεσμοι... Edit : μόλις ήρθε το e-mail Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από nikodemus 2
yannis27gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμάς του ΤΠΔ το πρόγραμμα μας εμφανίζει ότι έχουμε περάσει στην 2η δόση, χωρίς ακόμα να έχουμε πάρει την 1η. Ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα. Αυτοί στο πρόγραμμα θεωρούν ότι κυλάει ομαλά, στο δε ΤΠΔ λένε ότι ακομα δεν έχουν ολοκληρώσει την επεξεργασία της αίτησης και οι πληρωμές θα ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθεί και λάβουμε τη σχετική επιστολή. Τουλάχιστον δεν μας έχει βγάλει ληξιπρόθεσμους (ακόμα). Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από yannis27gr
ge0rgi0s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 eurobank ήρθε σήμερα το mail ...... για την 1η δόση . Να ρωτήσω κάτι για την διαδικασία , εγώ βάζω κανονικά τα λεφτά όπως τα έβαζα (απλά το ποσό είναι πλέον διαφορετικό) και όλα τα υπόλοιπα είναι αυτοματοποιημένα ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό ?
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, yannis27gr είπε Εμάς του ΤΠΔ το πρόγραμμα μας εμφανίζει ότι έχουμε περάσει στην 2η δόση, χωρίς ακόμα να έχουμε πάρει την 1η. Ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα. Αυτοί στο πρόγραμμα θεωρούν ότι κυλάει ομαλά, στο δε ΤΠΔ λένε ότι ακομα δεν έχουν ολοκληρώσει την επεξεργασία της αίτησης και οι πληρωμές θα ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθεί και λάβουμε τη σχετική επιστολή. Τουλάχιστον δεν μας έχει βγάλει ληξιπρόθεσμους (ακόμα). Ήρθε επιτέλους η επιστολή! Τους πήρα και τηλ. και διευκρίνησα κάποια πράγματα. Λεφτά δεν είδα ακόμα αλλά πήρα κι άλλες υποσχέσεις. Κάτι είναι κι αυτό.
cloud_constructor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω.. Οκ εχει εμφανιστει ενας λογαριασμος ακατασχετος που μπαινουν εκει τα λεφτα του δημοσιου.. τα τραβανε.. Εγω τα υπολοιπα πρεπει να τα βαζω στον λογαριασμο που τα εβαζα η στον ιδιο λογαριασμο με το δημοσιο , στον ακατασχετο δλδ? Δε τα τραβανε τα γιδια της eurobank.. Ηδη η μια δοση φαινεται εκτος!
Delavia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, cloud_constructor είπε Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω.. Οκ εχει εμφανιστει ενας λογαριασμος ακατασχετος που μπαινουν εκει τα λεφτα του δημοσιου.. τα τραβανε.. Εγω τα υπολοιπα πρεπει να τα βαζω στον λογαριασμο που τα εβαζα η στον ιδιο λογαριασμο με το δημοσιο , στον ακατασχετο δλδ? Δε τα τραβανε τα γιδια της eurobank.. Ηδη η μια δοση φαινεται εκτος! Καλησπέρα! Εάν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα σχόλια, θα διαπιστώσεις ότι η Eurobank έχει ένα θέμα με το ΓΕΦΥΡΑ. Εσύ καταθέτεις το ποσό που σου αναλογεί στον δικό σου λογαριασμό και όχι στον ειδικό. Κατόπιν επικοινωνείς με Eurobank και απαιτείς να τραβηχτεί (με επιμονή και υπομονή) ώστε να μην φαίνεσαι ληξιπρόθεσμος. Καλή τύχη 😉 19 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό ? Όχι. Όπως τα είπες! 3
totis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, Delavia είπε Καλησπέρα! Εάν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα σχόλια, θα διαπιστώσεις ότι η Eurobank έχει ένα θέμα με το ΓΕΦΥΡΑ. Εσύ καταθέτεις το ποσό που σου αναλογεί στον δικό σου λογαριασμό και όχι στον ειδικό. Κατόπιν επικοινωνείς με Eurobank και απαιτείς να τραβηχτεί (με επιμονή και υπομονή) ώστε να μην φαίνεσαι ληξιπρόθεσμος. Καλή τύχη 😉 Όχι. Όπως τα είπες! Νομίζω υπερβάλλεις
