Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/3/2021 στις 6:25 ΜΜ, Delavia είπε

Καλησπέρες!! Ο ΟΠΕΚΑ πληρώνει την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.Στους λογαριασμούς φαίνονται από το απόγευμα της προηγούμενης 🙂

Για το Μάρτιο αναμένεται η εμφάνιση της πληρωμής από το απόγευμα της Τρίτης 30/03/20.

Καλησπέρα,

Μόλις εμφανίστηκε το ποσό από ΟΠΕΚΑ..

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πονεμένοι της eurobank σας έχω νεακια! Αφού πιστωθηκε το ποσό στον ακατάσχετο και η δόση "ρούφηξε" το ποσό, τράβηξε και το ποσό της δικής μου συμμετοχής από τον εξυπβρετουμενο κι έτσι εξυπηρετηθηκε όλο! Δεν υπάρχει δλδ καθυστερημένη δόση! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, υπάρχει άλλος κολλημένος από 15/10  στο στάδιο παροχής στοιχείων από πιστωτές ή είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα.Μαλλον τζάμπα περιμένω.

Επεξ/σία από John001
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, John001 είπε

Καλησπέρα, υπάρχει άλλος κολλημένος από 15/10  στο στάδιο παροχής στοιχείων από πιστωτές ή είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα.Μαλλον τζάμπα περιμένω.

Στη θέση σου φίλε,θα έκανα ερώτημα στη πλατφόρμα.Πάνω δεξιά "Βοήθεια">"ερωτήματα">"Προσθήκη ερωτήματος".Σε δική μου περίπτωση ,την επόμενη μέρα έλαβα απάντηση και ξεκόλλησε.Μη το αφήσεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολύ φίλε,έχω κάνει 2 ερωτήσεις την πρώτη μου απάντησαν ότι πρέπει να περιμένω να αντλήσει το σύστημα αυτόματα τις πληροφορίες από την τράπεζα ενώ την δεύτερη δεν μου απάντησαν.

1 λεπτό πριν, giannisgnn1 είπε

Στη θέση σου φίλε,θα έκανα ερώτημα στη πλατφόρμα.Πάνω δεξιά "Βοήθεια">"ερωτήματα">"Προσθήκη ερωτήματος".Σε δική μου περίπτωση ,την επόμενη μέρα έλαβα απάντηση και ξεκόλλησε.Μη το αφήσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, John001 είπε

Σε ευχαριστω πολύ φίλε,έχω κάνει 2 ερωτήσεις την πρώτη μου απάντησαν ότι πρέπει να περιμένω να αντλήσει το σύστημα αυτόματα τις πληροφορίες από την τράπεζα ενώ την δεύτερη δεν μου απάντησαν.

Από τη τράπεζα τι σου λένε;Kάνε κι εκεί μια ερώτηση..Δεν είναι λογικό ούτε νόμιμο να είσαι δικαιούχος και για ολιγωρία πλατφόρμας ή και τράπεζας να μη λάβεις αυτό που δικαιούσαι.Στείλε email διαμαρτυρίας στη τράπεζά σου στο οποίο να τους καθιστάς υπεύθυνους ακόμα και για αποζημίωση αν από παράλειψή τους βρεθείς "εκτός"

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannisgnn1 είπε

Από τη τράπεζα τι σου λένε;Kάνε κι εκεί μια ερώτηση..Δεν είναι λογικό ούτε νόμιμο να είσαι δικαιούχος και για ολιγωρία πλατφόρμας ή και τράπεζας να μη λάβεις αυτό που δικαιούσαι.Στείλε email διαμαρτυρίας στη τράπεζά σου στο οποίο να τους καθιστάς υπεύθυνους ακόμα και για αποζημίωση αν από παράλειψή τους βρεθείς "εκτός"

Έτσι όπως τα λες είναι φίλε δεν είναι τυχαίο ότι η τράπεζα είναι η EUROBANK.Εχω στείλει mail διαμαρτυρίας  και σε επικοινωνία που είχαμε λεν ότι δεν έχουν λάβει την αίτηση μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, John001 είπε

Έτσι όπως τα λες είναι φίλε δεν είναι τυχαίο ότι η τράπεζα είναι η EUROBANK.Εχω στείλει mail διαμαρτυρίας  και σε επικοινωνία που είχαμε λεν ότι δεν έχουν λάβει την αίτηση μου.

Τη στιγμή που έχει υποβληθεί εμπρόθεσμο αίτημα στη πλατφόρμα του Γέφυρα και εφόσον τους έχεις προειδοποιήσει και με email είναι όλα καταγεγραμμένα.Αν απορριφθείς αναφορά στο Συνήγορο του Καταναλωτή μέσω της ιστοσελίδας υποβάλλοντας και τα έγγραφα.Που δεν πιστεύω πως  θα απορριφθείς.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giannisgnn1 είπε

Τη στιγμή που έχει υποβληθεί εμπρόθεσμο αίτημα στη πλατφόρμα του Γέφυρα και εφόσον τους έχεις προειδοποιήσει και με email είναι όλα καταγεγραμμένα.Αν απορριφθείς αναφορά στο Συνήγορο του Καταναλωτή μέσω της ιστοσελίδας υποβάλλοντας και τα έγγραφα.Που δεν πιστεύω πως  θα απορριφθείς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση απλά νομίζω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να προχωρήσει η αίτηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John001 είπε

Εγώ πιο παλιός!!!! Απο τις 15/9.

2 λεπτά πριν, John001 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση απλά νομίζω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να προχωρήσει η αίτηση.

Εμένα μου δώσαν νεά ημερομηνία για 3/4.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexx είπε

Εγώ πιο παλιός!!!! Απο τις 15/9.

Υπάρχουν και χειρότερα , απο τις 04/08/2020 στο Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων 😄

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Υπάρχουν και χειρότερα , απο τις 04/08/2020 στο Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων 😄

Λές όταν πιάσουμε χρόνο να μας κάνουν κανένα δώρο??😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...