geolan1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 5:37 ΜΜ, pegaman είπε Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να σας εξηγήσω πως δουλεύει το ΓΕΦΥΡΑ στην EUROBANK. Θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω με όσο πιο απλό παράδειγμα γίνετε με ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι η ημερομηνία απαίτησης του δανείου σας είναι κάθε πρώτη του μήνα και το ποσό της δόσεις σας είναι 100ευρω. Την 1-01-2021 λοιπόν πληρώσατε τη δόση σας με 100 ευρώ, όμως στα μέσα Ιανουαρίου σας ήρθε μήνυμα από το ΗΠΕΠΚ ότι……θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον μήνα Ιανουάριο έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση μουρουμπουρου κτλ. Το συνολικό ποσό της δόσης σας είναι 100 ευρώ και καλείστε να καταβάλετε το 90% που είναι 10ευρω. Εδώ ξεκινάει το μπέρδεμα, η γέφυρα καταβάλει τα χρήματα στην τράπεζα κάθε τέλος του μήνα, οπότε η τράπεζα κάθε τέλος του μήνα μπαίνει στον ειδικό λογαριασμό και τραβάει τα χρήματα του συγκεκριμένου μήνα. Οπότε τον Ιανουάριο ενώ έδωσα τη δόση ολόκληρη από τη τσέπη μου(100ευρω) ήρθε και το Γέφυρα στο τέλος του μήνα 31-1-21 και έβαλε στον ειδικό λογαριασμό και άλλα 90 ευρώ!!! τα οποία δεν τα τραβάει η τράπεζα γιατί είχα δώσει εγώ το ποσό της δόσεις την 1-1-21 και μένουν μέσα στον ακατάσχετο λογαριασμό. Την 1-2-21 αν και έχω χρήματα μέσα στον λογαριασμό που πληρώνω το δάνειο η τράπεζα πάει και παίρνει μονο τα χρήματα που βρίσκει μέσα στον Ακατάσχετο λογαριασμό(τα 90 ευρω) και με βγάζει ληξιπρόθεσμο με το ποσό της διαφοράς που είναι 10ευρω(100-90=10ευρω), ότι χρήματα βάζω στο λογαριασμό που πληρώνω το δάνειο, δεν μου τα τραβάει γιατί γνωρίζει ότι το δάνειο μου επειδή έχει εγκριθεί από το Γέφυρα θα πληρώνετε κάθε τέλος του μήνα. στα μέσα Φεβρουαρίου μου στέλνει μήνυμα το ΗΠΕΠΚ ότι για τον μήνα Φεβρουάριο έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση μουρουμπουρου κτλ. Το συνολικό ποσό της δόσης σας είναι 100 ευρώ και καλείστε να καταβάλετε το 90% που είναι 10ευρω.Τελος του μήνα μου βάζει στον ακατάσχετο λογαριασμό τα 90 ευρώ άλλα η τράπεζα πάει και παίρνει τα 10 ευρώ μόνο για να κλείσει το μήνα Φεβρουάριο και μου αφήνει στον ακατάσχετο λογαριασμό 80 ευρώ και την 1-3-21 που υποτίθεται ότι πλήρωνα το δάνειο μου(100ευρω) πάει και τραβάει το υπολειπόμενο ποσό του ακατάσχετου λογαριασμού τα 80 ευρώ και με βγάζει ληξιπρόθεσμο 20 ευρω. Αυτό θα γίνετε και δεν θα παίρνει καθόλου χρήματα από τον δικό μου λογαριασμό έως ότου ρεφάρει το πλεονάζων ποσό που είχα δώσει τον Ιανουάριο που ενώ έπρεπε να καταβάλω 10 ευρώ είχα βάλει 100. Ελπίζω να σας βοήθησα, εάν κάνετε πράξης με τα ποσά του δανείου σας θα δείτε ότι τα ποσά συμπίπτουν στον τρόπο που σας περιγράφω! 1
agnostos99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, geolan1980 είπε Αν δεν χρεωνει τοκους για καθυστερηση και δεν στελνει την καθυστερηση στη ΓΕΦΥΡΑ μια χαρα ας τα κρατήσει 1 χρονο εκει απληρωτα
totis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχει δει κανείς το ποσό στον Λογαριασμό του από ΟΠΕΚΑ ? Είναι η τελευταία Παρασκευή του μήνα...
Delavia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, totis13 είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχει δει κανείς το ποσό στον Λογαριασμό του από ΟΠΕΚΑ ? Είναι η τελευταία Παρασκευή του μήνα... Καλησπέρες!! Ο ΟΠΕΚΑ πληρώνει την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.Στους λογαριασμούς φαίνονται από το απόγευμα της προηγούμενης 🙂 Για το Μάρτιο αναμένεται η εμφάνιση της πληρωμής από το απόγευμα της Τρίτης 30/03/20. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2021 από Delavia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα